Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Tebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın

Tesekkurler denniscim :KK200:

Gözün aydım canım tebrik ederim:) çoooook sevindim:-) peşpeşe, çok güzel haberler:) ne mutlu 🥰
Tesekkurler yelek’cim, insallah boyle guzel haberlerle devam ederiz 😍😍

Canim sen kan tahlilinden sonra ultrason kontrole kac gun sonra gitmistin?

Tesekkurler denniscim :KK200:

Tesekkurler yelek’cim, insallah boyle guzel haberlerle devam ederiz 😍😍 Canim sen kan tahlilinden sonra ultrason kontrole kac gun sonra gitmistin?
İnşallah canım, diğer arkadaşlar da güzel haberlerini verirler:)
Canım, 20 gün sonraya ultrason randevusu vermişlerdi bana..
seninki nasıl ilerleyecekmiş?

İnşallah canım, diğer arkadaşlar da güzel haberlerini verirler:)
Canım, 20 gün sonraya ultrason randevusu vermişlerdi bana..
seninki nasıl ilerleyecekmiş?

Bana da kan testini tekrarlamaya gerek yok, hersey olmasi gerektigi gibi gorunuyor, 10-12 gün sonra kendi kadin dr undan ultrasound randevusu alinmali dedi. Klinikle isim bitti yani artik. Normal doktoruma devam edecegim. 12. haftaya kadar progesteron, 21. haftaya kadar aspirine devam birde.

Bana da kan testini tekrarlamaya gerek yok, hersey olmasi gerektigi gibi gorunuyor, 10-12 gün sonra kendi kadin dr undan ultrasound randevusu alinmali dedi. Klinikle isim bitti yani artik. Normal doktoruma devam edecegim. 12. haftaya kadar progesteron, 21. haftaya kadar aspirine devam birde.
Harika haberler canim 😍😍 Kullandigin Aspirinin ismi ne ? kac mg kullaniyorsun günde ? Ben Kan sulandirici igne kullaniyorum, belki Aspirine gecerim cünkü igne morartiyo göbegimi

Ohh, ne güzel canım sevindim:) Ben de 12. Haftaya kadar progesteron kullanıcam..
ama kan sulandırıcı kullanmadım hiç bu tedavide. Geçen tedavimde kullanmıştım.
Yaa, peki var mı sevdiğin bir jinekoloğun?
Çok sevindim canım, bebeğin tutunmuş, değerlerin güzel... herşey yolunda... ☺️☺️☺️☺️

Ohh, ne güzel canım sevindim:) Ben de 12. Haftaya kadar progesteron kullanıcam..
ama kan sulandırıcı kullanmadım hiç bu tedavide. Geçen tedavimde kullanmıştım.
Yaa, peki var mı sevdiğin bir jinekoloğun?
Çok sevindim canım, bebeğin tutunmuş, değerlerin güzel... herşey yolunda... ☺☺☺☺

Aslinda frauenarzt bulmak cok zor yasadigimiz yerde, hepsi dolu. Biz buraya 2 sene once tasindik, 3-4 hafta arayarak zorla 1 tane bulmustum. Ama kendisinden memnun degilim, ozellikle beni klinige yonlendirdikten sonra hicbir konuda yardimci olmadi. Simdi baska doktor ariyorum ama bulamassam mevcut kayitli oldugum doktora gidecegim ilk kontrole, klinikte dosyami ona yolladi cunku. Senin var mi rahat hissettigin bir doktor?
Tebrik ederim canim cok guzel haber :) DilanBoran DilanBoran seni de cok tebrik ederim canim oglusun buyuyor.

Tesekkurler sese’cim. Darisi basina insallah :KK200:

Aslinda frauenarzt bulmak cok zor yasadigimiz yerde, hepsi dolu. Biz buraya 2 sene once tasindik, 3-4 hafta arayarak zorla 1 tane bulmustum. Ama kendisinden memnun degilim, ozellikle beni klinige yonlendirdikten sonra hicbir konuda yardimci olmadi. Simdi baska doktor ariyorum ama bulamassam mevcut kayitli oldugum doktora gidecegim ilk kontrole, klinikte dosyami ona yolladi cunku. Senin var mi rahat hissettigin bir doktor?

Tesekkurler sese’cim. Darisi basina insallah :KK200:
Şimdilik 1 kere gittim, iyiydi... ondan da randevu almak zordu.. Ben de 2 yıldır yurtdışında olduğum için biraz dil sorunu yaşıyorum. Onun dışında bir sıkıntı hissetmedim doktorla. Sen hangi eyaletteydin?

Şimdilik 1 kere gittim, iyiydi... ondan da randevu almak zordu.. Ben de 2 yıldır yurtdışında olduğum için biraz dil sorunu yaşıyorum. Onun dışında bir sıkıntı hissetmedim doktorla. Sen hangi eyaletteydin?

Canim burada doktorlarin hemen hepsi ingilizce biliyor, ben ilk geldigimde ingilizce ile her isimi hallediyordum. Sonra kizima hamile kalinca alman forumlarinda sadece almanca hamilelikle ilgili seyler okumustum terimlere adapte olmak icin. Sende vaktin oldukca alman forumlarini okursan goreceksin zaten hep ayni kaliplarla geciyor muayene :)

Ben Baden Württemberg teyim.

Canim burada doktorlarin hemen hepsi ingilizce biliyor, ben ilk geldigimde ingilizce ile her isimi hallediyordum. Sonra kizima hamile kalinca alman forumlarinda sadece almanca hamilelikle ilgili seyler okumustum terimlere adapte olmak icin. Sende vaktin oldukca alman forumlarini okursan goreceksin zaten hep ayni kaliplarla geciyor muayene :)

Ben Baden Württemberg teyim.
Evet sanırım en büyük problem terimler:) başka başka kelimelerle anlatmaya çalışıyorum ama yanlış anlıyorlar bazen:)

Blablup Blablup Selmaal25 Selmaal25 ya acaba siz ikili tarama testi mi oluyor? Onu yaptırmış mıydınız?
Bu 11. Hafta - 15. Hafta arası yapılan testi?
Doktor yaptırmamızı tavsiye etti ama ben kararsızım. Randevu aldık gerçi ama..
Sen 2. sini yaptırmak istememiştin diye hatırlıyorum Selmaal25 Selmaal25 o yüzden heralde ilkini de yaptırmadın.
Başka tecrübesi olan varsa da tavsiye verebilir bana.

Back
X