- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
sağol canım ama 2 yıldır vermeye çalışıp bir türlü veremiyorum, eşim de yemeyi çok seviyor, iş nedeniyle diyarbakırın bir ilçesindeyiz, tek sosyal hayatımız ev gezmeleri ve evde yaptığımız menüler:) geçen aynada kendimi görünce artık yeter durmalısın dedim, mutsuz oldumbakalım...
eee ciğere de yüklendiğimizi tahmin etmişsindir:)))Ayyy yakınız canım seninle biz de batmandayiz
eee ciğere de yüklendiğimizi tahmin etmişsindir:)))
ayy evet, lavaşsız da yenmiyor ki:)Evetttt. ....
ben de bayılıyorum ciger e hatta eşime dedim 5 kg verene kadar alma bana diye dayanamıyorum. Çok seviyorum.
ayy evet, lavaşsız da yenmiyor ki:)
:):) konuyu kapatalım mı, benimde canım çekti, daha diyetin 6. günündeyim, ama yarın eşimle güzel bir pazar kahvaltısı planlıyorum, ödül olsun birazcık diye:)))Canım çekti şimdi yaaa...
cidden buraları ciğeri bambaşka. ...
:):) konuyu kapatalım mı, benimde canım çekti, daha diyetin 6. günündeyim, ama yarın eşimle güzel bir pazar kahvaltısı planlıyorum, ödül olsun birazcık diye:)))
evet bende öyle düşünüyorum, karbonatlı su için ne düşünüyorsun?bol limonlu su, yeşil çay içiyorum ama karbonatı hiç kullanmadım?Canım kahvaltı dan sonraki ogunlerime hafif atlattin mi sorun yok. Ben genelde akşam ogunlerime dikkat ediyorum o kadar
evet bende öyle düşünüyorum, karbonatlı su için ne düşünüyorsun?bol limonlu su, yeşil çay içiyorum ama karbonatı hiç kullanmadım?
tuvaletten çıkamıyorum valla, baya içiyorumLimonlu su ve yesilcay güzel tercih zaten canım. Diyetini o tarz şeyler içerek işkence haline getirme canım hem bıkkınlık verir. Hem de miden zarar. O konuda bilgim yok. Duydum ama arastirmadim. Suyu çok iç ama zayiflamak icin
günaydın kızlar daha once de katılabılırmıyım yazıp katılamadım tatıl gırınce işin içine.cok güzel gidiyorsunuz sporlar felan.bende bir haftadır saat 6 dan sonra hıcbırsey yemıyorum elıptık bısıkletımle de 30 dk spor yapıyorum zamanım varsa ustune mekık bel hareketlerı yapıyorum.
boyum 165 kılom son zamanlar 75 olmuşumdur sanırım
sizinkılolar kaç benım kılomda olan varmı
aranıza katılmak isterim
Evet canım ben 170 75 kiloyumCanım bizde her kilodan olan var. Önemli olan günlük sporumu zu aksatmadan yapmak birbirimizden destek almak.
eminim arkadaş ile ayni kilo dasin galiba o 75 kg di.
hergun istikrarli spor yapmak onemli olan tabi.eminim ne guzel ayni kilodaymisiz benm boyum 165 ama tartilma gununuz varmi hangi gunler tartiliyorsunuz
ben bir haftadir tartilmiyorum
anladim cnm sagol
bende sporlarimi kilomu yazarim buraya i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?