- 2 Şubat 2017
- 24
- 18
- 8
- 36
- Konu Sahibi Ogluslarimm
-
erkenden uyuyakaldi yoksa fırçalamadan uyumuyoDișlerini fırcalamadanmı yattı
Benim küçük kuzenim de öyleydi:)Bir tanıdığımın kızı ağzında lokmayla öğlen uykusu uyuyup kalkardı. Ne yutardı ne çıkarırdı. Çok zor. Sabır diliyorum size.
Sen yine de bi çocuk cerrahisidir gastroya git derim ben.Genel muayeneleri yapıldı ama herhangi bisey çıkmadı
Ay canım bilirim çok zor benim ablamın oğlu da öyleydi ya saatlerce uğraş dur yemezdi . Artık kızarak zorla yedirirdik. Babam hep derdi sıkmayın kendi haline bırakın en sonund acıkınca yuta yuta yer diye en fazla birgün dinledik sonra dayanamadık aynı eziyet devam etti . Hiç unutmam çünkü çok şaşırmıştık Bir gün babasının yanından gelmiş demekki ac benim elimde hazirladigim ekmek vardı aldı elimden bi yedi hiç de ağzında bekletmedi . Demek ki acikinca bekletmiyormuş dedik . Ama bu sorun 11-12 yaşına kadar devam etti ömür tüketir bilirim. Belki iyi bir yöntem değil ama biz şöyle yapardık çocuk dayisindanbiraz korkardı dayısı gelip kızardı ye diye o zaman yerdi birde dayısını aramakla tehtit ederdik yine yerdi .Merhaba arkadaşlar
Evet derdim tam olarak bu. 5 yaşında bir oğlum var oğlumun küçüklüğünden beri yemekleri ağzında bekletme huyu var ne yaparsam yapayım düzelmedi. Yemek saatlerinden nefret eder hale geldim. Özenle hazirladigim tabaklar hep çöpe gitti. Bi insanin severek yediği hic birşey olmaz mi vallahi yok ..
Abur cubur dahi yemiyor. Kreşe başladı bu sene belki düzelir diye ama yok hala ayni okulda bir kutu sütü içmesi 2 saat sürüyormuş.
Derdime derman a dostlar ..
Malesef çürüdü zatenYemeği ağzında bekletirsen dişlerin çürür deseniz.
Ama cidden çürür yani. Allah sabır versin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?