- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #7.541
Çok sevindim sizin adınıza güzel haberlerinizi bekliyorumÇok sagol umarım hepimizin yüzü güler bu sefer.kolay değil bu süreçler insan yoruluyor en cokda beklerken .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim sizin adınıza güzel haberlerinizi bekliyorumÇok sagol umarım hepimizin yüzü güler bu sefer.kolay değil bu süreçler insan yoruluyor en cokda beklerken .
Tessekkür ederim inşallah hayırlı sonuç olur.Çok sevindim sizin adınıza güzel haberlerinizi bekliyorum
Sizin sigorta da iyiymis. Hayirli olsun tedaviniz.Bende Almanya’dayım bizden ilk gittiğimizde genetik test istedi ve randevuyu 3 ay sonrasına alabildik.Bir dahaki ay bütün testlerimi yaptırmış olacaz ama ben Türkiye’de yaptırmaya karar verdim.Gittiğim klinikle ilgili sorun yaşadık.Bizim sigorta yarısını ödeyecekti Türkiyede yaptırırsak Almanya’da yaptırdığımız zaman ödeyecek olduğumuz miktarı ödemeyi kabul etti.
Sizin sigorta da iyiymis. Hayirli olsun tedaviniz.[/QUOTE
Teşekkür ederimSizin sigorta da iyiymis. Hayirli olsun tedaviniz.
Merhaba ben Belçika’dayım ve burada ortalamalar 40 yaş ve üstünde %25, 40 yaş altında da 40-50 % olarak veriliyor. Herkesin süreci değişiyor tabiki.
Bende Almanya’dayım bizden ilk gittiğimizde genetik test istedi ve randevuyu 3 ay sonrasına alabildik.Bir dahaki ay bütün testlerimi yaptırmış olacaz ama ben Türkiye’de yaptırmaya karar verdim.Gittiğim klinikle ilgili sorun yaşadık.Bizim sigorta yarısını ödeyecekti Türkiyede yaptırırsak Almanya’da yaptırdığımız zaman ödeyecek olduğumuz miktarı ödemeyi kabul etti.
Merhaba evet anne babaya yapılan test.Bizim sigortamız bir bankanın sigortası.İstanbulda bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırmak istiyorum.Bize başarı oranlarını yaşa bağlı vermeden direk 'ilk denemede başarı oranı %20' dedi doktor. Bizim yaşlar 35, umarım sizin doktorun söylediği oran geçerli olur bizim için :)
Nergizcim, size yapılan genetik test anne baba için genetik test mi? Benim bahsettiğim, yumurta ve sperm döllendirildikten sonra transfer öncesinde embriyoya yapılan test. Yani transferden önce sağlıklı bir embriyo mu diye bakılıyor. Sigortanız TK mı? Şimdi nerde yaptırmaya karar verdiniz peki?
neden oyle dedi bilmiyorum ama ilk denemede tutmasa da iki uçte oranin arttigi da soyleniyor. yasa bagli oranin degismesi de bir genelleme zaten. kisinin yasi daha buyuktur ama kaliteli yumurta uretiyordur onun hamile kalma ihtimali artmaz mi sonucta?Bize başarı oranlarını yaşa bağlı vermeden direk 'ilk denemede başarı oranı %20' dedi doktor. Bizim yaşlar 35, umarım sizin doktorun söylediği oran geçerli olur bizim için :)
Nergizcim, size yapılan genetik test anne baba için genetik test mi? Benim bahsettiğim, yumurta ve sperm döllendirildikten sonra transfer öncesinde embriyoya yapılan test. Yani transferden önce sağlıklı bir embriyo mu diye bakılıyor. Sigortanız TK mı? Şimdi nerde yaptırmaya karar verdiniz peki?
Bilmiyorumki, ama bize söyledigine göre, yapilan ilk tüp bebek denemelerinde basari orani %20. Almanya’yi baz alarak mi, yoksa sadece kendi kliniklerindeki basari yüzdesi mi bilemiyorum. Ama almanca olarak internette arattigimizda hep ayni ortalama basari yüzdesini veriyor: https://www.familienplanung.de/kind...cen-und-risiken/chancen-behandlung/#&panel1-1neden oyle dedi bilmiyorum ama ilk denemede tutmasa da iki uçte oranin arttigi da soyleniyor. yasa bagli oranin degismesi de bir genelleme zaten. kisinin yasi daha buyuktur ama kaliteli yumurta uretiyordur onun hamile kalma ihtimali artmaz mi sonucta?
size verilen oran cok az geldi bana. Ben de 35 yasindayim, dr um bana yuzde 40-60 arasi oran vermisti. Her klinigin tedavisi farkli oluyor, klinigin laboratuari , dr un deneyimi ve bizlerde ki sorun da basari yuzdesini etkiliyor. Dr lar 35 yasindan sonra yumurta kalitesinin dustugunu soyluyorlar ama bu her hasta icin gecerli degil bence . 40 yasinda olup yumurta kalitesi cok iyi olanlar da gordum Ben kk da. Eger Sen de ve esin de sorun yoksa basari sansi Bence yuzde 20 den fazladir.Bilmiyorumki, ama bize söyledigine göre, yapilan ilk tüp bebek denemelerinde basari orani %20. Almanya’yi baz alarak mi, yoksa sadece kendi kliniklerindeki basari yüzdesi mi bilemiyorum. Ama almanca olarak internette arattigimizda hep ayni ortalama basari yüzdesini veriyor: https://www.familienplanung.de/kind...cen-und-risiken/chancen-behandlung/#&panel1-1
Arkadasinin gebeligi nasil ilerledi peki? 2 Embriyo da tutundu mu?Benim arkadaşıma 2 tane embriyo transferi oldu.Embriyonun tekine %20 diğerine %30 olasılık vermişti.Toplamda tutma oranı %50 demişti.Bence kişiden kişiye değişiyor.
Aynen canim siz olumsuz dusunmeyin. Hayirlisi olur insallah. Pozitif dusunmek tedaviyi de olumlu yonde etkiler. Ne zaman basliyacaksin?Umarim dediginiz gibidir kizlar, biz henuz testlere falan baslamadik, sadece ön görüsmeye gittik, asilama ve tüp bebegi anlatti. Orani duyunca vazgececektim neredeyse... Tübingen Kinderwunschklinik burasi, hep cok güzel yorumlar duyduk ama yinede kafam karisti :s Kendi jinekologumda orani 15-20 arasinda diye onayladi bu arada. Cünkü; yumurta ve sperm kalitesi iyiyse zaten dogal yollada gebelik sansi yüksek, ancak gebelik tutunmasi tamamen sans ve tabii yani sira yasam bicimimiz (beslenme, vucut dinamigi, ruhsal durum vs.
Neyse eger dogruysada, bu %20 biz oluyoruz yani :) Olumsuz seyler dusunmeyi birakiyorum.
Malesef ilk başta pozitifti ama sonradan negatif oldu.Genetik test yapıldı kan pıhtılaşmasından dolayı dendi.%20 olasılığı aşılama için vermişti onun doktoru.Arkadasinin gebeligi nasil ilerledi peki? 2 Embriyo da tutundu mu?
Bencede olasiliklara hiç takılma şansını dene rabbim nasip etsin inşallah doktorlarda vesile oluyor .Umarim dediginiz gibidir kizlar, biz henuz testlere falan baslamadik, sadece ön görüsmeye gittik, asilama ve tüp bebegi anlatti. Orani duyunca vazgececektim neredeyse... Tübingen Kinderwunschklinik burasi, hep cok güzel yorumlar duyduk ama yinede kafam karisti :s Kendi jinekologumda orani 15-20 arasinda diye onayladi bu arada. Cünkü; yumurta ve sperm kalitesi iyiyse zaten dogal yollada gebelik sansi yüksek, ancak gebelik tutunmasi tamamen sans ve tabii yani sira yasam bicimimiz (beslenme, vucut dinamigi, ruhsal durum vs.
Neyse eger dogruysada, bu %20 biz oluyoruz yani :) Olumsuz seyler dusunmeyi birakiyorum.
Çok haklısınız nasip,kısmet bu işlerBencede olasiliklara hiç takılma şansını dene rabbim nasip etsin inşallah doktorlarda vesile oluyor .
Tedavin hayırla sonuçlanır inşallah.
Benim içinde zaman durmuş gibi geçmiyor -)selam kizlar
regl olmak icin yaklasik bir haftam kaldi. sansima bu aralar yogunum biraz, zaman cabuk geciyor. sizler nasilsiniz ?
Siz ne zaman test yaptıracaksınız?Benim içinde zaman durmuş gibi geçmiyor -)
Tarihin de uzun ya biraz onun da etkisi vardır. Kafanı dağıtmak için bir şeyler bulabiliyor musun ?Benim içinde zaman durmuş gibi geçmiyor -)