Benim de kaç kere başıma geldiKızlar acil yorumlarınızı bekliyorum sinirlerim çok bozuk.
Yurtiçi kargonun bi şubesini şikayet etmek istiyorum. Ama nereye şikayet edeceğim. Şikayet vara yazıyorum ama birşey değişmiyor. İki keredir evde olduğum halde kargoyu getirmiyolar ama telefonuma ihbar notu msji atıyorlar. Normalde kapıya gelmiş olan kargo ihbar notunu kapıya asmaz mi? Kızlar hak yiyorlar sinirlerim alt ust oldu ya. Geçen aradım inkar ediyor ikinci gez getirme zorunluluğunuz var diyorum eleman az diyor. kızlar hic hak hukuk düşünmüyor mu bu insanlar ya! Kargo getirmeden oturduğu yerden msj atiyorlar evde yoktunuz diye. Musteri hizmetlerini arıyorum size geri donulcek diyor ne geri dönülüyor ne de dönülse birşey yapılıyor !!! Ayy hi fikir verin oruçlu oruçlu nevrim döndü
Aynı ben vallaKlasik bir yurt içi vakası daha!
Ben hep evdeyim, bebeklerim var evde olmamam imkansız yani, sürekli de netten alışveriş yapan insanlarız.
Ne hikmetse ne zaman yurtiçi ile işimiz olsa evde bulamıyorlar beni!
Beni beni!
Evin demirbaşı gibi evdeyim yahu ama işte adamlar işini yapmıyor.
Bir yere de şikayet etmedik şimdiye kadar.
Tercih etmemeye çalışıyoruz napalım, etsek ne olacak yüzsüzler.
Canım bu yutriçinden bende çok çektim aynı şekilde de gelmedikleri halde geldik yoktunuz dediler ki benhuylarını bildiğim için pencerede bekledim tüm gün müşteri hizmetlerini aradım şikayet kaydık dediler ertesi gün bi daha aradım meğer beni kandırmışlar kayıt falan yok dediler bu kez tekrar kayıt yaptılar. Sonuçta bi değişiklik olmadı kargom yine gelmedi üstelik üç defa oldu bu. Artık alışveriş yaparken yurtiçi kullanılıyorsa sırf bu yüzden o siteden alışveriş bile yapmıyorum.Kızlar acil yorumlarınızı bekliyorum sinirlerim çok bozuk.
Yurtiçi kargonun bi şubesini şikayet etmek istiyorum. Ama nereye şikayet edeceğim. Şikayet vara yazıyorum ama birşey değişmiyor. İki keredir evde olduğum halde kargoyu getirmiyolar ama telefonuma ihbar notu msji atıyorlar. Normalde kapıya gelmiş olan kargo ihbar notunu kapıya asmaz mi? Kızlar hak yiyorlar sinirlerim alt ust oldu ya. Geçen aradım inkar ediyor ikinci gez getirme zorunluluğunuz var diyorum eleman az diyor. kızlar hic hak hukuk düşünmüyor mu bu insanlar ya! Kargo getirmeden oturduğu yerden msj atiyorlar evde yoktunuz diye. Musteri hizmetlerini arıyorum size geri donulcek diyor ne geri dönülüyor ne de dönülse birşey yapılıyor !!! Ayy hi fikir verin oruçlu oruçlu nevrim döndü
Aynen işte.Aynı ben valla
İşin tuhafı tüm firmalar çalıyor kapıyı bunlar daha çalmadan evde olmadığıma kanaat getiriyorlar
Belki evin önünden bile geçmiyorlar
Geçse görürüm çünkü evim Bahçeli camın önünde oturuyorum tak mesaj geliyor
- geldik ama adreste bulamadık -oha
Aynı şikayetleri yaşayan biri olarak başkalarını görmek üzdü mü yoksa acımı anlayan da varmış diye sevindirdimi kestiremedim bi....
Seçeneğim varsa elbet yurtiçini kesinlikle seçmiyorum ama bazı firmalar sadece yurtiçiyle çalışıyorlar yaa
Size olan aynı şey bana da oldu. Sabah msj atılıyor, o gün evdeyim bekliyorum yok, sonra bir bakıyorum evde olmadığınızdan teslim edilemedi notu düşüyor nete. 4 gün böyle gitti.
En son ben de sizin gibi çıldırdım. Şubeyi taciz üstüne taciz, merkezlerine ağzıma geleni saydım. Hatta kargoyla ürünü yollayan firmayı da aradım. Mümkünse dedim bir dahaki anlaşmanızda yurtiçiyle anlaşmayın. Ama adamlar yüzsüz. Ürünü yollayan firma bile efendim sıkıntınız çözüldü mü, ürün elinize ulaştı mı diye onlardan daha önce aradılar yani!
Ve işin kötüsü ben sürekli bu durumdayım, aylık kargom gelir o firmaylaaynı gün getiriyorlarsa sanki bana mucize gerçekleştirmişler gibi geliyor....
tüketici haklarını arayın bence şikayet edin genelde daha hızlı çözüm oluyor. yurtiçi eskiden en iyi firmaydı şimdi benim bile tüylerim diken diken oluyorKızlar acil yorumlarınızı bekliyorum sinirlerim çok bozuk.
Kızlar acil yorumlarınızı bekliyorum sinirlerim çok bozuk.
Aynısını banada yaptı yurtiçi kargo. Genel müdürlüklerini arayıp şikayet ettim. Şubeyide sitenin güvenlik kameralarını izledim aracınız sitenin önünden bile geçmemiş diye azarladım. Ertesi gün getirdiler. Hakkınızı arayın gerekirse müdürlüğe sizi tüketici haklarına şikayet edeceğim diye tehdit edin.Kızlar acil yorumlarınızı bekliyorum sinirlerim çok bozuk.
Yurt ıcı rezıl suanda surat ıyı sıpadısten bır yada 2 gun sona kesın elındwşubelerindeki telefonları da açmıyorlar. tam 3 gün şubede bekledi kargom gelmedi. gittim kendim aldım şikayet fln sonuç vermiyor. onlara viz geliyor. bende internetten alışveriş yaptığımda artık o kargoyu seçmiyorum. başka bir firmayı seçiyorum fiyat farkı da olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?