Yürüyüş arkadaşı aranıyor...

Ayni durumdayiiiz canim bende olmadim daha onunda sisligi oluyo dimi zamani gelince sanki regl olcakmis gibi sinir basiyo canim tatli istiyo ama yoook

Kızlar bende geçen sene dizin durumunuzdaydım 86 kilo regl olamamıştım sonra doktora gittim bir ilaçla o ay olmaya. Başladım ve sonra yürüyüşle yaza kadar 80 kiloya zorla düştüm her gün yürüyüş filan bu sene Kasım Ayında sağlıklı beslenmeye başladım Herşeyden az az Yemeğe ekmeyi az tüketmeye hatta Haftanın 4 günü sabah Hariç hiç tüketmiyorum v su an zorla 75 kiloyum ve bende Tiroid çıktı ondan böyle zor veriyormuşum ilaçla yoluna girdi herşey .siz burayla eRken tanıştınız Ne mutlu size ben kasık Ayında üye oldum daha önce olsaydı daha çabuk verirdim belki ümidinizi yitirmeyin geç olsa olacak bu iş ama Sak'ın burayı bırakmayın pes ettiğiniz de bile çok yediğinizde bile burda olun bugün abarttım diyim sonra pişman olun biz bir aileyiz kızlar ailemiz bile bize bu kadar destek olmuyor dimi . Ben evlendiğimde 63 kiloydum düşünün şimdi hedefim 60 olmak

Haklısın canim ben her defasinda en fazla 2 ay devam ederdim sonrada inancım kırılır birakirdim. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar canim gerçekten cok doğru ailemiz bile bu desteği vermiyor malesef. Ama şükür ki sizleri buldum:))

Merhaba kızlar ara ara takip ediyorum yazılarınızı.
Yazmak istedim dayanamadim

Burası çok önemli birbirinizi bırakmadan devam edin ..
Bende doğumdan sonra kk sayesinde vermiştim kilolarimi. .
Hep destek tam destekle ..

Şimdi de hergün en az 35 dk yürüyüşümü yapıyorum. ..

Koruma doneminde misin asyyys??

Canim yuz de yuz katiliyorum soylediklerine bende yaklasik uc hafta once uye oldum diyorum keske onceden katilsaymisim..ama zararin neresinden donersek kardir artik cok kacirdigimda kacamaklar yaptigimda pes etmiyorum "bunu yedim nasilsa bugun bosa gitti sunuda yiyim "
derdim artik arkadaslarim sayesinde hergun yeni bir baslangic diye dusunuyorum insallah yaza kadar hamile kaldigim kiloya sonrada evlendigim kiloya dusmeyi istiyorumm. @milad2014 cigiminda dedigi gibi damdan dusenin hlini damdan dusen anlar.. bu ortamda arkadaslarla ayni seyleri yasiyoruz ayni dusunuyoruz kk sayesinde desteklerimizle hepimiz kurtulcaz

Ayni durumdayiiiz canim bende olmadim daha onunda sisligi oluyo dimi zamani gelince sanki regl olcakmis gibi sinir basiyo canim tatli istiyo ama yoook

Tabiki onun da etkisi oluyor ben de de....
kızımda 9 aylıkken ilaçla olmuştum.ve 1 yaşına geldiğinde diyet yapmadığım halde 5-6 kilo gitti kendiliğinden.... Vücudun toparlanmasi 1 yıl da anca oluyor.
Benim göbek mayası hamur gibi vıcık vıcık ti....biraz toparladı ama var daha rahat ol.
Ah o tatlı ataklarini ban hiç deme ya kendimi kaybedince 1 tencere pudingi yerim yani

Canım söylediklerine aynen katılıyorum.
Ve inanmayacaksiniz ama böyle yap Boz la ben ayda 7 kilo verdim. Onun bile faydası var demek ki

merhaba, ben yürüyüş arkadaşlığınıza talibim:) ayın 1!i itibari ile hem yürüyüşe hem de diyete başladım. dün ve bugün hariç yürüyemedim ama yarın devam. günde yarım saat hızlı tempo koşu bandında yürüyorum, yaklaşık 2,5 km ediyor, yarım saatte plates topumla hareketler yapıyorum. boyum 1,60, kilom 60, hedefim 54-55 arası...yaşım 35 bu arada, metabolizmamın iyiden iyiye yavaşladığını hissediyorum. günde 2-2,5 lt su, 2-3 fincan yeşil çay içmeye gayret ediyorum.

Hoşgeldin canım. Hedefine ulaşırsın inşallah. ....

Kızlar bugun kendi rekorumu kırdım
30 dk bisiklet sürdum sabah
şimdide açık havada 35 dk yürüyüş

Hosgeldin canim senin bize gore cok az kilon var insallah hemen ulasirsinn hedefine

Hosgeldin canim senin bize gore cok az kilon var insallah hemen ulasirsinn hedefine
sağol canım ama 2 yıldır vermeye çalışıp bir türlü veremiyorum, eşim de yemeyi çok seviyor, iş nedeniyle diyarbakırın bir ilçesindeyiz, tek sosyal hayatımız ev gezmeleri ve evde yaptığımız menüler:) geçen aynada kendimi görünce artık yeter durmalısın dedim, mutsuz oldum bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…