Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Cekilirken cok agrim olmadi benim bir gun sonra cok kotu agrim olmustu. Isten izin alip eve gitmek zorunda kalmistim. Insallah senin ki agrisiz gecer.

Canim simdi bitti cekilirken felaket agrim oldu gozlerimden yas geldi sanci falan. Hatta dayanamicam sandim. Simdi eve geldim iyiyim. Doktor tuplerimin acik oldugunu soyledi. Sonucu 25’inda aciklayacaklar. Solda bisey varmis ama tupler acikmis.

Canim simdi bitti cekilirken felaket agrim oldu gozlerimden yas geldi sanci falan. Hatta dayanamicam sandim. Simdi eve geldim iyiyim. Doktor tuplerimin acik oldugunu soyledi. Sonucu 25’inda aciklayacaklar. Solda bisey varmis ama tupler acikmis.
Gecmis olsun canim, tuplerinin acik olmasina sevindim. Insallah kisa surede baslarsin tedavine. Bugun dinlen bol bol.

Geçmiş olsun canım. Iyi şükür tüplerin açık. Benim rahim filmi çekilmemişti laparaskopi yapıldı o yüzden hiç bilmiyorum nasıl bisey.

Canim gecmis olsun. Insallah agrilarinda gecer hizlica. Antibiyotik falan kullanacak misin? Rahim filminden sonra dogal hamilelik sansi yukseliyormus bilgine

Canim hayirli olsun mide bulantilarin. Evet zor oluyor ama hamile oldugun hissini sana hep hatirlatiyor, o yuzden ne mutlu sana :)
Aynen canim Benim gecen sene mide bulantim olmamisti. Suan hafiften var ozellikle ac isem daha cok midem bulaniyor. Onun orda oldugunu bilmek bile cok guzel

Canim gecmis olsun. Insallah agrilarinda gecer hizlica. Antibiyotik falan kullanacak misin? Rahim filminden sonra dogal hamilelik sansi yukseliyormus bilgine

Cok tesekkur ederim canim. Antibiyotik vermedi. Cunku sivinin akisi dogal oldugu icin gerek yok antibiotik yan etkisi risklerden daha fazla dedi. Insallah iltihab falan olmaz. Evet doktor soyledi. Bugunleri degerlendirin diye ama yumurtlamam 2 nisan gibiydi biraz gec yaptilar islemi ama bakalim:) Senin rahim filmin cekildimi? Sonrasinda herhangi bir yan etki oldumu? Tup bebekten cok daha zormus bu test ama

Aynen canim Benim gecen sene mide bulantim olmamisti. Suan hafiften var ozellikle ac isem daha cok midem bulaniyor. Onun orda oldugunu bilmek bile cok guzel❤❤

Cunku oglusun sana kendini gostermek istiyor :) Ne kadar guzel yazmissin canim ya. Cok duygulandim. Allah tamamina erdirsin ve herkese nasip etsin insallah.

Cunku oglusun sana kendini gostermek istiyor :) Ne kadar guzel yazmissin canim ya. Cok duygulandim. Allah tamamina erdirsin ve herkese nasip etsin insallah.
Amin canim insallah. Allah her isteyene nasip etsin. Kimseyi Benim kadar uzun sureler bekletmesin. . Insallah burda sizlerin de guzel haberlerinizi sirasi ile alacagiz canim.

Aynen canim Benim gecen sene mide bulantim olmamisti. Suan hafiften var ozellikle ac isem daha cok midem bulaniyor. Onun orda oldugunu bilmek bile cok guzel❤❤
O mide bulantısı bile insanı mutlu ediyor :)
Bende açken bulaniyor diye hep biseyler yiyordum başlarda hızlı kilo aldım.
Benim 7 ci haftada başladı 13 cü haftada tamamen bitti seninde çok sürmez Inşallah.

O mide bulantısı bile insanı mutlu ediyor :)
Bende açken bulaniyor diye hep biseyler yiyordum başlarda hızlı kilo aldım.
Benim 7 ci haftada başladı 13 cü haftada tamamen bitti seninde çok sürmez Inşallah.
Benim 5. Hafta da baslamis oldu. Insallah canim. Ama dedigin gibi o bile guzel bir his. Ben de oyleyim suan devamli yeme istegi geliyor. Acken agzim Da cok tuhaf bir acilik oluyor.

2 kez arka arkaya ameliyat oldu, sanirim suan Kritik süreci atlatti, normal Odaya almislar. Insallah hicbisey olmuycak. Bizde bugun 4 gibi uctuk iste, Doktoruma sorduk Carsambada ucabilirsin dedi ama biz Persembe aksam uctuk icte. Hayirlisi kizlar
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce sağlığına kavuşur beraberce hamilelik haberi de alırsanız hepinize moral olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…