- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #8.101
Kan sonuçlarımı sormadım canım. Ben 150 doz ile başlıyorum ve sanırım bu ortalama doz. 225 /250/ 275 ile başlayanları da duydum. İkimizin de gelecek hafta kontrolünde bakılacak ve yumurta gelişimine göre yeniden doz ayarlaması yapılacak.Canım bir sorum var, gonal f in günlük max. dozu kaç? Sende 2. gün kan sonuçları nasıl çıktı? Hormon seviyeleri optimum mu?
Bu aşamada çok da prenses olacak bir durum yok bence. Tabiki git bir ortam havası al.. kan tahlili ultrason kontörlü hep ısınma turları :) ama sakin sessiz bir köşede iğnelerini vurmak güzel bir şey. Ne kadar az stres o kadar iyi sonuç sanki.. ya da en azından bu süreçte üstümüze düşen bu.. sakin kalmak her akşam aynı saatte iğne vurmak :)İnşallahhh. Ben kendimi baya başı boş bırakılmış hissediyorum bu arada :) Aldım iğneleri yapıp duruyorum :) 7. günde görecek doktor inşallah geç kalmayız birşeyler için :)
Çok yakınımdan birisi IVF yapmıştı, ilk iğneden itibaren şişmişti, sürekli evde prenses gibi bakılıyordu ve çeşitli şikayetleri vardı. Bende iğne yapmadan önceki stres dışında birşey yok. Biraz üşütmüşüm ama o tedaviyle alakasız. Hiç moda giremedim hala. Biran önce doktoru görüp, klinik kokusu falan alıp yaşadığım şeyin farkına varmam lazım :))))