Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

hatice-yakup hatice-yakup canım benim aynen yola devam daha sonradan bişey olup kaybetmektense sanırım bu daha hayırlı. Genceciksin allah sğlıklı bir evlat nasip eder inşallah en kısa zamanda. Sen iyi ol ilk başta önemli olan o

Hayırlısı buymuş güzel arkadaşım
Bidaha deneriz Allah can sagligi versin de gerisi bi turlu olur ins
Insallah canim benim. Allah buyuktur. Beklenen gun cabuk gelirmis. Carsambada gelir hayirli haberler alirsin insallah

Dipçik gibi olacaksın hayırlısıyla kuzumm, fakat eve geçince hiçbir şeye kalkışmak yok, ona göre. Yoksa telliği ben alırım elime :sinirli:
Al vallahhhh ben bugün iyiyim kalktım belden asagısını duş yapımdedım ağrılar saplandı yıne kasıklara yok ben iyilesmeden ne iş ne başka bişey yapmıyom bu sancılarcok kötü çünkü canımıniçi

Selam kizlar
Malesef hala gelişme yok kalbi çok yavaş ve pek bi büyüme kaydetmemis
10% toparlama sansi verdi doktorum
Bakalım çarşamba yine gideceğim ama bu rüya bitti

Canım bugun cok yogun bir gundu yeni girdim.Allahtan umut kesilmez herkesin de dediği gibi. Çarşambayı bekliyelim bakalım

hatice-yakup hatice-yakup canım umudunu yitirme daha hiç bişey bitmedi .Inşallah toparlanır bebişin.
Ama olmazsa da çok yıpratma kendini herseyde vardır bi hayır bakarsın kendin hamile kalırsın tekrar .inanıyorum herşey güzel olacak .Rabbim bu güzel duyguyu bi daha tattırır sana .

Back
X