- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.701

ablaaa nasılsın bugün kız iyisin demi yosun gözlü güzel

huriiiiiisss az kaldı ablam kendini nasıl hissediyorsun?

@Se25lm25a
canım az kalmış hayırlısı ile başlarsınız inş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk baslarda öyle sonra adet olcakmis hissi gidiyor canim, sanki karnina kramp giriyor gibi oluyor, benim bide kasiklarim hafif sisti...normal yani, hala var o agrilar, ama daha az...
İyiyim canım benim hamdolsun, su ve wc yoldaşım oldu, yokluğunuzda tek arkadaşlarım onlar bugün.
tmm tatlım rahatladım
korkuyordum adet olacak gibi girmesinden :)
yarın bidaha kan vereyim malum.3 günde katlıyor benim ki
ne duruma gelmiş bakalim :))
İyiyim canım benim hamdolsun, su ve wc yoldaşım oldu, yokluğunuzda tek arkadaşlarım onlar bugün.
Sen nasılsın boncuk gözlüm.![]()
rahatlicaksan aldir tabi :)
ayy yarin benim kontrolüm var cok heyecanliyim, kac gündür rüyalar kabuslar...insallah güzel bisi cikar![]()
Evet, arkadaşımla konuştum bugün hastaneden çıkmış bebek hastanedeymiş. Bebek kendini toparlayana kadar yatacak dedi. Fakat dün eşim eşi ile görüştü, bebeğin durumu iyi değilmiş. Arkadaşıma söylemiyorlarmış, o bebeğin yanına gittiğinde cihazları kaldırıyorlarmış. 2-3 ay yatacak gibi görünüyormuş, arkadaşım bunları bilmiyor.ben çok iyim elhamdülillah:)
bol uyuyorum. bol suyunu iç iyi olda varsın wc dostun olsun kız:))
dikkat et kendine
sen bebeğe çok üzüldün galiba
Uyudum beş on dakka sonra bütün yazıları okudummm tek tekkk korku sardı bıde heycan bıde bugün adet olcak gıbı sancım var yaaaa bildiğim adet belirtılerı bılmiyommmmmmyasminsay
ablaaa nasılsın bugün kız iyisin demi yosun gözlü güzel
Hurihuri2013
huriiiiiisss az kaldı ablam kendini nasıl hissediyorsun?
@Se25lm25a
canım az kalmış hayırlısı ile başlarsınız inş![]()
İlaçların etkisi bacım bunlar, rahat olmaya çalış kuzumm.Uyudum beş on dakka sonra bütün yazıları okudummm tek tekkk korku sardı bıde heycan bıde bugün adet olcak gıbı sancım var yaaaa bildiğim adet belirtılerı bılmiyommmmmm![]()
Biliyorum canım sadece yalan sölemek istemiyorum ruh halim buuuuu napımm bacımmmİlaçların etkisi bacım bunlar, rahat olmaya çalış kuzumm.
Evet, arkadaşımla konuştum bugün hastaneden çıkmış bebek hastanedeymiş. Bebek kendini toparlayana kadar yatacak dedi. Fakat dün eşim eşi ile görüştü, bebeğin durumu iyi değilmiş. Arkadaşıma söylemiyorlarmış, o bebeğin yanına gittiğinde cihazları kaldırıyorlarmış. 2-3 ay yatacak gibi görünüyormuş, arkadaşım bunları bilmiyor.
Uyudum beş on dakka sonra bütün yazıları okudummm tek tekkk korku sardı bıde heycan bıde bugün adet olcak gıbı sancım var yaaaa bildiğim adet belirtılerı bılmiyommmmmm![]()
oys bebisimi göreceksin annesi :))
çıkmaz rahat ol 9 haftayi atlattın
gerisi de gelir canimmm :))))
sen direk linz de mı kalıyorsun canım??
ay insallahhhh dualarini eksik etme noluuur :)
evet linzdeyim, cok soguk burasi, sizin orasi nasil :)
eder miyim canım dualarım seninle / sizlerle her zaman
burası soğuk ama bi kar gelmedi
her yere yağdı bizde yok oysa çok da severim karı 4 gözle bekliyorum:)
ay ben hic sevmem, araba temizle, ayakkabi temizle...cok yorucuuuuu :)
hatice-yakup ya ben sana nezamandir sorcam unutuyorum, sen vitamin haplarina basladin mi? hangileri aliyorsun?
İnşallah canım benim.Ayy ben sen tansiyon diyince direk aklıma bebek geldi üzüldü ona diye
Ah yavrum yaaa Rabbim inş onu annesine bagislar![]()