Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz? histeroskopi oldum ben de bugun rahime cizik atildi.lucrin e basladim bugun.dogum kontrol hapi ve coraspin iciyordum zaten onlara devam sonra pazar gunu dogum kontrol hapi bitince adetimi bekliyip adetin 3.gunu de estrofem e ve 5.gunu de banta basliycam.hakkinda hayirlisi olur insallah.bir heyecan basladi ben de ilaclar baslayinca.umarim bu sefer hersey guzel olur.sizinle de paylasmak istedim
 
hayırlı olsun... çok tatlı heyecanlar, umarım bebeğine kavuşursun. Histeroskopi nasıl geçti? Nasılsın? Ağrın sızın var mı?
 
hayırlı olsun... çok tatlı heyecanlar, umarım bebeğine kavuşursun. Histeroskopi nasıl geçti? Nasılsın? Ağrın sızın var mı?
Tesekkur ederim canim amin insallah kavusurum ben de bebisime hayirlisiyla.yok canim agrim sizim cok sukur.kanamam var biraz.ama olabilir dedi doktor 10,12 gun hatta normal dedi.iyiyim yani cok sukur.
 
Yok canım ben yaptırmadım zaten kesin sonuç değil.
Doktor bana sordu eğer kötü sonuç çıkarsa hamileligini sonlandırmak istemiyorsan yaptırma dedi öyle bisey yapmam zaten o yüzden gerek görmedim. Etrafimda kime sordumsa kimse yapmamış zaten doktor defi 35 yaş üstü kişilere tavsiye ediyorum. Bana bıraktı bende istemedim .
 
Inşallah herşey bu sefer çok güzel olur rabbim bekleyisini sabrının mükafatını sanada verir .evine bebeginle dönersin inşallah.
 
Hayirli olsun canim, cok guzel heyecanlar bunlar. Insallah bu sefer olur ve bebisin ile gelirsin buraya.
 

Canim ben 12. haftada 2li tarama yaptirmistim kizimda. 28 yasindaydim ve doktor yinede onermisti, onceden tahminle tedavi edilebilen seyler olabiliyor demisti yanlis hatirlamiyorsam. Zaten renkli ultrasound kontrolu oluyor sadece. Burada doktorlarin ultrasoundlari cok hassas olmuyor tr deki gibi, hatta gebelik boyunca 3-4 defa ultrasoundda gorebiliyorsun bebegi, o yuzden ben daha gelismis bir cihazla baktirmak istemistim. Kendi doktorumun olcumlerine gore 2li taramada cikan olcum ve tahmini dogum zamani daha dogru cikmisti.
Cok gecmis olsun canim, tedavi planin hayirli olsun. Insallah cook guzel sonuclanir.

B Bahar0107 canim nasilsin? Dinlendin mi bol bol? Saga sola donme cok fazla :) Nedenini bilmiyorum ama DilanBoran in hemsiresi soylemisti, bende oyle yaptim :)
 
Çok sağol canım bilgiler için. Memnun kalmış gibisin. Yaptırabilirim bakalım.

Sağa sola dönmeme konusunda, benim de klinikten verilen dikkat edilmesi gereken şeylerin bulunduğu kağıtta ani dönüşlerden kaçının yazıyordu. B Bahar0107 Çok benzer bir bilgi gibi geldi bana.
 
Kizlar Kayinbabam Kalp kirizi gecirdi,malesef bugun geri dönmek zorunda kaldik, saga sola yavas yavas dönüyorum, bana öyle bisey demediler, sadece 2 gece dinlenebildim. Simdi evdeyim yine uzaniyorum
 
Kizlar Kayinbabam Kalp kirizi gecirdi,malesef bugun geri dönmek zorunda kaldik, saga sola yavas yavas dönüyorum, bana öyle bisey demediler, sadece 2 gece dinlenebildim. Simdi evdeyim yine uzaniyorum
Gecmis olsun canim. Umarim sagligina kavusur.
 
2 kez arka arkaya ameliyat oldu, sanirim suan Kritik süreci atlatti, normal Odaya almislar. Insallah hicbisey olmuycak. Bizde bugun 4 gibi uctuk iste, Doktoruma sorduk Carsambada ucabilirsin dedi ama biz Persembe aksam uctuk icte. Hayirlisi kizlar
Geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah.
Sen kendine dikkat et yorma kendini.
 
Sagolun Kizlar, Kayinbabamgil ile ayni sehirde yasamiyoruz zaten, Esim benkm gelmemi yorulmami istemedi, ben Evde dinleniyorum, o yanliz gitti ailesinin yanina, 2 gün kalip dönecek, cok sükür normal odaya alinmis. Esimi yanliz göndermekte icime sinmedi hic ama herkesde biliyor zaten durumumuzu yani kimsede bana niye gelmedin demedi, Anlayislilar cok sükür.
 

Gecmis olsun canim.
 
Canim cok yogundum buaralar anca girebildim buraya dondum evet. Bugun de HSG testim var korkuyorum biraz. Agrili oldugunu duydumda cok agri oldumu siz de test sirasinda?
Cekilirken cok agrim olmadi benim bir gun sonra cok kotu agrim olmustu. Isten izin alip eve gitmek zorunda kalmistim. Insallah senin ki agrisiz gecer.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…