Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hosbulduk ablacım ıyi diyelim ıyi olsun adet olucam çok ağrılarım var biraz duygusalım. Sen nasılsın.
Acep bebe görmeyle ilgıli olabılırmiiiiiiii saklamak anlamsız her doğuranın yanından gelip hıckıra hıckıra ağladığmı bılırım kıskanmak deil heeeee nedennnn dıyo insannnn kıyamammm ben kuzumaaaa gel öpemmm sarılam sanaaaa senınde olcak ohhhhhh sevcez işallah

Acep bebe görmeyle ilgıli olabılırmiiiiiiii saklamak anlamsız her doğuranın yanından gelip hıckıra hıckıra ağladığmı bılırım kıskanmak deil heeeee nedennnn dıyo insannnn kıyamammm ben kuzumaaaa gel öpemmm sarılam sanaaaa senınde olcak ohhhhhh sevcez işallah
Tabiki onunda etkisi var .
Aynen kıskanmak değil ama kendime acıyorum sadece .eşimin bebeğe kardeşine nasıl hevesle baktığını gördüm ona ayrı uzuldum çok karisigim bu günlerde. Iyiki varsınız. Kimseye anlatamiyorum bunları. Inşallah ablacım bizimde olacak .

ayyy ne kadar doğru yazmışsın ablam
bende çok mutlu olurdum hamile kalana doğum yapana ama aşırı imrenirdim

Tabiki onunda etkisi var .
Aynen kıskanmak değil ama kendime acıyorum sadece .eşimin bebeğe kardeşine nasıl hevesle baktığını gördüm ona ayrı uzuldum çok karisigim bu günlerde. Iyiki varsınız. Kimseye anlatamiyorum bunları. Inşallah ablacım bizimde olacak .
Oyyyyyyy kıyamammm ben kuzumaaaa üzülme kendıne acıma sevın bakkk baslıyosun allahın izniyle hep beraber yasıcaz o günlerı er yadaaaa geccccc şimdiii topla kendınııı bakımmm benım fıstıgımm güçlü kadındır demiiiiii:rapci:

Oyyyyyyy kıyamammm ben kuzumaaaa üzülme kendıne acıma sevın bakkk baslıyosun allahın izniyle hep beraber yasıcaz o günlerı er yadaaaa geccccc şimdiii topla kendınııı bakımmm benım fıstıgımm güçlü kadındır demiiiiii:rapci:
Evet abla gucluyuz biz sesizce ağlarız bi köşede insanların yanında bişey yok gibi yaparız bu yüzden gucluyuz.ax kaldı gidip anneme sarılim bişeyim kalmaz.:KK200:

Açıkta bırakırsan evde veletlerin varken olacağı bu :KK70: kapaklı kaplar ne güne duruyor:KK70:

kız akıl edemedim mikrodalga kullanmıyorum o yüzden tuzladım açılsın diye üzerine de o an bez örttüm
canavarlar alt üst etmiş hiç huyları değil
kendimi doyuracam diye kuzucuklari unuttum galiba azcık

Back
X