Yurtici kargo rezilligi

Gelmedigi halde "evde yoktu" olarak bildirim yapmakla unludur kendileri. Sosyal medyada da bununla bilinirler. Keske firmalar kendileriyle calismasa da bizler de boyle rezilliklerle ugrasmak zorunda kalmasak.

Benim de kaç kere başıma geldi
En son fena kavga ettim
O günden beri münasebetim olmadı o kargo ile anlaşma yapmıyorum

Kargo parası ödeyerek başka bir firmaya getirtirim yine de yurt içi kargodan Almam
Hukuk fakültesindeyim fakültenin dibinde kitapçılar. Ama ben çok ağır olduğundan ve taşımak istemediğimden internetten aldım
Ne mi oldu şubeden kollarım kopacaktı eve gelesiyse
Evde olduğum halde

Aynı ben valla
İşin tuhafı tüm firmalar çalıyor kapıyı bunlar daha çalmadan evde olmadığıma kanaat getiriyorlar
Belki evin önünden bile geçmiyorlar
Geçse görürüm çünkü evim Bahçeli camın önünde oturuyorum tak mesaj geliyor
- geldik ama adreste bulamadık -oha

Sikayet varda o kdr sikayetim varki hickimse arayipta ne oldu diye sormadi. Bir seferinde bir kargomu 5 gun boyunca yola cikarip tekrar subeye goturmuslerdi. Nikah sekerlerimi aldigim yere geri gondermislerdi. Paketin uzerinde tlfum yazdigi halde arayip iletisim kuramiyorlar. Kac tane subesine gittiysem tlflar deli gibi caliyor ama biri zahmet edipte acmiyor. Kargo secme hakkim varsa asla yurticini secmiyorum. Hicbir zaman kendileri aldigim urunu getirmedi her seferinde subeye gitmek zorunda kaldim. En kisa zamanda batip gitsinler

Canım bu yutriçinden bende çok çektim aynı şekilde de gelmedikleri halde geldik yoktunuz dediler ki benhuylarını bildiğim için pencerede bekledim tüm gün müşteri hizmetlerini aradım şikayet kaydık dediler ertesi gün bi daha aradım meğer beni kandırmışlar kayıt falan yok dediler bu kez tekrar kayıt yaptılar. Sonuçta bi değişiklik olmadı kargom yine gelmedi üstelik üç defa oldu bu. Artık alışveriş yaparken yurtiçi kullanılıyorsa sırf bu yüzden o siteden alışveriş bile yapmıyorum.

Aynı şikayetleri yaşayan biri olarak başkalarını görmek üzdü mü yoksa acımı anlayan da varmış diye sevindirdimi kestiremedim bi....

Seçeneğim varsa elbet yurtiçini kesinlikle seçmiyorum ama bazı firmalar sadece yurtiçiyle çalışıyorlar yaa
Size olan aynı şey bana da oldu. Sabah msj atılıyor, o gün evdeyim bekliyorum yok, sonra bir bakıyorum evde olmadığınızdan teslim edilemedi notu düşüyor nete. 4 gün böyle gitti.
En son ben de sizin gibi çıldırdım. Şubeyi taciz üstüne taciz, merkezlerine ağzıma geleni saydım. Hatta kargoyla ürünü yollayan firmayı da aradım. Mümkünse dedim bir dahaki anlaşmanızda yurtiçiyle anlaşmayın. Ama adamlar yüzsüz. Ürünü yollayan firma bile efendim sıkıntınız çözüldü mü, ürün elinize ulaştı mı diye onlardan daha önce aradılar yani!

Ve işin kötüsü ben sürekli bu durumdayım, aylık kargom gelir o firmayla aynı gün getiriyorlarsa sanki bana mucize gerçekleştirmişler gibi geliyor....

Aynen işte.
Kapıyı çalmıyorlar, benim duymamam imkansız, apartman kapısından bile girmiyorlar.
Hatta ben de siz gibi düşünüyorum bazen, sokağımızdan bile geçmiyor olabilirler.
Nasıl bir iş ahlakına sahipler biz anlamadık, çözemedik onları.

Bende sorun yaşamıştım yurtiçi kargoyla.acemiymiş güya çalışan da evi bulamıyomuş yabancıymış beni şubeye değil de daha yakın merkezi bi yere çağırmıştı.ilk sefer gittim aldım uğraşmamak için.ki almaya gidince farkettim ki taşıyamıycağım kadar ağır bi kutuydu yardım için kardeşimi çağırmıştım götüremeyince.bi de herkese aynı şeyi söyleyip çağırmışlar ayaklarına kadar acemilikten falan değil tembellikten.ertesi gün yine kargom gelmiş yine çağırıyolar.tabi ağzıma geleni saydım bu sefer sinirle.bana o zaman şubeye gelir alırsınız diyo hadsiz.şubeyi aradım şikayet vara yazdım ama asıl genel bi numarası var şikayet bildirebilceğiniz bulursunuz googledan orayı arayıp söylemiştim.2 gün sonra ayaklarını vura vura gelmişti aynı kız.tabi gülümseyerek aldım bende :)

Bende mecburi bu kargoyu kullanıyorum hani şirket bu kargoyla anlaşmalı başka catrem yok. Ayda iki üç kere kargo istiyorum ben bu sıkıntılari yaşamak çok zor oluyor

Ben en iyi sonucu il merkezini arayınca almıştım, şube, 444lü numara hiç biri işe yaramamıştı, kayıt aldık döneceğiz diyorlar, dönünce kusura bakmayın bi daha olmaz, çözüme yönelik bir şey yok. Şubede de kaba müşteriyle terbiyesiz bir tavırla konuşan bir adam açıyordu. Artık bi de il merkezini arayayım dedim, olmadı artık merkeze bireysel gidip şikayet edecektim, neyse ki çözdüler, mesaj geldiği an aradım hemen, araçlarında takip sistemi var, arayan numaradan adam yalan söylediklerini gördü, suç üstü yakalatmış oldum :)

tüketici haklarını arayın bence şikayet edin genelde daha hızlı çözüm oluyor. yurtiçi eskiden en iyi firmaydı şimdi benim bile tüylerim diken diken oluyor

Ha bir kere de alışveriş yaptığım siteyi aramıştım, onlar kargo şirketi ile anlaşmalı oldukları için ilgileniyorlar, sonuçta onların da ticareti kazancı kargo problemi yüzünden engelleniyor.

İnan kızlar aklım almıyor nasıl aldıkları parayı helal sayıp kullanıyorlar bunca kişinin hakkına girerken

Aynısını ayapt Aynısını banada yaptı yurtiçi kargo. Genel müdürlüklerini arayıp şikayet ettim. Şubeyide sitenin güvenlik kameralarını izledim aracınız sitenin önünden bile geçmemiş diye azarladım. Ertesi gün getirdiler. Hakkınızı arayın gerekirse müdürlüğe sizi tüketici haklarına şikayet edeceğim diye tehdit edin.

Yurt ıcı rezıl suanda surat ıyı sıpadısten bır yada 2 gun sona kesın elındw

Bunu Yurtiçi ile de yaşadım Mng ile de.
Eleman az deyip kargomu günlerce dağıtıma çıkarmadı Mng.
Ben de inat ettim gidip almadım, bölge müdürlüğünü aradım.
Yarım saat sonra şube sorumlusu gömlekli kravatlı bir adam motorla kargomu getirdi.
Böyle bir yol izleyebilirsiniz.

2.defa getirmeyebilirler öyle bir zorunluluğu yok diye biliyorum
benim işyerim aras ile anlaşmalı ve muhakkak günde 2 kere gelirler " adres bulunamadığı için" yazısı gelmişti telefonumu
telefon açtım 2 günde kaç kere geldiniz (dosyayı ayrı, ağır şeyleri ayrı kişi getiriyor) ne demek adres bulunamadığı için dedim getirdiler

bu kargocuların hepsi böyle bence
geçen özel kargomu eve yönlendirdim ama gönderen vazgeçti galiba diye hiç sorgulamadım adana dan bana kargo 14 yada 15.gündü getirildiğinde (aras/geçen yıl oldu)
bir keresinde de 6 yıl önce kargocuya kapıya kadar dediği için arkadaş, gidip kargodan almadım çok küçük birşeydi amasya dan bana gelmesi 5 gün sürdü..birçok kez araduım (aras)
(ben istanbul da oturuyorum)
biz işyerinde bir kargo gönderiyoruz merkez şube alıcılı 3 günlük süre var gelip almazsa geri göndeririz diyorlar

birde karabük e 4 ay önce kargo gönderdim günaydın yazalım hızlı gitsin dediler dedim orada havalimanı yok gitmez, gidecekse yazın uçak kargo yzdılar kargo bir sonraki gün 5 de teslim edildi.. ama benden ücret tahsil etmeye geldiklerinde günaydın parası alındı(aras hergün gelip gittiği için gönderici ücretli gönderdiğim şeyler birkaç gün sonra tahsilat yapılıyor hergün görüyor aynı yerdeyim çünkü, oyüzden birkaç gün sonra tahsil etti)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…