- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #6.681
@Dilan60 canım arkadasım umarım iyşsındır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allaha çok şükür biz iyiyiz ablam şimdilik herşey yolunda gitti hamd olsun. Her ay kontroller oluyor artık onları bekleyip gün sayıyorum. Seni merak ettik çok, inşAllah toparlarsın bir an önce. Ne kadar daha kalıcaksın belli mi hastanede?mertugce35 güzelim sende durumlar nasıl
Sagol abla iyiyiz şükür sen nasılsın geçmiş olsun çıktın mi hastaneden
Dipçik gibi olacaksın hayırlısıyla kuzumm, fakat eve geçince hiçbir şeye kalkışmak yok, ona göre. Yoksa telliği ben alırım elimeDipcikkkk gibimmm olurum alimallahhhh hele bi evime gecim allahin izniyle canimbenim
Bende seni seviyorum kuzumm benim
Aminn canim benim Allah razi olsunAaaaaa, hoş geldin canım, uzun zamandır karşılaşmamıştık. Gözün aydın olsun canım. Rabbim hayırla, sağlıkla kucağında göstersin.
Insallah canim benim. Allah buyuktur. Beklenen gun cabuk gelirmis. Carsambada gelir hayirli haberler alirsin insallahHayırlısı buymuş güzel arkadaşım
Bidaha deneriz Allah can sagligi versin de gerisi bi turlu olur ins
Al vallahhhh ben bugün iyiyim kalktım belden asagısını duş yapımdedım ağrılar saplandı yıne kasıklara yok ben iyilesmeden ne iş ne başka bişey yapmıyom bu sancılarcok kötü çünkü canımıniçiDipçik gibi olacaksın hayırlısıyla kuzumm, fakat eve geçince hiçbir şeye kalkışmak yok, ona göre. Yoksa telliği ben alırım elime![]()
Şükür iyim canım... inşallah sende iyisindir.. biran önce toparlanıp aramıza gelmeni bekliyoruz... seviliyorsun...
Ben ıyim şükür ablam bekliyorum öylee..Selmaal25 canımıniçi sen nasılsın
Selam kizlar
Malesef hala gelişme yok kalbi çok yavaş ve pek bi büyüme kaydetmemis
10% toparlama sansi verdi doktorum
Bakalım çarşamba yine gideceğim ama bu rüya bitti