Yuva yıkan olmak

Zumraserhan11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
21
2
1
36
Biliyorum bana çok kizicaksiniz ama kendinizi benim yerime koyarak yorum yapın ne olur şimdi ben 17 yaşında evliliği kaçış yolu secenlerden ve 11 sene şiddetle tecavüzle bu evliliğe katlanan biriydim 11 seneye 4 çocuk sigdirdim çocukların babasının bana tecavüz sonrası doğam 4 çocuk onlar benim canım herşeyim bir süre sonra artık çocukların babasına katlanmamaya karar verdim ve zorlada olsa 4 tane çocuğumu alıp o adamı boşadım kolaymı oldu hayır çok zorluklar yaşattı bana beni yıldırmak için evime arkadaşlarını yolladı adımı çıkartmaya kalktı vs vs bu süreçte biriyle tanıştım benden 10 yaş büyük internette tanıştık bana ve çocuklarıma destek cıktı sahip çıktı benimle evlenmek istedi ben ilk başlarda bu işin içinde bir iş var dedim ve ona madem evlenicen ailen gelsin tanışalım dedim oda tamam dedi bir hafta içinde ailesiyle birlikte geldi annesi babası abileri ablaları vs tanisildi edildi sonra birgün eski eşim ben evde yokken evin anahtarını buyuk oglumdan alıp eve girmiş evi karistirmis ben bunu öğrenip tanistigim adam söyledim oda daha fazla duramazsın orada diyip bulunduğu yerde ev tutup sıfırdan eşyalar alıp beni yanına aldı 4 cocugumla birlikte buraya kadar herşey normal takı ben hamile kalana kadar hamile olduğumu söyledim ve nezaman nikah kiyicaz dedim bu bana seninle konuşmak istediğim birşey var dedi bende söyle dedim bana evli olduğunu ve bir tane oğlu olduğunu en ilginç olanı ise karısıyla aramızda çok az mesafe olması ben neye uğradığımi şaşırdım ve ağlamaya başladım ve gebeliği sonlandırmaya karar verdim 3 aylık hamileydim ailesi falan geldi beni teselli ediyorlar cocuklarinin o kadından bosanacagini o kadını istemediklerini vs söylüyorlar ben ne olursa olsun gebeliği sonlandırmayı ve ayrılmayı kafama koydum aileme anlattım bu durumu ailem kendin ettin kendin buldun bizim kapımız kapalı sana diye siktiri çektiler bana 4 çocukla bilmediğim bir yerde kalmış durumdaydım ben gittim çocuğu aldırdım çocuğu aldirdiktan sonra burada yaşamaya karar verdim tek başıma ama o adam buna izin verdi burada yasiyacaksan benim himayemde olacaksın dedi yoksa duramazsın dedi bende bir süre tamam dedim gideceğim yerde kendime düzen karana kadar he dedim sonra aradan zaman geçmeden okullar açıldı vs karısıyla aynı okuldayız ben kaçıyorum utancimdan vicdanımdan uzak duruyorum kadından bu adam gidiyor karısına benden bahsediyor beni gösteriyor falan tabi benim haberim yok bundan kadın birgün okula giderken arkamdan orospu diye bağırıyor arkasında 10 tane kadın var benim yanimda okula giden çocuklarım var ben hemen çocukları sınıfa bırakıp yanına gittim beni dinle bir dedim o hale bağırıyor ki haklı bende olsam aynısını yaparım ve kadın 10 haftalik hamile kadının kocasına yalvarıyorum beni bırak beni yolla bak benim gücüm yok gidemiyorum bari sen gönder diye ama adam hayır diyor oda duracak sende duracaksın diyor ailem var ama lafta aileler benim bu durumumu bilip göz yuman ailem var benim bu adamdan kurtulmam için ya cocuklarimdan vaz geçicem yada dim dizlak sokakta kalıcam yada bir kadının mutsuzlugunda mutluluk ariyacam bana akıl verin ne olur ben ne yapayım anlattiklarimin hepsi bir yıl içinde oldu ben sadece kısa olsun diye özet geçtim oyuzden anlattiklarimin zaman süresine takılmayın ve kafanızın karıştığı yerde sorun cevaplarım ve ne olur yargılarken ne yapicamida soyleyin bana

Konuyu neresinden tutacağımı bilemedim. İnternetten tanıştığınız, size dört çocuğunuzla kucak açan adamın altından böyle bir şey çıkacağını siz söylemeden tahmin ettim ben, siz nasıl tahmin etmediniz?
Korunma denen şeyden haberiniz var mı?
Üç aylık bebeği hangi doktor aldı?

Aklınızı başınıza alın alın çocukkarınızı kendi ailenizin yanına yakın ev tutup bakın çocuklarınıza belediye yardımına falan başvurun siz doğru bir yola girin Allah’ta yardım eder ne bu böyle hayatınız bi o erkeğin elimde bi bu erkeğin elinde siz bir insansınız kedi yavrusu değil kendi iradeniz dışında hiç bir şeye ihtiyacınız YÖK kendi karısına kocalık yapmayan adam size hiç yapmaz

İlla ayakta durmak için bir erkek neden?

Çocukların okula gidiyormuş bir işe giriş çalış kendine yeni düzen kur. Bir daha korunmasız kimseyle beraber olma.

Bir de o ne tiksinc bir aile tencere kapak gibi evli olan oğullarına kadın bakmakta ne demek bunun adı pezevenklik oluyor. Uzak dur başka memlekete git.

4 çocuklu bir kadın internetten tanıştığı adama nasıl gider de birlikte yaşamaya başlar aklım almıyor...
Bence o şehri terketmenin yollarını arayın derim okullar kapanana kadar idare edin sonra hayatınıza yeni bir sayfa açın
Ailenizden borç para falan alamazmısınız ev taşımak için
Bir de nasıl geçiniyorsunuz o şehirden ayrılınca nasıl geçineceksiniz

Sığınma evine gidin. Şahsen su durumdan daha kotu olmasa gerek. Bebeği aldırmakla iyi yapmışsınız. 144 ü arayin. Şehir değiştirmek istediğinizi de soyleyin. Onlar sizi yonlendirir. Kendinizi yalancı bir kopege muhtaç hissetmekten iyidir değil mi?

Sen hangi akilla o adamla beraber oldun 4 çocuğun var senin. Senden yasca buyuk evli olacagi hiç mi aklina gelmedi. Kim kime bosu boşuna iyilik yapmış bu devirde... Adam koynuna almis ev acmis.

Simdi burada ne bekliyorsun?
Kimliğinde bekar yazıyordu ve ailesi kompile geldi siz olsanız inanmazmiydiniz üzülerek soruyorum

Kimliğinde bekar yazıyordu ve ailesi kompile geldi siz olsanız inanmazmiydiniz üzülerek soruyorum

İnanmazdık, en azından adamın kapatması olacak kadar inanmazdık. Çocuklarımızı düşünür, nikahsız birliktelikten hamile kalmazdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…