Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ay, yok bir tane canım:)

bana pek az gibi gelmiyor ama olsun:) sabırı öğreniyorum:)

ah ah... bizde de öyle.. söyleyip söyleyip pişman oluyordum ben de bi ara... eşimi tembihleyip kendim söylediğim oldu. Ay sorulunca saklayamıyorum. Bir de iş yerindekiler tedavide olduğumu. Bildikleri için sonuç bekliyorlar:)

bahar, ne güzel haberler bunlar çok sevindim.. Dualarım seninle...

çok mutlu olmuş baba olacak diye:) içi içine sığmamış:)

ooh tadını çıkartın.. inşallah Blablup Blablup ın dediği gibi çocuksuz son tatilinizdir.

Blablup Blablup canım, kan tahlilini bekliyorsun değil mi öncesinde test yapmayacaksın?

Insallah canim:)

Keyifsizlikten değil yazamamam gayet pozitif ve neşeliyim. Yeni tedaviyi bekliyorum bir yandan bir yandan da günlük koşturmaca ile günleri geçiriyorum. Sen nasılsın canım
Benim tahminlerime gore sen cok pozitif birisin. Sakin hic bir zaman bu ozelligini birakma. Dr ile gorusmeye gittiginde hatcing olayini sorsana dr a orda yapiliyormuymus.
Ben iyiyim canim . Bugun hemsire mesaj atti 4/16 da ultrason randevusu verdi. Artik gun saymaya basliyacagim oglusu gormek icin.🧿❤️

Benim tahminlerime gore sen cok pozitif birisin. Sakin hic bir zaman bu ozelligini birakma. Dr ile gorusmeye gittiginde hatcing olayini sorsana dr a orda yapiliyormuymus.
Ben iyiyim canim . Bugun hemsire mesaj atti 4/16 da ultrason randevusu verdi. Artik gun saymaya basliyacagim oglusu gormek icin.🧿
Gözün aydin canim! Büyük bulusma tarihi belli artik, çabuk geçer zaman. Bize de güzel haberler getir insallah :anne::KK200:

Ben iyiyim canim . Bugun hemsire mesaj atti 4/16 da ultrason randevusu verdi. Artik gun saymaya basliyacagim oglusu gormek icin.🧿
Hayırlı olsun test tarihin:)
Aynen cok sukur sabirsizlikla o gunun gelmesini bekliyecegim. Buyuk ihtimal B Bahar0107 nin test gunu olacak 4/16.
hep böyle oluyor değil mi? Birinin test tarihi diğerinin transfer tarihi oluyor. Önemli günler aynı oluyor :)

Hayırlı olsun test tarihin:)

hep böyle oluyor değil mi? Birinin test tarihi diğerinin transfer tarihi oluyor. Önemli günler aynı oluyor :)
Sagol canim. Aynen canim onemli gunleri paylasiyoruz arkadaslar ile ama boylesi daha heyecanli ve guzel oluyor 😌😌
Sen ne zaman gideceksin minigi tekrar gormek icin?
DilanBoran DilanBoran canim okuyunca ilk bende öyle tahmin ettim, Allah nasip ederse hayirlisiyla Transfer olursa büyük ihtimal 16si gibi test tarihi olur,, ayy simdiden heycanlandim Allahim yüzümüzü güldür
soruyordun Benim test tarihim de transfer olacak var mi diye 🤣🤣. Transfer olmasa da Benim icin de onemi cok yuksek bir gun olacak.❤️❤️

Sagol canim. Aynen canim onemli gunleri paylasiyoruz arkadaslar ile ama boylesi daha heyecanli ve guzel oluyor 😌😌
Sen ne zaman gideceksin minigi tekrar gormek icin?
soruyordun Benim test tarihim de transfer olacak var mi diye 🤣🤣. Transfer olmasa da Benim icin de onemi cok yuksek bir gun olacak.❤❤
Ben de 10 nisan’da gidiyorum:) hem de nasıl önemli bir gün.

Iyim şükür sen nasilsin. Bugün yoktum bi arkadaşıma bebek görmeye gittim biraz uzakta oturuyor yolculuk yordu heryerim ağrıyor:)

Benim randevum iki hafta sonra .
Bir kac gun dinlen gecer canim. Cok uzak ise gitmeseydin keske yormasaydin kendini.

Herhangi bir test mi yapilacak rutin kontrol mu olacak canim? Ayda bir gidiyorsun degil mi?
Ben kan vermistim tsh icin 9 a cikmis . Dr ilaci 175 e yukseltti.

Günaydin kizlar,

Iyi bir hafta olsun herkese!

Iyim şükür sen nasilsin. Bugün yoktum bi arkadaşıma bebek görmeye gittim biraz uzakta oturuyor yolculuk yordu heryerim ağrıyor:)

Benim randevum iki hafta sonra .

Selma`cim umarim dinlendikten sonra daha iyi hissediyorsundur kendini. Cok yorulmamaya calis canim, dikkat et kendine.

Dr ilaci 175 e yukseltti
Canim gecmis olsun, umarim ilacla hemen normal degerlerine donersin.

Bir kac gun dinlen gecer canim. Cok uzak ise gitmeseydin keske yormasaydin kendini.

Herhangi bir test mi yapilacak rutin kontrol mu olacak canim? Ayda bir gidiyorsun degil mi?
Ben kan vermistim tsh icin 9 a cikmis . Dr ilaci 175 e yukseltti.
Normal rutin kontrol ayda bir gidiyorum ama bu defa şeker testi yapılacak sanırım.
Bende 2 aysa bir tsh için başka doktora gidiyorum hep aynı doz devam ediyorum demekki değişiklik olmadı sonuçlarda.
Ordaki doktor sonuçları kendi doktoruma gönderiyor ben hiç sonucu göremiyorum.
Tsh hamilelikte çok değişen bi hormon dikkat etmek gerek bebek ilk başta kendi üretemediği için bizden alıyor.

Günaydin kizlar,

Selma`cim umarim dinlendikten sonra daha iyi hissediyorsundur kendini. Cok yorulmamaya calis canim, dikkat et kendine.

Sağol canım gelir gelmez uyudum şimdi uyandım baya yorulmuşum ama Iyim şimdi dinlenince geçti ama bel ağrısı hiç geçmiyor.

Sen nasılsın test gününe son 1 gün ben çok umutluyum bu defa olacak inşallah.

Sağol canım gelir gelmez uyudum şimdi uyandım baya yorulmuşum ama Iyim şimdi dinlenince geçti ama bel ağrısı hiç geçmiyor.

Sen nasılsın test gününe son 1 gün ben çok umutluyum bu defa olacak inşallah.

iyi olmana sevindim canim. Bende iyiyim,cok ayakta durunca belim agriyor, onun disinda hersey normal suan :) yarin sabah erkenden kan verecegim, insallah bu defa bende umutluyum :KK200:

Günaydin kizlar,

insallah canim,yuksek cikinca biraz moralim bozuldu. Allah a emanet yavrum. Insallah bir sey olmaz. 🤲🤲
Normal rutin kontrol ayda bir gidiyorum ama bu defa şeker testi yapılacak sanırım.
Bende 2 aysa bir tsh için başka doktora gidiyorum hep aynı doz devam ediyorum demekki değişiklik olmadı sonuçlarda.
Ordaki doktor sonuçları kendi doktoruma gönderiyor ben hiç sonucu göremiyorum.
Tsh hamilelikte çok değişen bi hormon dikkat etmek gerek bebek ilk başta kendi üretemediği için bizden alıyor.
Senin dozaji degistirmediler ise normal degerdedir. Benim ki baya yuksek cikmis insallah ilac ile en yakin zaman da normale doner.🤲🤲
Insallah seker testin guzel gecer canim.🤲🤲

insallah canim,yuksek cikinca biraz moralim bozuldu. Allah a emanet yavrum. Insallah bir sey olmaz. 🤲🤲
Senin dozaji degistirmediler ise normal degerdedir. Benim ki baya yuksek cikmis insallah ilac ile en yakin zaman da normale doner.🤲🤲
Insallah seker testin guzel gecer canim.🤲🤲
Ilaç la düzelir merak etme bebisin allaha emanet.Ben ilk başlarda iyot hapı da kullandım oda iyi geliyormuş folik asiti de hep iyotlu kullan dedi .sende bi sor doktoruna.

Inşallah canım korkuyorum bazen şeker çıkacak diye yemek yedikten sonra falan çok uyku bastırıyor.

Back
X