- 15 Şubat 2017
- 2.273
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
- #10.461
Gözün aydım canım tebrik ederim:) çoooook sevindimBekledigim pozitif haber geldi. Allahim cok sukur! insallah bekleyen, isteyen herkes kisa surede guzel haberler alir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydım canım tebrik ederim:) çoooook sevindimBekledigim pozitif haber geldi. Allahim cok sukur! insallah bekleyen, isteyen herkes kisa surede guzel haberler alir![]()
İnşallah senin de güzel haberlerini alıcaz canımBlablup gözün aydin canim coookk sevindimmm, Allahim saglicakla kucagina almayi nasip eder insallah
Insallah bende iki haftaya güzel haberler verebilirim sizlere kizlar
![]()
Tebrikler canım umarım sağlıkla kucağına alırsın
Tesekkurler yelek’cim, insallah boyle guzel haberlerle devam ederizGözün aydım canım tebrik ederim:) çoooook sevindimpeşpeşe, çok güzel haberler:) ne mutlu
![]()
İnşallah canım, diğer arkadaşlar da güzel haberlerini verirler:)Tesekkurler denniscim
Tesekkurler yelek’cim, insallah boyle guzel haberlerle devam ederizCanim sen kan tahlilinden sonra ultrason kontrole kac gun sonra gitmistin?
İnşallah canım, diğer arkadaşlar da güzel haberlerini verirler:)
Canım, 20 gün sonraya ultrason randevusu vermişlerdi bana..
seninki nasıl ilerleyecekmiş?
Harika haberler canimBana da kan testini tekrarlamaya gerek yok, hersey olmasi gerektigi gibi gorunuyor, 10-12 gün sonra kendi kadin dr undan ultrasound randevusu alinmali dedi. Klinikle isim bitti yani artik. Normal doktoruma devam edecegim. 12. haftaya kadar progesteron, 21. haftaya kadar aspirine devam birde.
Ohh, ne güzel canım sevindim:) Ben de 12. Haftaya kadar progesteron kullanıcam..Bana da kan testini tekrarlamaya gerek yok, hersey olmasi gerektigi gibi gorunuyor, 10-12 gün sonra kendi kadin dr undan ultrasound randevusu alinmali dedi. Klinikle isim bitti yani artik. Normal doktoruma devam edecegim. 12. haftaya kadar progesteron, 21. haftaya kadar aspirine devam birde.
Bekledigim pozitif haber geldi. Allahim cok sukur! insallah bekleyen, isteyen herkes kisa surede guzel haberler alir![]()
Sagol canim, sen geldin mi tatilden?Tebrik ederim canim cok guzel haber :)DilanBoran seni de cok tebrik ederim canim oglusun buyuyor.
Hic korkma Histeroskopi cok rahat geciyir, insallah güzel olumlu sonuclar alirsinn canimSaol canim insallah.
Harika haberler canimKullandigin Aspirinin ismi ne ? kac mg kullaniyorsun günde ? Ben Kan sulandirici igne kullaniyorum, belki Aspirine gecerim cünkü igne morartiyo göbegimi
Ohh, ne güzel canım sevindim:) Ben de 12. Haftaya kadar progesteron kullanıcam..
ama kan sulandırıcı kullanmadım hiç bu tedavide. Geçen tedavimde kullanmıştım.
Yaa, peki var mı sevdiğin bir jinekoloğun?
Çok sevindim canım, bebeğin tutunmuş, değerlerin güzel... herşey yolunda... ☺☺☺☺
Tebrik ederim canim cok guzel haber :)DilanBoran seni de cok tebrik ederim canim oglusun buyuyor.
Şimdilik 1 kere gittim, iyiydi... ondan da randevu almak zordu.. Ben de 2 yıldır yurtdışında olduğum için biraz dil sorunu yaşıyorum. Onun dışında bir sıkıntı hissetmedim doktorla. Sen hangi eyaletteydin?Aslinda frauenarzt bulmak cok zor yasadigimiz yerde, hepsi dolu. Biz buraya 2 sene once tasindik, 3-4 hafta arayarak zorla 1 tane bulmustum. Ama kendisinden memnun degilim, ozellikle beni klinige yonlendirdikten sonra hicbir konuda yardimci olmadi. Simdi baska doktor ariyorum ama bulamassam mevcut kayitli oldugum doktora gidecegim ilk kontrole, klinikte dosyami ona yolladi cunku. Senin var mi rahat hissettigin bir doktor?
Tesekkurler sese’cim. Darisi basina insallah![]()
Şimdilik 1 kere gittim, iyiydi... ondan da randevu almak zordu.. Ben de 2 yıldır yurtdışında olduğum için biraz dil sorunu yaşıyorum. Onun dışında bir sıkıntı hissetmedim doktorla. Sen hangi eyaletteydin?
Gözün aydin!! Hayirli ugurlu olsun canim, Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almasini nasip etsin ve nazarlardan saklasin!! AMIINBekledigim pozitif haber geldi. Allahim cok sukur! insallah bekleyen, isteyen herkes kisa surede guzel haberler alir![]()
Gözün aydin!! Hayirli ugurlu olsun canim, Allah saglikli bir sekilde kucaginiza almasini nasip etsin ve nazarlardan saklasin!! AMIIN
Evet sanırım en büyük problem terimler:) başka başka kelimelerle anlatmaya çalışıyorum ama yanlış anlıyorlar bazen:)Canim burada doktorlarin hemen hepsi ingilizce biliyor, ben ilk geldigimde ingilizce ile her isimi hallediyordum. Sonra kizima hamile kalinca alman forumlarinda sadece almanca hamilelikle ilgili seyler okumustum terimlere adapte olmak icin. Sende vaktin oldukca alman forumlarini okursan goreceksin zaten hep ayni kaliplarla geciyor muayene :)
Ben Baden Württemberg teyim.