Kızlar acil yorumlarınızı bekliyorum sinirlerim çok bozuk.
Yurtiçi kargonun bi şubesini şikayet etmek istiyorum. Ama nereye şikayet edeceğim. Şikayet vara yazıyorum ama birşey değişmiyor. İki keredir evde olduğum halde kargoyu getirmiyolar ama telefonuma ihbar notu msji atıyorlar. Normalde kapıya gelmiş olan kargo ihbar notunu kapıya asmaz mi? Kızlar hak yiyorlar sinirlerim alt ust oldu ya. Geçen aradım inkar ediyor ikinci gez getirme zorunluluğunuz var diyorum eleman az diyor. kızlar hic hak hukuk düşünmüyor mu bu insanlar ya! Kargo getirmeden oturduğu yerden msj atiyorlar evde yoktunuz diye. Musteri hizmetlerini arıyorum size geri donulcek diyor ne geri dönülüyor ne de dönülse birşey yapılıyor !!! Ayy hi fikir verin oruçlu oruçlu nevrim döndü
Aradım şubeyi açmıyorlarhangi şubeden dağıtıma çıktıysa sürekli arayıp taciz edin , belirtin durumu.
benim de başıma çok sorun açtılar ama müşteri hizmetleri yerine hangi şube ise orayla görüşürüm hep. yoksa müşteri hizmetleri okuyacakta cevap verecek zor iş.
Musteri hizmetlerini aramazsaniz cozulmez o sorun
Eksi sozluge bakin millet neler neler yaziyor yurtici kargoyla ilgili
Malesef adamlar rezil yapacak birsey yok, ayni numarayi bana defalarca yaptilar
şubelerindeki telefonları da açmıyorlar. tam 3 gün şubede bekledi kargom gelmedi. gittim kendim aldım şikayet fln sonuç vermiyor. onlara viz geliyor. bende internetten alışveriş yaptığımda artık o kargoyu seçmiyorum. başka bir firmayı seçiyorum fiyat farkı da olsa.
Yurtiçi kargoyla yoğun çalışıyorum. Hemen hemen her şubede bu sıkıntılar oluyor. İnternet sitesine girip şikayet oluşturunca genel merkezden dönüyorlar. Şube uyarılıyor yarım saat içinde kargo geliyor kapınıza.
Edilirse edilsin,essekler gibi mecburlar tekrar gondermeye. Basima geldi biliyorum. İade edildi,tekrar gonderildi. Beni aradilar getirin alayim dedimAradım musteri hizmetlerini size geri dönüş yapılacaktır dedi ama onlar geri dönüş yapana kadar benim kargom sirkete iade edilecek
Kimi kime şikayet edeceksiniz ? Adamlar pişkin, adamlar yüzsüz. İnşallah batarlar diyeceğim ama çalışan emekçilere yazık. Nefret ediyorum Yurtiçi'nden.
Edilirse edilsin,essekler gibi mecburlar tekrar gondermeye. Basima geldi biliyorum. İade edildi,tekrar gonderildi. Beni aradilar getirin alayim dedimboyle davranmazsak yici kargo rezilliklerine devam eder
Yurt içi kargo evimin 30 mt. ilerisinde olmasına rağmen kargoyla ilgili sorun yaşadım. Ben biraz tahammülsüzüm akşam işten çıkışta uğrayıp orada güzeeellll bir pislik çıkarttım. Şimdi kargom tak diye sektirmeden geliyor.
Niye geri gitme luksu yok?Yaptığım iş dolayısıyla olduğu için kargomun geri gitme lüksü yok yani benim zararıma oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?