Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Cok ilginc tedaviye baslamalari. Avusturyada yasal olarak 14 gün embryo bankalari kapali oldugundan dolayi, igne islemini baslatmiyorlar. Tam tarih bilmiyorum ama noel ve yilbasinda toplama ve transfer yapmak kesinlikle yasak. Demen almanyada farkli.

Kac ml igne yapiyorsun. Baya olmus ama yumurta kücük sanirim dozun az. Doktordan doktora fark oluyo o konuda. Eminim doktorun sana en uygun olan tedaviyi secmistir.
Burda iki gün Weihnachten da kapali 2 günde yılbaşında Canım o yüzden yetişir diye başladılar hayırlısı ... 100 ml başladım şuan 150 ml kullanıyorum..

Canım okudum da biraz yazdıklarını, tedavin yancak gibi bişey olamaz bence. O kadar ilaç alıyorsum hormon tedavisi görüyosun, yetişmedi tedavin yandı diyemez kimse sana merak etme. Onlar ayarlamışlardır ona göre, cuma günü yumurtalar toplansa illa pazartesi transfer olması olması gerek değil belki 5. Gün embriyosu transfer ediceklerdir çarşamba günü ayın 3ünde yani. Sıkma canını
Bilmiyorum Canım konuşmamıza göre 3. Gün edeceklerdi çünkü beşinci gün özele giriyormuş extra paralı oldu için bana 3. Gün koyacaklardı... benim yumuşlar tembel olunca birde tatiller arka arkya gelince işler karıştı.. dua dan başka bişi yapamıyorum..

Herşeyden önce hayırlısı olsun canım
Hayirlisini dile yumurta oluşur inş Allahın izniyle
Herşey nasip
Doğacağı varsa o bebeğin şimdi olur 1 ay sonra doğacaksa bidakine olur üzme tatlı canını
Demesi kolay biliyorum ama
Her şer de bi hayır vardır
Kesinlikle Canım herşeyin hayırlısı.. ama 1.5 senedir tedavi oluyorum hiç aralık vermeden haliyle piskolojik olarak yoruluyor insan..

Bilmiyorum Canım konuşmamıza göre 3. Gün edeceklerdi çünkü beşinci gün özele giriyormuş extra paralı oldu için bana 3. Gün koyacaklardı... benim yumuşlar tembel olunca birde tatiller arka arkya gelince işler karıştı.. dua dan başka bişi yapamıyorum..
AnlAdım canım yani ama tatil girmesi de senin suçun değil ki.. sen onca ilaç alıyoraun hem psikolojik hem bedensel olarak yoruluyorsun. Buna bi çözüm bulurlar umarım. Bence sen de tedavinin yanmasına izin vermemelisin.

AnlAdım canım yani ama tatil girmesi de senin suçun değil ki.. sen onca ilaç alıyoraun hem psikolojik hem bedensel olarak yoruluyorsun. Buna bi çözüm bulurlar umarım. Bence sen de tedavinin yanmasına izin vermemelisin.
Tedavi 3 kere yapılıyormuş bu bir oldu tedavi olarak yanmıyor ama koyma yönün de yetişmezse transfer olmaya bilirmiş..

Tedavi 3 kere yapılıyormuş bu bir oldu tedavi olarak yanmıyor ama koyma yönün de yetişmezse transfer olmaya bilirmiş..
Anladım canım neyse o zaman hayırlısı umarım yetişir, zaten çok zor bir süreç 1 ay daha fzladan beklemek daha da zor bence. Ama geç olsun güç olmasın ☺️

Slm kızlar nasılsınız :KK54:
Hurihuri2013 Hurihuri2013 canım benim nasılsın iyimisin herşey yolunda inşallah merak ettim seni çok :KK200:
:nazar:
hatice-yakup hatice-yakup canım nasılsın değerlerin çok güzel yükselmiş maşallah . Kendini isterse sokma kanamalar için onlar muhtemelen eski kanamalardır geçecek inşallah . Bol bol dinlen imkanın var ilgilenenler var değerlendir kendine vakit ayır seni mutlu eden şeylerle uğraş . :KK200::nazar:
Çok yoğun günler geçirdim çok sancım oldu elime telefonu alsam sizin çanınızı sıkmak istemedim . Bu süreçteki insanlar etkileniyor ister istemez. Rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsin . Bir kaç ay nasıl dayanırım bilmiyorum . İçimdeki bu isteği yenemiyorum . Sanki bugün tedaviye başlasam bir umut hamile kalacakmışım gibi vakit kaybetmek istemiyorum. Önce bir psikologla görüşüp sonrasında ufak bir diyet malum hormonlar şişirdi biraz :) kızımı okula verip başlayacağım inşallah henüz karar vermedim ama inş .

Merhaba kizlar benim yine bir sorum olacak tranferden sonra illa yatmak mi lazım benim cocugum küçük ve bana bağımlı sürekli yatmam imkansiz
Bir sürü yabancı blogger yazısı okudum herkes normal hayata döndüm yazıyor suan bu kafamı karıştırıyor :KK43:

Merhaba kizlar benim yine bir sorum olacak tranferden sonra illa yatmak mi lazım benim cocugum küçük ve bana bağımlı sürekli yatmam imkansiz
Bir sürü yabancı blogger yazısı okudum herkes normal hayata döndüm yazıyor suan bu kafamı karıştırıyor :KK43:
Canim ilk 2 gun kizin icin birisi sana yardimci olursa iyi olur. Ilk 2 gun devamli yatma ama dikkat et. Diger gunler de hafif ev isleri yapabilirsin, yemek yapmak gibi. Ama yine de ilk 5 gun gun dikkat et kendine.

Canim ilk 2 gun kizin icin birisi sana yardimci olursa iyi olur. Ilk 2 gun devamli yatma ama dikkat et. Diger gunler de hafif ev isleri yapabilirsin, yemek yapmak gibi. Ama yine de ilk 5 gun gun dikkat et kendine.
Canım kayinvalidem var ama bilemiyorum gel bende kal diyor ama onun yanında hic rahat edemem valla ne yapacağımı şaşırdım ilkinde yemek bile yapmıyordum Allah nasip etti oldu ama bu sefer nasıl olacak bilemiyorum

Doktora soracam bunu ama eminim ki normal hayatına dön diyecek çünkü ilk tedavimdede bana öyle demisti ama ben dikkat ettim

Kızlar B bufi diye bir arkadaş vardı çok sabırsız dı heyecanlıydı onun sonucu ne oldu geçmişi biraz okudum bulamadım .
Ne çok şeyler yaşanmış maşallah rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin inşallah.

☺️ Hamileyim canım şükür Rabbime yarın keseyi görmeye gitcez bakalım :)

Back
X