- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #4.861
Hosbulduk ablacım ıyi diyelim ıyi olsun adet olucam çok ağrılarım var biraz duygusalım. Sen nasılsın.Hoşgeldınnnnn şekerparemmm nasılsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbulduk ablacım ıyi diyelim ıyi olsun adet olucam çok ağrılarım var biraz duygusalım. Sen nasılsın.Hoşgeldınnnnn şekerparemmm nasılsın![]()
Kaçıncıyı yaptıracaksın canım, transfer kaç kere gerçekleşti?En zoru da o zaten o sonucu beklemek. Ne oldu diye kafayı yiyor insan meraktan
Aç mı bıraktın kediciklerini?kızlar kendime et çıkardım buzluktan
pişirip yerim diye ama benim iki canavar kokusunu almış bi güzel yerde etlerimi yalıyorlar
görmeniz lazımdı şükür 2 parca bırakmışlar bana hahahahahahah
Acep bebe görmeyle ilgıli olabılırmiiiiiiii saklamak anlamsız her doğuranın yanından gelip hıckıra hıckıra ağladığmı bılırım kıskanmak deil heeeee nedennnn dıyo insannnn kıyamammm ben kuzumaaaa gel öpemmm sarılam sanaaaa senınde olcak ohhhhhh sevcez işallahHosbulduk ablacım ıyi diyelim ıyi olsun adet olucam çok ağrılarım var biraz duygusalım. Sen nasılsın.
İki transfer olsu benim canım. Üçüncü olucak. Senin olmuşmuydu hiç transfer?Kaçıncıyı yaptıracaksın canım, transfer kaç kere gerçekleşti?
Benimde 2 transfer gerçekleşti şimdiye kadar. 5 tedavi, 2 transfer. Biri dondurulmuş transferin.İki transfer olsu benim canım. Üçüncü olucak. Senin olmuşmuydu hiç transfer?
Tabiki onunda etkisi var .Acep bebe görmeyle ilgıli olabılırmiiiiiiii saklamak anlamsız her doğuranın yanından gelip hıckıra hıckıra ağladığmı bılırım kıskanmak deil heeeee nedennnn dıyo insannnn kıyamammm ben kuzumaaaa gel öpemmm sarılam sanaaaa senınde olcak ohhhhhh sevcez işallah
İkisi de dondurulmuş benim. Başka türlüsü uymuyor bana taze transfer yapılamıyor yaniBenimde 2 transfer gerçekleşti şimdiye kadar. 5 tedavi, 2 transfer. Biri dondurulmuş transferin.
Aç mı bıraktın kediciklerini?
Ziyafet çekmişler kendilerine işte
![]()
Anladım canım, inşallah hayırlısıyla sonuca erişiriz.İkisi de dondurulmuş benim. Başka türlüsü uymuyor bana taze transfer yapılamıyor yani
Acep bebe görmeyle ilgıli olabılırmiiiiiiii saklamak anlamsız her doğuranın yanından gelip hıckıra hıckıra ağladığmı bılırım kıskanmak deil heeeee nedennnn dıyo insannnn kıyamammm ben kuzumaaaa gel öpemmm sarılam sanaaaa senınde olcak ohhhhhh sevcez işallah
Oyyyyyyy kıyamammm ben kuzumaaaa üzülme kendıne acıma sevın bakkk baslıyosun allahın izniyle hep beraber yasıcaz o günlerı er yadaaaa geccccc şimdiii topla kendınııı bakımmm benım fıstıgımm güçlü kadındır demiiiiiiTabiki onunda etkisi var .
Aynen kıskanmak değil ama kendime acıyorum sadece .eşimin bebeğe kardeşine nasıl hevesle baktığını gördüm ona ayrı uzuldum çok karisigim bu günlerde. Iyiki varsınız. Kimseye anlatamiyorum bunları. Inşallah ablacım bizimde olacak .
Açıkta bırakırsan evde veletlerin varken olacağı buo gün o kadar başka bişey yemezler dedim
görüyor musun ettiklerini
yok azcıkta olsa bırakmışlar
hem ben ac kalmam valla kalktığımdan beri yiyorum valla :))))))
Ayyyyy sevınılmezmııııı tatlımmm amaaaaa o canın acır bı dersınki niyeeee öle bişeyyy neyse üzülmek yok olcak allahın izniyle hepimiz sevıncexayyy ne kadar doğru yazmışsın ablam
bende çok mutlu olurdum hamile kalana doğum yapana ama aşırı imrenirdim
Evet abla gucluyuz biz sesizce ağlarız bi köşede insanların yanında bişey yok gibi yaparız bu yüzden gucluyuz.ax kaldı gidip anneme sarılim bişeyim kalmaz.Oyyyyyyy kıyamammm ben kuzumaaaa üzülme kendıne acıma sevın bakkk baslıyosun allahın izniyle hep beraber yasıcaz o günlerı er yadaaaa geccccc şimdiii topla kendınııı bakımmm benım fıstıgımm güçlü kadındır demiiiiii![]()
İnşallah canım. zAten bu giişle ben de ocak adetine gidicem herhalde seninle aynı zamana başlıycaz belki deAnladım canım, inşallah hayırlısıyla sonuca erişiriz.
Açıkta bırakırsan evde veletlerin varken olacağı bukapaklı kaplar ne güne duruyor
![]()
Aynen tatlım benimEvet abla gucluyuz biz sesizce ağlarız bi köşede insanların yanında bişey yok gibi yaparız bu yüzden gucluyuz.ax kaldı gidip anneme sarılim bişeyim kalmaz.![]()
Ayyyyy sevınılmezmııııı tatlımmm amaaaaa o canın acır bı dersınki niyeeee öle bişeyyy neyse üzülmek yok olcak allahın izniyle hepimiz sevıncex