Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Günaydın kızlar
Az önce kan verdim geldim
Geceden beri başlayan karnın agrım bu sabah rengini gösterdi . Kimyasal gebelik (gizli düşük ) olmuş oluyor .
Nasip değilmiş . Dondurulmuş embriyo saklamadı zaten en az bir sene düşünmüyorum. Dinlenmeyi düşünüyorum yedigim hormonları vücudumdan atıp kafamı dinlendirmek istiyorum .
Kanama mo var ki?

Günaydın kızlar
Geceden beri başlayan karnın agrım bu sabah rengini gösterdi . Kimyasal gebelik (gizli düşük ) olmuş oluyor .
Nasip değilmiş . Dondurulmuş embriyo saklamadı zaten en az bir sene düşünmüyorum. Dinlenmeyi düşünüyorum yedigim hormonları vücudumdan atıp kafamı dinlendirmek istiyorum .
Hakkinda hayirlisi arkadsim lütten kendini hemencecik toparla ve biz hep yanindayiz unutma arkadasimm ne zaman konusmak istersen:)

Günaydın canım benim, iyiyim şuanda ama inşallah dünkü gibi olmam.:110:

Sen nasılsın?
Isallah olmassin canim dinlenirsen lütten kalkma bugün olurmu:) ben gece hic uyumadim ya ates basti terden sucukkkk gibi oldummm üsüdüm titredimmm halada ates basiyooo hormonlar tavannnnnn yapmis bence uyutmuyooo:işsiz:

Günaydın kızlar
Hayırlısı buymuş canım. Normalde çocuğu olmayanlara 2 ay dinlenme yeter diye düşünüyorum fakat sende minnoş bir kız var bencede iyice dinlenmeli ve kızınla vakit geçirmelisin. Çünkü kimyasalın ardından toparlanmak çok uzun sürüyor. Allah yardımcın olsun canım benim, bizi unutma :KK15:

Isallah olmassin canim dinlenirsen lütten kalkma bugün olurmu:) ben gece hic uyumadim ya ates basti terden sucukkkk gibi oldummm üsüdüm titredimmm halada ates basiyooo hormonlar tavannnnnn yapmis bence uyutmuyooo:işsiz:
Aynen öyle kuzum, çok ağır hormonlar kullanıyorsun şu anda, tamamen onların etkileri.

Günaydın kızlar

cok üzüldüm canim, allah yardimcin olsun ve tez zamanda toparla insallah...kendini toparlamadan yeni bi tedaviye baslama, iyice hem kafa olarak hemde vücüt olarak kendine gel önce :KK60:

:halay::halay::halay:
Sükür elhamdülillah iyiyim canim bekliyom beklemeye devammmm:) sen neler yapiyon bakimmn az kaldiiii kizzzz gidiseeee
Allah iyilik versin ablacım bekleyişin mutlu sonla bitsin inşallah.
Aynen altı günüm kaldı günler geçmiyor.
Bende eltim dün doğum yaptı hastaneye gidicem eşim gelince kurabiye yapıyorum sıkıntıdan.

Allah iyilik versin ablacım bekleyişin mutlu sonla bitsin inşallah.
Aynen altı günüm kaldı günler geçmiyor.
Bende eltim dün doğum yaptı hastaneye gidicem eşim gelince kurabiye yapıyorum sıkıntıdan.
Aminnnnnnnn allahim duysun Isallah:) hadi darisi senin basina sekerimmmm:)

Günaydın kızlar

canım ablam çok üzüldüm ama nasipten ileriye gidilmiyor iste
keşke olsaydı demekten başka bişeyde kalmıyor
kendini dinlendir ne zaman hazır hissedersen ozaman basla
zor bi süreç yoruyor bizleri
bizler burdayiz her zaman konuşmak istersen

tatlım ben 2 de uyandım kahvaltı felan daha kendime gelemedim
ne sorcam sana
geceleri adet olacak gibi sancı çekiyorum normal mi kiz gündüz bişey yok yatağa girince sızlıyor kasiklarim

ilk baslarda öyle sonra adet olcakmis hissi gidiyor canim, sanki karnina kramp giriyor gibi oluyor, benim bide kasiklarim hafif sisti...normal yani, hala var o agrilar, ama daha az...

Back
X