Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Cok sevindimmmm caniminici ya:) belliydi cadiliklarindannnn kiz olcagi rabbim saglikla sihhatle kucagna almayi nasip etsin isallah canim benim:)

hep erkek hissi vardi icimde, rüyalarimda cok etkiliyordu tabi hep erkek evladi vardi kucagimda, ama cok sükür kiz kardesim yok diye cok üzülürüm hep, allahim kiz evladi nasip etti, dertlerimi anlatabilecegim merhametli vicdan sahibi neseli bi kizim olur insallah...

hep erkek hissi vardi icimde, rüyalarimda cok etkiliyordu tabi hep erkek evladi vardi kucagimda, ama cok sükür kiz kardesim yok diye cok üzülürüm hep, allahim kiz evladi nasip etti, dertlerimi anlatabilecegim merhametli vicdan sahibi neseli bi kizim olur insallah...

Amiiiin inş canım benim sağlıkla gelsin prensesin inş :KK200:

Ben avusturyada yasiyorum canim tedavime 11 nisanda baslayacam allh nasip eder ise o gun kan sonuclarimi goturecem ve konusma bakalim nasil ilerleyecek sonuc amh 0‘12 insallah yumurtam olur.
Merhaba canim hosgeldin. Ben yeni okuyorum suan yazdiklarinizi. Nerede yaptircaksin tedavini csnim? Hayirli olsun insallah

Canim cinsiyetimiz belli oldu, Hurihuri2013 Hurihuri2013 okadar söyledi sonunda gercek oldu, cadi kizim geliyor insallah

Rabbim sizlerede bu duyguyu nasip edecek biliyorum, cok düsündüm bugün doktorda sizi, özellikle sizin ikinizi. Insallah en yakin zamanda sizede nasip olacak.
Csnim kac haftalik oldunuz? Sevindim herdeyin yolunda olmasins. Benim de kizim olucak insallah cokgüzel bir duygu demi acayip tekmeler hissediyorum ben de masallah

Csnim kac haftalik oldunuz? Sevindim herdeyin yolunda olmasins. Benim de kizim olucak insallah cokgüzel bir duygu demi acayip tekmeler hissediyorum ben de masallah

21+2 olduk :) kiz olmasi beni ayri mutlu etti, insallah yanima yoldas olucak :) tekmeler cok ayri bi konu, esimlede konusuyoruz hep, erkekler bunu hissedemedikleri icin cok sanssiz, onun bi tekmesi benim moralimi düzeltiyor, herseyi unutuyorum bi cok sükür diyorum :)

hatice-yakup hatice-yakup canim senin tedavin nezaman baslicak, durumun ne? dualarim seninle hatce giz :)

Canım ben biraz işlerden dolayı ara verdim. Mayis gibi inş transfer olmak istiyorum sabah hastaneye gidicem. Bakalım hakkımızda hayırlısı :)
Arkanızdan gelicez insssssss
Çok sağol canım benim

21+2 olduk :) kiz olmasi beni ayri mutlu etti, insallah yanima yoldas olucak :) tekmeler cok ayri bi konu, esimlede konusuyoruz hep, erkekler bunu hissedemedikleri icin cok sanssiz, onun bi tekmesi benim moralimi düzeltiyor, herseyi unutuyorum bi cok sükür diyorum :)
Masallah canim yariyi gectiniz artik :)) hayirlisiyla insallah kucagimiza aliriz.aynen kizlar baska olur her isimize yardimci her halimize yoldas olcaklar sükürler olsun rabbime

Back
X