- 22 Nisan 2018
- 632
- 1.609
- 63
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.521
Cok tesekkur ederim canim. Antibiyotik vermedi. Cunku sivinin akisi dogal oldugu icin gerek yok antibiotik yan etkisi risklerden daha fazla dedi. Insallah iltihab falan olmaz. Evet doktor soyledi. Bugunleri degerlendirin diye ama yumurtlamam 2 nisan gibiydi biraz gec yaptilar islemi ama bakalim:) Senin rahim filmin cekildimi? Sonrasinda herhangi bir yan etki oldumu? Tup bebekten cok daha zormus bu test ama
Ben 2 sene önce çektirmiştim canım, almanya’da doktorum laporoskopi demişti, burada ilaçlı rahim filmi çekilmiyor, kesinliği yok diyorlar. Ama ben dinlemeyip gidip türkiye’de çektirmiştim. Sonraki ay hamilelik oldu ama dış gebelikti maalesef.
Günaydın kızlar
Ben geldim. İkihafta tatilim ve buralardayım. Nasılsınız ? Geriye doğdu okuyamadım. Hafif bir kahvaltı sonra da yürüyüş yapacağım. İlerleyen saatlerde uğrarım tekrar
Aynen bende midem sulaniyordu sanki açken gün içinde hep sakız veya şekerle mide bulantısını bastırıyordum ama sabah uyanınca direk lavaboya koştum hep onu durduramiyorsun:)Benim 5. Hafta da baslamis oldu. Insallah canim. Ama dedigin gibi o bile guzel bir his. Ben de oyleyim suan devamli yeme istegi geliyor. Acken agzim Da cok tuhaf bir acilik oluyor.
Enteresanmis heryerde cekiliyor HSG. Kabul etmemeleri ilginc. Her ulkenin farkli bir yaklasimi var. Birinde HSG sonrasi enfeksiyon olmustu burda.dennisgo o senmiydin? Antibiyotik kullandigin haldemi olmustu?
Aslında Türkiye’ye gitmeyi planlamıştım. Ama yeni tedavi başlayacağı için ertelemek zorunda kaldım canım.Haftaya Cuma ya da haftasonu Regl olurum muhtemelen, sonra da tedavi başlar.. şimdilik evdeyim bakalım.Gunaydin canim, tatilinde Belcika’ da misin? Biryerlere gitmeyecekmisiniz?
Yok canım ben enfeksiyon olmadım.. hsg sonrası enfeksiyon olmasın diye antibiyotik kullanmıştım üç gün.Enteresanmis heryerde cekiliyor HSG. Kabul etmemeleri ilginc. Her ulkenin farkli bir yaklasimi var. Birinde HSG sonrasi enfeksiyon olmustu burda.dennisgo o senmiydin? Antibiyotik kullandigin haldemi olmustu?
Yok canım ben enfeksiyon olmadım.. hsg sonrası enfeksiyon olmasın diye antibiyotik kullanmıştım üç gün.
Aslında Türkiye’ye gitmeyi planlamıştım. Ama yeni tedavi başlayacağı için ertelemek zorunda kaldım canım.Haftaya Cuma ya da haftasonu Regl olurum muhtemelen, sonra da tedavi başlar.. şimdilik evdeyim bakalım.
Enfeksiyon riskinden dolayı doktorlar direk laporoskopi diyor canım, birde hsg çekilirken basinçla sıvı geçince tıkanıklık varsa bile açık gösteriyormuş, yumurtanın geçerken takılacağı ama basınclı sıvının geçebileceği yerler olabilir o yüzden hgs nin sonucunu geçerli görmüyor burda doktorlar. Sigorta da ödemiyor o yüzden. Almanya’da sağlık sektörü gerçekten garantici, bende anlayana kadar sinir olmuştum.
Ay ne güzel gerek kalmamis :) Hic Hamile kalamayanlar veya sürekli düsük yapanlarda Kan da ve Rahim icindeki Bagisiklik sistemine bakiyorlar, Vucudun bagisikliligi embryoya savasmi aciyor diye.. felan fisman amaaannO Ne olaki
Cok sükürKizlar son kan sonucum cikti 13.033. Oglusum buyuyor Masallah
Sagol canim, tesekkur ederim.insallah saglikla kucagima almak da nasip olur.Cok sükürCok seviniyorum canim senin adina
Ay bugün senin bebisi rüyamda gördüm çok tatlıydı tosuncuktu :)Sagol canim, tesekkur ederim.insallah saglikla kucagima almak da nasip olur.. Senin prenses nasil? Ise baslamak zor oldumu senin icin?
Damadin olacak senin kizi alacam diye diye Bak Benim tosun senin ruyana girmisAy bugün senin bebisi rüyamda gördüm çok tatlıydı tosuncuktu :)
Senin kucağında emziriyordun ben nasıl seviyordum ayaklarını öpüyordum bi yandanda kızıyordum ona anneni niye bu kadar beklettin diye
Evet damatcigim rüyama girdiDamadin olacak senin kizi alacam diye diye Bak Benim tosun senin ruyana girmisAhtim var zaten gelsin poposuna poposuna vuracam nicin gec geldin bakiyim sen diye . Tabi kiyabilirsem .
Aynen canim saglicakla gelsin minnoslarEvet damatcigim rüyama girdi
Kıyamayız biz onlara yinedekızmayız yeterki gelsinler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?