Yürüyüş arkadaşı aranıyor...

Ayyy yakınız canım seninle biz de batmandayiz

:):) konuyu kapatalım mı, benimde canım çekti, daha diyetin 6. günündeyim, ama yarın eşimle güzel bir pazar kahvaltısı planlıyorum, ödül olsun birazcık diye:)))

Canım kahvaltı dan sonraki ogunlerime hafif atlattin mi sorun yok. Ben genelde akşam ogunlerime dikkat ediyorum o kadar

evet bende öyle düşünüyorum, karbonatlı su için ne düşünüyorsun?bol limonlu su, yeşil çay içiyorum ama karbonatı hiç kullanmadım?

Limonlu su ve yesilcay güzel tercih zaten canım. Diyetini o tarz şeyler içerek işkence haline getirme canım hem bıkkınlık verir. Hem de miden zarar. O konuda bilgim yok. Duydum ama arastirmadim. Suyu çok iç ama zayiflamak icin

tuvaletten çıkamıyorum valla, baya içiyorum off hayırlısıyla verelim şu kiloları:)

günaydın kızlar daha once de katılabılırmıyım yazıp katılamadım tatıl gırınce işin içine.cok güzel gidiyorsunuz sporlar felan.bende bir haftadır saat 6 dan sonra hıcbırsey yemıyorum elıptık bısıkletımle de 30 dk spor yapıyorum zamanım varsa ustune mekık bel hareketlerı yapıyorum.
boyum 165 kılom son zamanlar 75 olmuşumdur sanırım
sizinkılolar kaç benım kılomda olan varmı
aranıza katılmak isterim

Canım bizde her kilodan olan var. Önemli olan günlük sporumu zu aksatmadan yapmak birbirimizden destek almak.
eminim arkadaş ile ayni kilo dasin galiba o 75 kg di.

hergun istikrarli spor yapmak onemli olan tabi.eminim ne guzel ayni kilodaymisiz benm boyum 165 ama tartilma gununuz varmi hangi gunler tartiliyorsunuz
ben bir haftadir tartilmiyorum

hergun istikrarli spor yapmak onemli olan tabi.eminim ne guzel ayni kilodaymisiz benm boyum 165 ama tartilma gununuz varmi hangi gunler tartiliyorsunuz

Canım çoğumuzun takip ettiği topiği ya da günlüğü var. Orada paylaşımlarını yapıyorlar. Burada genelde günlük egzersizler imiz i yapıp yapmadığımızı yazıyoruz...
ama istediğin gibi paylaşım yapabilirsin canim

anladim cnm sagol
bende sporlarimi kilomu yazarim buraya i

Hadi bakalım diyette cidden spor xok önemli ve başaracaksin sende
Mesela ben 84 u bir goreyim hemen kilomu paylaşırım. Sende her gun ya da istedigin zaman paylasabilirsin.
hadi kolay gelsin

yarin sabah tartillip kilomu yazarim
hepinizinde kucuk bebekleri var sanirim
benimde 4 yasinda bir oglm var
ben seni gecen seneden hatirliyorum sanki cnm
ayni sayfada yazismistik ama kimin gunluguydu hatirlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…