- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi tatlitambak
-
Akşam yalnız olmayacaksin inşallah
Can'ın sanırım vücudum alıştı artık yaklaşık 1 Yıldır yapıp yapıp bırakıyorum ama başta 5 dk zor yapıyordum şimdi de biraz zor oluyor ama bırakmıyorum artık gerçekten kilolu olmama rağmen dolgun vücudum var kilo verirken öZellikle bacak bölgemde sarkma olmuyor Ams kilo gıdım gıdım gidiyor canım
Kizlar bugun 25dk.yuruyebildim oglum uyandi onunla ilgilendim...
Cok şukur canim dunde aglayarak yapti tuvaletini bugun daha iyi meyve pureleri yogurt falan veriyorum..sizde durumlar nasil sizinde oluyodu heraldeOğlun nasıl oldu canim
Cok şukur canim dunde aglayarak yapti tuvaletini bugun daha iyi meyve pureleri yogurt falan veriyorum..sizde durumlar nasil sizinde oluyodu heralde
Sizin problem devamli var cok zor olur ya oylede 8 gun baya uzun bisure bizim ilk kez oldu ve cok huzursuzlandi... insallah seninki duzene girer canim kizinda da varmiydi bebekkenBenim ki de arada kendi yapıyor canım....
8. Ya da 8. Gün olana kadar ben çok müdahale etmiyorum. Bağırsak alışkanlığını kendi öğrensin diye
Sizin problem devamli var cok zor olur ya oylede 8 gun baya uzun bisure bizim ilk kez oldu ve cok huzursuzlandi... insallah seninki duzene girer canim kizinda da varmiydi bebekken
Iste bu problem olmadan baya ispanak bezelye oyle yemeklerden muhallebi muz butun corbalardan yediriyodum yeni tatlar benimkinede degisik geliyo ama seviyo da bu aralar elma ve armutu pure yapiyorum sabah onu yediriyorum kahvaltida da azicik azicik tattiriyorum mesela bugun menemen vardi suyundan ekmekle verdim cok sevdi..daha yumurtaya gecmedik un mamasi yapiyorum onuda seviyoYok canım aksine kızımda vez dayanmazdı. Işın garibi oğlum çok ta huzursuz değil. Mesela huzursuz olduğunda anlıyorum tuvaletten dolayi ya o gün yada diğer gün kendisi yapıyor. Yapmasa ben yaptırıyor um.
bebekten daha kötü idi şimdi daha iyiyiz çok şükür.
Sabah kahvaltıya kadar 1 dilim elma 1 dilim muz veriyorum. Sonra biz kahvaltı yaparken de ona 1 yumurta sarısı 2 yk kadar yoğurt
1 dilim de peynir yediriyor um. Akşam mercimek çorbası vardı 1 yk anca yedi ya tok tu ya da yeni bir tat olduğu için değişik geldi.
Şimdi de pekmezli muhallebi yaptım yedirdim. Sen neler veriyorsun
Iste bu problem olmadan baya ispanak bezelye oyle yemeklerden muhallebi muz butun corbalardan yediriyodum yeni tatlar benimkinede degisik geliyo ama seviyo da bu aralar elma ve armutu pure yapiyorum sabah onu yediriyorum kahvaltida da azicik azicik tattiriyorum mesela bugun menemen vardi suyundan ekmekle verdim cok sevdi..daha yumurtaya gecmedik un mamasi yapiyorum onuda seviyo
Gunaydiiiin canimZamanla düzelir inşallah canım ispanagi nasıl yedirdin
Gunaydiiiin canim
Iste ispanagin yemegini yapiyorum pirincle sulu onu robottan geciriyorm koyuca guzel bi mama oluyo..bebiste seviyoo.
Canim bide bisey sorcam senin normal dogum muydu sezeryen mi
Aynen yaa bende normal cok istedim malesef sezeryan oldu ilki normal ikinci sezeryan...peki gobek problemi varmi sendeBen de yedirecegim o zaman. Benim sezeryan canım. Normal çok istedim ama olmadı.
Senin ki nasıl oldu
Aynen yaa bende normal cok istedim malesef sezeryan oldu ilki normal ikinci sezeryan...peki gobek problemi varmi sende
Insallah canim bende gobek yoktu kollarim bacaklarim kalin kalipli tabirindeydim 83-85 civarindaydim ama o bile iyidi simdi civik gobek catlaklar desen cok cirkin toparlar insallah vucut on kilo var iste....Canım ben de zaten hep göbek vardi
Hicbir zaman zayif olmadigim icin. En zayif halim 76. O yuzden bilemeyecegim.
Gobek zayifladikca gidiyor canim. 1 seneye kadar da vucut anca sekle giriyor... hic uzulme zayifladikca gidecek....beni gorenler gobegin gitmiş diyor ama kilom da 1 ya 2 kg fark etti. Dedim ya zamanla sekilleniyor.
DDoğumdan önce kaç kilo idin
Insallah canim bende gobek yoktu kollarim bacaklarim kalin kalipli tabirindeydim 83-85 civarindaydim ama o bile iyidi simdi civik gobek catlaklar desen cok cirkin toparlar insallah vucut on kilo var iste....
Senin diyet nasil gidiyo aksamlari sebze veya corba yiyince 10 gibi acikiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?