Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Cnm bn donmuşlarla denedik geçen ay 6haftalık bebegimi düşürdüm psikolojimmm hiççç iyi degil toparlanmadım hala....
Allah yardımcın olsun canım benim, kızına sımsıkı sarıl, o senin ilacın olacaktır. Güçlü kadınlarız, ayaklanırız yine sabır ve sağlıkla inşallah.

Anladm cnm sözün bittigi yer n diyim... çokkk büyükkk emekkk...
Evet canım benim, bu defa çok hırpalandım. İşlemler sırasında idrar yollarım enfeksiyon kaptı, progestan iğne sebebiyle yürüyemedim bile ve apse yaptı. Apse de ateş yaptı, şimdi genel cerrahlık oldu iğne yerlerim. Çok dua ettim ve ağladım bu iğne yüzünden, isyan da etmedim ama nasip değilmiş. Şimdi uzun bir süre beklemek niyetindeyim, en az 6 ay. 1 sene içinde 4 tedavi bünyemi mahvetti. Ve bu tedavinin hormonlarını atmak var daha önümde. Çok zor, Allah yardımcım olsun.

Evet canım benim, bu defa çok hırpalandım. İşlemler sırasında idrar yollarım enfeksiyon kaptı, progestan iğne sebebiyle yürüyemedim bile ve apse yaptı. Apse de ateş yaptı, şimdi genel cerrahlık oldu iğne yerlerim. Çok dua ettim ve ağladım bu iğne yüzünden, isyan da etmedim ama nasip değilmiş. Şimdi uzun bir süre beklemek niyetindeyim, en az 6 ay. 1 sene içinde 4 tedavi bünyemi mahvetti. Ve bu tedavinin hormonlarını atmak var daha önümde. Çok zor, Allah yardımcım olsun.
Cnm bnm yaaaa ne kadar zorlu geçmiş sürecin n kdr üzüldm anlatamamm cnm bnm yaaa... bnde senin gibi 6ay 1sene bekleme taraftarıyım bütün hormonlarımız allak bullak oldu, dengesi insanın bozuluo, ve senin sürecinde çokkk yıpratıcı geçmiş, cnm ya rabbim saglıkla hayırlı zamanlarda nasip etsin cnm...

Cnmm neden doktor bu defa igne verdi?

Cnmm neden doktor bu defa igne verdi?
Bu defa doktorumla özel hastaneye geçtik, laboratuvar ve embriyolog değiştirdik. Eurofertil tüp bebek merkezinin protokolü sabah crinone jel, akşam progestan iğne ve 3 günde bir değişen 2 climara forte bantmış. Doktorumda uygun gördü ve başlattı. Çok zormuş bu iğne, tüm vücudumu ve yaşam kalitemi etkiledi.

Bu defa doktorumla özel hastaneye geçtik, laboratuvar ve embriyolog değiştirdik. Eurofertil tüp bebek merkezinin protokolü sabah crinone jel, akşam progestan iğne ve 3 günde bir değişen 2 climara forte bantmış. Doktorumda uygun gördü ve başlattı. Çok zormuş bu iğne, tüm vücudumu ve yaşam kalitemi etkiledi.
Anladım şimdi cnm umarım tez zamanda toparlanırsın cnm k.çok.iyi.bak bol bol dinlenmeler cnm... rabbim ol der ve olur... zamanı saati geldiginde:dua::dua::dua::dua:

Kesinlikle kotu dusunme canim. Cesaretini toplayip tekrar denemelisin. Bu site de 6 kere negatif alip 7. De positifi gorenler var ayrica yasin cok genc. Bebisi kucagimiza alana kadar deneyecegiz. Eger kendini cok kotu hissediyorsan bir kac seans psikolojik destek de alabilirsin. Biraz daha rahatlamani saglayabilir.
Keşke bende o arkadaşlar gibi güçlü olup hemen demeye bilseydim....psikolojik destek 12 senedir görüyorum zaten canım ... Rabbim cemi cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. .

Bu arada tüm bayanlarimizin kadınlar günü kutlu olsun...

Keşke bende o arkadaşlar gibi güçlü olup hemen demeye bilseydim....psikolojik destek 12 senedir görüyorum zaten canım ... Rabbim cemi cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. .

Bak canım, bende bugün negatifi aldım. Ama biliyorum ki, hiçbir şey bitmiş değil ve zamanını bekliyor. Allahtan umut kesilmez, umut etmeyeni savaşmayanı Allah sevmez. Silkelen ve kendine gel, psikolojik yardım önemli evet ama insanın en büyük motive kaynağı önce kendisi, sonra eşidir. Lütfen artık toparlan, tekrar başlama zamanın geldi aslında ama motivasyonunu toparlaman lazım.

Amin canim insallah. :dua::dua::KK200:

Kadinlar gununuz kutlu olsun arkadaslarim.:KK200::KK200::KK200:

Eklentiler

• EEE23947-5887-4097-ACFE-B8CB28A54D19.webp
    EEE23947-5887-4097-ACFE-B8CB28A54D19.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 37
Back
X