Yurtdışındaki yaşam…yanlızlık…

Başka aktivitemi yok komşuculuk oynamaktan çok daha güzel aktiviteler vardır çocuklar için kurslar böyle naza çekip istemiyorlarsa defolsunlar başka yapacak şeyler bulun çocuklar için
Komsuculuk oynamak değil bu, yabancı bı ulkede yalnız , sadece çekirdek aile içinde yaşamaya çalışmak bunaltiyo insanı

Çocuklar çabuk arkadaş olup çabuk uzaklasiyor.
Zamanla yakın 1-2 arkadaşı olur öyle devam ederler.
Hadi biz yetişkinler bir şekilde idare ediyoruz ama çocuklar zorlanıyor.
Size tavsiyem çocuklar için kurs ayarlayın,aktivite olsun.kendi çekirdek ailenizle bol vakit geçirin.
Bu düşünceleriniz,sebepleriniz daha sonra değişecek diye düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla hep beraber toplanınca 3 çocuk oluyor minimum, o yaşlarda kızım var, 2 çocuk daha iyi anlaşıyor ise 3. çocuk fazlalık muamelesi görebiliyor, dislanabiliyor, komşunun çocuğu, kızınız varken bu duruma dusuyosa o nedenle diğer çocukla başbaşa kalıp 2 li oynamayı tercih ediyodur, belki bu yüzden cagirilmiyosunuz, çocuklardan kaynaklandığını düşündüm ben, tek tek davet edin sizde, grup olarak değil. Gözlemleyin ilişkilerini. 3luyken nasıl, teke tek nasıl? Belki sorun bundan kaynaklanıyodur

Onuda denedim her gün beraber oldukları için ben ne zaman çağırsam o çağırdı oraya gidiyoruz.. bi bahane var bende o yüzden aramıyorum artık kızım üzülüyor ama.

Beraberkende ikiliykende güzel oynuyorlar

Bi bayan daha buna benzer yorum yaptı. Ki mantıklı ama çocuklar söz konusu insan düşünüyor ama onlarda birgün büyüyecek diyorum geçiyorum

Çok
teşekkür ederim. Kızım için karate kursu araştırmasındayım şuan ilgisi var. Umarım değişir

Çok teşekkür ederim. Orda yaşayanlardan yorum almak çok önemli benim için

Değil tabii, ama insan çocuğu için arayışa giriyo ne yazık ki, çocuğu mutsuz olsun, dışlanmış hissetsin istemez kimsehissediyor o yüzden bu kişiler hiç olmasa daha iyi
Asıl bu kişiler bunu hissettiriyor ne yazıkki o yüzden aktiviteler bu samimiyetsiz görüşmelerden daha sağlıklı olur çocuklar için diye düşünüyorum

Tr de eskisi gibi samimiyet yok ki artık. Sokakta çocuk görünce sevmeye korkuyorum annesi babası rahatsız olur vs falan diye o derece ki haklılar ekonomik sıkıntılar vs birçok insan suça meyilli psikoloji yerlerde iyi düşünün

Komşuluk ilişkileri veya arkadaşlık dışında : bundan sonrası için yurtdışında yaşama isteği duyuyor musunuz , bunu değerlendirmelisiniz.

Sorununuz komşuluk , yalnızlıktan çok yurtdışında başınıza bir şey gelse ne yapacağınız veya çocuklarınızın ne olacağı kaygısı mı ? Veya bundan sonra uyandığınızda ana dilinizin konuşulduğu bir yerde mi olmak istiyorsunuz ?

Bunların yanıtını : eşinizle konuşarak aramalı ve her ne karar alacaksanız buna göre almalısınız.

Bende bilmezdim ama yaşayıncs öğrendim… bunu istediğimden değil çocuklarımın istemessinden bu düşünceler var.. aile özlemi var… yazı iple çekiyorlar… şimdiden heyecan plan program… 1 gün arabayla gidiyoruz uyumuyorlar heyecandan

Çok teşekkür ederim. İnşallah umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…