Yuva yıkan olmak

11 yıl tecavüze uğrayıp internetten tanıştığınız adamla seviştiniz oldu peki..
11 yılda tecavüze uğramadım yazının sonunda da söyledim kısa olsun diye özet geçtim bu yorumu 4 de tecavüzmu diye sorsaydınız yanitim şu olurdu ilk iki çocuğum isteyerek oldu ikinci oğluma kirkliyken alkolu gelip saldırdı ikinci oğlum 3 aylikti ben 2 buçuk aylık hamile olduğumu öğrendim gerisi öylece geldi zaten

İnsan bi oturur düşünür kim beni 4 çocuklu halimle niye kabul eder diye.Karşı tarafın ailesi nası mahluklar ki oğulları evliyken istemeye geliyolar ve siz daha resmi nikahınız olmayan adamla yatıp kalkıp bu kadar kısa sürede çocuk yapıp hamile kalıyosunuz hem de 4 çocuğunuzun olduğu evde.Valla size değil de çocuklarınıza acıdım böyle bi anneyi hak edecek napmış olabilirler diye.

Pazar pazar canı sıkılan birinin açtığı fake bir konuya benziyor. Kibledim.

Buralara kadar okuyan varsa akıl almak için, azıcık da olsa benzer durumlar yaşayan...
Korunmak denen bir şey var. Kendi ayaklarının üzerinde durup çalışmak denen bir şey var!

Size değilde annesinin arkasından o. denilen çocuklara yazık. Annesinin babasının bilinçsizliginden dolayı aldırılan doğmamıs çocuğa, eşi tarafından kandırılmıs kadına yazik.
Utanmadan hala orada durabiliyorsunuz ya pes..

Ben 4 çocuğun babasıyla nikâhıydım hepsinin soy adı var burayı yanlış anlamışsınız

Ya su soruya cevap verseniz, siz ne is yapiyorsunuz? 5 kisi ne yiyip iciyorsunuz? Maddi ihtiyaclarinizi o adam mi karsiliyor?

Bence bu durumda o çocuğu aldırmam en doğrusuydu

Dört çocukla kandırılamazsınız hanımefendi aşk arayışına girişeceğinize nasıl para kazanayım da çocukları düzgün yetiştireyim diyecektiniz ozaman ana babanızda gözetirdi maddi olmasa bile manevi destek olurdu bunu bir eli yağda bir eli balda bir kadın yazmıyor evlatlık olup 11 yaşından beri çalışıp kimsesi olmadığı halde ayakta duran bir kadın yazıyor

Duruyorum evet ama ilişkim yok uzak duruyorum sadece buradan gitmeye çalışıyorum kaçamaya çalışıyorum anlayın lütfen buyuzdende buraya yazdım

Evet biliyorlardı ve eminim hepimiz aynı yerde oturuyoruz
daha ilginç, aynı yerde oturıyosan bilinmez mi adamın vaziyeti? Neyse
Yapacak çok bir şey yok. 4 çocukla, şiddet gördüğün bir evlilikten çıkıp çok sorgulamadan (muhtemelen evli olduğunu kestirmişsindir) biriyle birlikte olmuşsun. Bebek aldırmışsın( karşıyım ama bu iğrenç birlikteliğe bir birey doğmamış) hayatını yoluna koyana dek kal bulundupun yerde. Yoksa internet sonsuz, aşkları da bol. Başka bbeklerin kanına girmeyin.

Duruyorum evet ama ilişkim yok uzak duruyorum sadece buradan gitmeye çalışıyorum kaçamaya çalışıyorum anlayın lütfen buyuzdende buraya yazdım
Neden kaçmak zorundasınız? Adam izin vermese polise sikayet edin, sizle hiçbir bagi yok zaten.

Tamam madem bilmiyodunuz artık biliyosunuz evli olduğunu.Neden onun himayesine ihtiyacınız varki? Ayrılın ve kendinize yeni bir düzen kurun.

Son olarak sizin gibi babamın evli olduğunu bilmediğini söyleyen bir kadın yüzünden babama hasret büyüdüm ben.35 yaşındayım 14 yıllık güzel bir yuvam sağlıklı 2 evladım var.Ama hâlâ bir tarafım eksik.Annem 63 yaşında el ele gezen çiftlere imrenerek,evlenmeden evlatlarını büyüterek geçirdi yaşamını.Ben 9 yaşındaydım.Okulumda yoktu,acımda, sevincimde,büyürken,düğünümde yoktu.Böyle bir günaha girmek istiyormusunuz? İstiyorsanız devam edin.

Kendimi senin yerine koymam asla. Ben oyle bi kadin olmam. Buyuk konusmak istemiyorum ama kadin siginma evleri var..

2.çocuktan sonra başladı yani tecavüz?
sonuçta tecavüzü yaşamış bir kadınsın netten adamla tanışıp nasıl seviştin inanılır gibi değil.
neden korunmadın hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…