Yurtici kargo rezilligi

Yok çalıştığım şirketle anlaşmasi bu iki kere getirme zorunlulugu var ona gore para aliyolar

Yok çalıştığım şirketle anlaşmasi bu iki kere getirme zorunlulugu var ona gore para aliyolar
bölge müdürlüğünü aradın mı.
ben de çok sorun yaşıyorum yurt içi kargo ile.
geçen bir kargo göndericem.bir eşya.telefonda yaklaşık fiyat sordum ona göre evden aldılar.
sonra şubeden tekrar arıyolar fiyatı o değil bu olacak diye.
eşyanın bedeli 200 tl kargosu 350 tl.
valla cıngar çıkardım telefonda yalan değil:))
sonra iptal ettik tabi.
bu sefer de eve getirmeyiz gelin alın şubeden diyolar.
valla tepemi attırmayın dedim holdingden başlar bölge müdürlüğünüze kadar her yeri ararım
getirmeyin de görüşürüz.dedim.size yrn saat 12 ye kadar süre veriyorum dedim:))
eh tabiki paşa paşa getirdiler.
bunlara bazen böylesi gerekiyor.
sen de aramadıysan şimdiye kadar bölge müdürlüğünü arayıp biraz sesini yükselteceksin.

Kapida odemeli birsey alinca eller mahkum getiriyorlar yasasin kapida odeme hahaha
Bakalim bugun ben de bir kargo bekliyorum yurticinden, basima neler gelecek Allah bilir
Mumkun olsa da secmesek, cogu alisveris sitesini aramisligim vardir gerekiyorsa 15tl odeyeyim ama baska kargo seceyim neden oyle bir sans tanimiyorsunuz madem kargoyu ben oduyorum secme sansim da olmali diyorum.

Geçenlerde bu kargo firmasından anneme bir şeyler gönderdim ödemiştim kargo ücretini işgüzar çalışan anneme 5 lira ücreti var demiş. Laan 5 lira için yalan söylemeye değer mi ya? Çalışanların ne yaptığından haberi olmayan rezil firma. Adamın ihtiyacı vardır belki diye sustuk büyütmedik. Ben susmazdım da anacım acıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…