Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Sagol canim evet cok ihtiyacim vardi tatile:)

Insallah canim sagol. Evet ya dimi Ben de istiyorum so teknolojiyi gelistirmelerini. Embiryoyoyu koyar koymak dogana kadar izlesek. Ama o zaman ben hic uyuyamamak ki. Tum isimi gucumu birakip onlari izlerim tum gun :) Senin test gunun ne zamandi?

Evet, belki de izleyememiz daha hayırlı :) Benim test günüm salı canım. Heyecan dorukta :) haftasonunu atlatsam pazartesi daha rahat geçer.

Hadi hayırla inşallah.
Rabbim bu defa yüzünü güldürsün inşallah.
Salı günü inşallah okurum senin için yasin ve meryem süresi de okurum .Hep dualarimdasiniz rabbim kabul etsin inşallah.
Allah Razi olsun canim, tüm ayle Kan testini beklemekte baya iyiymis Galiba bu sefer bizdede öyle olucak, benim Annem ve Kaynanam da biliyor, gecen sefer aman ugursuzluk olmasin diye söylemedik, yine olmadi, bu seferde herkese söyledik, Annelerimizin Dualari bizimle, Rabbim insallah bu sefer Yavrumuzu verecek

Bebisler dedim yanliz. Ikizlermi acaba. Degildi sanki ama dimi?
Ay, yok bir tane canım:)
Sagol canim ya evet cok iyi gelecek bu tatil. Az kalmis cok heyecanli :)
bana pek az gibi gelmiyor ama olsun:) sabırı öğreniyorum:)
ah ah... bizde de öyle.. söyleyip söyleyip pişman oluyordum ben de bi ara... eşimi tembihleyip kendim söylediğim oldu. Ay sorulunca saklayamıyorum. Bir de iş yerindekiler tedavide olduğumu. Bildikleri için sonuç bekliyorlar:)
bahar, ne güzel haberler bunlar çok sevindim.. Dualarım seninle...
çok mutlu olmuş baba olacak diye:) içi içine sığmamış:)
Sagol canim evet cok ihtiyacim vardi tatile:)
ooh tadını çıkartın.. inşallah Blablup ın dediği gibi çocuksuz son tatilinizdir.

Blablup canım, kan tahlilini bekliyorsun değil mi öncesinde test yapmayacaksın?

Dün sabah yaptım canım idrar testi, pozitif çıktı, bugün sabah yapamadım ama yarın sabah yeniden yapacağım. Benim geçen ay da ilk testim pozitif çıkmıştı sonra çizgi silikleşmişti zamanla. O nedenle haftasonu yapacağım test asıl bana fikir verecek.

İyi yapmışsın canım bol bol dinlen, beslen. Seneye de oğluşunla yatarsın öğlen uykusuna.

Ben salı sabah kan vereceğim, öğleden sonra veya ertesi gün öğrenirim sonucu inşallah.
pozitif haber vereceksin bize Sali gunu Ben eminim.
gecen sefer herkes duymustu ilk bas sunu yapma bunu yapma dikkat et diye aradilar sonra gecmis olsun icin aradilar zor donem gecirdim. Onun icin bu sefer soylememeye karar verdik. Bakalim ne zaman hazir hissedersek o zaman soyleyecegiz.
O da sevincinden herkese soylemis . Guzel haberi icimizde tutmasi zor oluyor.
Senin Test gününle benim Transfer günüm ayni Benim Test günüme yokmu Transfer olaaannn
Senin test gunun de transfer olacak yok ama dennisgo tedaviye basliyabilir. Insallah sirasi ile pozitif haberleri alirsiniz .

Ilk testin pozitif cikmasi da guzel bir baslangic canim. Insallah haftasonu cizginin koyulastigini da gorursun.

Ben Nisan ortası gibi başlarım sanırım. Şu aralar yumurtlama dönemindeyim. Bu arada iki gün yattım şimdi de kursla gezideyim. Bu ara sık bakamıyorum ama dönerim yakında umarım :)

Ben Nisan ortası gibi başlarım sanırım. Şu aralar yumurtlama dönemindeyim. Bu arada iki gün yattım şimdi de kursla gezideyim. Bu ara sık bakamıyorum ama dönerim yakında umarım :)
Iyi gezmeler canim . Her gun yazan bir arkadasimiz bir gun yazmayinca merak ediyorum ben. Don hemen aramiza geri.

Kizlar bazen icimde bir korku oluyor, bir güzün kapliyor Transfer icin cok heycanliyim cok umutluyum, ama yinede bir ACABA var icimde Umarim bende müjdeli haberler verebilirim tüm sevdiklerime, ve umarim bu sefer ksybetmeyiz..
O korku hepimizde oluyor galiba canim. Pozitif dusun canim insallah guzel haberler verirsin bize. Transferden kac gun sonra Ise doneceksin?

Ay ay ay Bekleyeceğiz:)

Kizlar bazen icimde bir korku oluyor, bir güzün kapliyor Transfer icin cok heycanliyim cok umutluyum, ama yinede bir ACABA var icimde Umarim bende müjdeli haberler verebilirim tüm sevdiklerime, ve umarim bu sefer ksybetmeyiz..
Allah yardimcin olsun!! Iyi düşün iyi olsun canim. Sakin olmaya gayret et derim. Cünkü heycanda korkuda ister istemez Stress yapar. Hep olumlu düşün ve ol

O acaba hep oluyor sanırım insanız ondan.... sen yine de sakin olmaya çalış... güzel düşün.. iyiye odaklan...

Iyi gezmeler canim . Her gun yazan bir arkadasimiz bir gun yazmayinca merak ediyorum ben. Don hemen aramiza geri.
Keyifsizlikten değil yazamamam gayet pozitif ve neşeliyim. Yeni tedaviyi bekliyorum bir yandan bir yandan da günlük koşturmaca ile günleri geçiriyorum. Sen nasılsın canım

Evet, belki de izleyememiz daha hayırlı :) Benim test günüm salı canım. Heyecan dorukta :) haftasonunu atlatsam pazartesi daha rahat geçer.
Salı günü güzel haberler alacağız bence. Sen dedin biz negatif hakkımızı kullandık diye :) ben de sana inandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…