Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Gecikme yüzünden mi, Yoksa plan mı değişti?

Gecikme yüzünden maalesef.yoksa yarın gelse hemen saniyesinde arıycam doktoru da.olmuyor işte.Plan yapıp duruyorum deli çıkıcam ben kızlar yaa. Yarın gelse söyle olur diğer gün gelse böyle olur diye hesap yapıp duruyorum tabi hiçbiri tutmuyor napıcam bilemedim.bazen sakinliyorumoluruna bırakıyorum sonra yine düşünüyorum. Kafayı dağıtmam gerek birşekilde.

Gecikme yüzünden maalesef.yoksa yarın gelse hemen saniyesinde arıycam doktoru da.olmuyor işte.Plan yapıp duruyorum deli çıkıcam ben kızlar yaa. Yarın gelse söyle olur diğer gün gelse böyle olur diye hesap yapıp duruyorum tabi hiçbiri tutmuyor napıcam bilemedim.bazen sakinliyorumoluruna bırakıyorum sonra yine düşünüyorum. Kafayı dağıtmam gerek birşekilde.

kaç gün geçti ablacım?

Kız selmammmm cok sessızzz cok tatlı cok sevıyom onu küçük kardesım ooooooo sende benım can kardesım hatcede tatlı cadım avrlinde benım yaralı kuşummmm
Canım ablam benim inan iki ablam var sende onlar gibisin benim için onlara diyemedikletimi diyorum size.

Hava ve mekan değişimi birde eşin uzakta gayet normal gecikmesi canım. Stres yapmak daha da geciktirir, ama insanın elinde değil maalesef.

Hava ve mekan değişimi birde eşin uzakta gayet normal gecikmesi canım. Stres yapmak daha da geciktirir, ama insanın elinde değil maalesef.
Elimde değil işte. Ama böyle olursa da gecikip urcak. Bir de eşimle de çok konuşamadım bu ara o da etkiliyor beni. İşleri çok yoğun bir fırsat bulamıyoruz.

Back
X