Niye geri gitme luksu yok?
şubenin telefonu açmadığını da müşteri hizmetlerini arayıp söyleyin , çağrı merkezindeki kişiye de denettirin telefonda . ve sizi bağlatmaları için ısrarcı olun.Aradım şubeyi açmıyorlar
Anladim canimGeri giderse benim zararima oluyor yoksa geri gider ama tekrar uğraşmak gerekiyor ve bunuda her zaman yapamiyorm
Anladim canim
Valla ben isyerinde de ayni sorunlari yasiyordum,geri giderse gitsin umrumda olmuyordu. Bu sayede cok musterim y.ici kargoyu birakmisti hatta guzel de olmustu yani
şubenin telefonu açmadığını da müşteri hizmetlerini arayıp söyleyin , çağrı merkezindeki kişiye de denettirin telefonda . ve sizi bağlatmaları için ısrarcı olun.
şırnakta sokağa çıkma yasağı olduğu dönemde bile bu yolla şubeden birine ulaşmış biriyim .
sırf bu yüzden şube bastığımı bilirim . keyfi açmıyorlar telefonu ne yazık ki .
şu an kendi kargom gelmemiş gibi sinir oldum :))
benımde basıma aynı sey geldıKızlar acil yorumlarınızı bekliyorum sinirlerim çok bozuk.
Yurtiçi kargonun bi şubesini şikayet etmek istiyorum. Ama nereye şikayet edeceğim. Şikayet vara yazıyorum ama birşey değişmiyor. İki keredir evde olduğum halde kargoyu getirmiyolar ama telefonuma ihbar notu msji atıyorlar. Normalde kapıya gelmiş olan kargo ihbar notunu kapıya asmaz mi? Kızlar hak yiyorlar sinirlerim alt ust oldu ya. Geçen aradım inkar ediyor ikinci gez getirme zorunluluğunuz var diyorum eleman az diyor. kızlar hic hak hukuk düşünmüyor mu bu insanlar ya! Kargo getirmeden oturduğu yerden msj atiyorlar evde yoktunuz diye. Musteri hizmetlerini arıyorum size geri donulcek diyor ne geri dönülüyor ne de dönülse birşey yapılıyor !!! Ayy hi fikir verin oruçlu oruçlu nevrim döndü
benımde basıma aynı sey geldı
ustelık kapıda odeme kargo
neymıs gıdıp kendımız almalıymısız
evdeyım kapı calmadı not bırakılmadı hop msj
ve bu kac sefer ust uste oldu
aradım genel merkezı
vay efendım bı yanlıslık olmusta bılmemne
almıyorum paketı kalsın sıze hedıyem olsun dedım
ertesı gun getırdılerben naptım ? suan yanımda nakıt yok yarın gelır yerınden alırım dedım !
kapıya geldı mı geldı kapıda odeme kısmını hakettımı hakettı o yolu yaptı mı yaptı
ogunden sonra saatı satıne geldı kargom
Musteri hizmetlerinden bahsediyorsunuz değil mi? Aradım ama geri dönüş yapmadilarGenel merkezi arayın yazdıklarınızı aynen aktarın. Hallediyorlar.
Dava edilemez mi?
Edilir ama uğraşacak mısınız ? Bir de benim adalete güven sıfır o yüzden hiç uğraşmazdım sanırım.
şikayetim var sitesine şikayet yazınKızlar acil yorumlarınızı bekliyorum sinirlerim çok bozuk.
Yurtiçi kargonun bi şubesini şikayet etmek istiyorum. Ama nereye şikayet edeceğim. Şikayet vara yazıyorum ama birşey değişmiyor. İki keredir evde olduğum halde kargoyu getirmiyolar ama telefonuma ihbar notu msji atıyorlar. Normalde kapıya gelmiş olan kargo ihbar notunu kapıya asmaz mi? Kızlar hak yiyorlar sinirlerim alt ust oldu ya. Geçen aradım inkar ediyor ikinci gez getirme zorunluluğunuz var diyorum eleman az diyor. kızlar hic hak hukuk düşünmüyor mu bu insanlar ya! Kargo getirmeden oturduğu yerden msj atiyorlar evde yoktunuz diye. Musteri hizmetlerini arıyorum size geri donulcek diyor ne geri dönülüyor ne de dönülse birşey yapılıyor !!! Ayy hi fikir verin oruçlu oruçlu nevrim döndü
bu durumdan şikayetçi o kadar çok insan var ki..
napsanız boş adamların tarzı bu olmuş.
şikayetim var sitesine şikayet yazın
çok sinir bozucu ya ! umarım çözüme ulaşırBirşey fark etmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?