Yurtici kargo rezilligi

Aradım şubeyi açmıyorlar
şubenin telefonu açmadığını da müşteri hizmetlerini arayıp söyleyin , çağrı merkezindeki kişiye de denettirin telefonda . ve sizi bağlatmaları için ısrarcı olun.
şırnakta sokağa çıkma yasağı olduğu dönemde bile bu yolla şubeden birine ulaşmış biriyim .
sırf bu yüzden şube bastığımı bilirim . keyfi açmıyorlar telefonu ne yazık ki .

şu an kendi kargom gelmemiş gibi sinir oldum :))

Geri giderse benim zararima oluyor yoksa geri gider ama tekrar uğraşmak gerekiyor ve bunuda her zaman yapamiyorm
Anladim canim
Valla ben isyerinde de ayni sorunlari yasiyordum,geri giderse gitsin umrumda olmuyordu. Bu sayede cok musterim y.ici kargoyu birakmisti hatta guzel de olmustu yani

Anladim canim
Valla ben isyerinde de ayni sorunlari yasiyordum,geri giderse gitsin umrumda olmuyordu. Bu sayede cok musterim y.ici kargoyu birakmisti hatta guzel de olmustu yani

Keske benimde bırakma gibi hi şansım olsa ama şirket yurtiçi kargoyla anlaşmış büyük bir şikayet oluşturulan değişirmi bilmiyorum

Ay bi yarım saat uğraştım ama aksama misafirim var yoksa bgn neler yapicaktimda bakalım musteri hizmetlerinden geri dönüş olacak mi

benımde basıma aynı sey geldı
ustelık kapıda odeme kargo
neymıs gıdıp kendımız almalıymısız
evdeyım kapı calmadı not bırakılmadı hop msj
ve bu kac sefer ust uste oldu
aradım genel merkezı
vay efendım bı yanlıslık olmusta bılmemne
almıyorum paketı kalsın sıze hedıyem olsun dedım

ertesı gun getırdıler ben naptım ? suan yanımda nakıt yok yarın gelır yerınden alırım dedım !
kapıya geldı mı geldı kapıda odeme kısmını hakettımı hakettı o yolu yaptı mı yaptı
ogunden sonra saatı satıne geldı kargom

Benim de basima geldi. Ariyorum gelin kendiniz alin diyorlar.
Ben de alisveris yaptigim siteyi aradim, kargom gelmedi siparisimi iptal etmek istiyorum dedim. Hoop hemen onlar kargoyu aradi fircaladi ve ertesi gun kargom kapimda
Islerini yapmiyorlar resmen haram para kazaniyor cogu kargo calisani.

Ay yaptığınız çok hoşuma gitti

Tedarikçinizi arayıp durumu bildirin sonra da müşteri hizmetlerinden şikayet formu oluşturun şube hakkında. Tedarikçiden şikayet ve merkezden uyarı gidince tıpış tıpış getiriyorlar.

Klasik bir yurt içi vakası daha!
Ben hep evdeyim, bebeklerim var evde olmamam imkansız yani, sürekli de netten alışveriş yapan insanlarız.
Ne hikmetse ne zaman yurtiçi ile işimiz olsa evde bulamıyorlar beni!
Beni beni!
Evin demirbaşı gibi evdeyim yahu ama işte adamlar işini yapmıyor.
Bir yere de şikayet etmedik şimdiye kadar.
Tercih etmemeye çalışıyoruz napalım, etsek ne olacak yüzsüzler.

bu durumdan şikayetçi o kadar çok insan var ki..
napsanız boş adamların tarzı bu olmuş.

şikayetim var sitesine şikayet yazın

yurtiçi kargoda aynı şey başıma geldi . en son şubeye almaya gidince bir kaç seferdir olduğundan uyarmama rağmen devam ettiğinden bahsettim . adam bana kargonuzu siz takip etceksiniz diyor . ben evdeyken kargom gelmedi diyorum onun cevaba bak . en saçma kısmı bir kişi evden çıkmayıp full kargo bekliyor o gün . o insanın gününe de yazık . yapamıyorsan o işi seçmeyeceksin yani . anlamak zor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…