Tesekürler canim, ilk düsüge göre bu sefer daha iyiyim, daha hafif atlatiyorum piskolojik olarak, bizim cok sükür 2 saglikli embryomuz daha var, kalitesini bilmiyorum ama, onuda deniyecegiz Allahin izniyle, icimden bir his onlar evladimiz olacak diyor, ama yinede olmazsa birkez daha silbastan yumurta toplama pgt yaptirip onlarida denemek istiyoruz, Elimizden geleni yapip daha sonra olmazsa normal yollardan deneriz, tabi Rabbim verirse... arkadasim beni galiba yanlis anladi üzüldüm buna, dünyaya gelen her bebek Rabbimin bir mucizesidir ve insallah Allahim hepimizin yüzünü güldürür,, sadece bazen ne düsüncegimi, daha kac kez denememiz gerektigini bilmiyorum

Suan Kanamamin gelmesini bekliyorum, doktorum ilaclari kesdirdi 2 gün oluyor, galiba 1 haftaya kadar baslar

Doktorum nekadar beklememiz gerektigini söyliycek bilmiyorum, Esim önce bunu bir unutup yaz tatiline Memlekete gitmek istiyor, ve Eylülden sonra tekrar deneyelim diyor, bende kararsiizim acikcasi,, biryandan hemen denemek istiyorum, diger yandan esimle güzel bir tatil yapmak istiyorum,, Doktorumla görüstükten sonra karar verecegiz