Yuva yıkan olmak

Evli degilsiniz bir sey degilsiniz, bu adama bir bagliliginiz yok resmiyette. Niye "agam beni birak gidem" ayagi cekiyorsunuz? Ben artik bu sitede okudugum hicbir seye sasirmiyorum.

Bu arada bilerek hamile kalmis bile olabilirsiniz bence nikah icin. Yoksa niye yuva yikan kadin olasiniz ki? Bir seyden haberiniz yok madem oyle bir durum da yok. Bari burda durust olun da derdinize cozum gelsin.

Size çocuklarınızı okula götürürken orospu diye bağırmış adamın eşi.Ben bu kısma çok içerledim o çocuklarınızın suçu ne yakında arkadaslari da cocuklarinizdan uzak dururlar ve acimasizca sözlerle dislarlar.Yapmayin bu kötülüğü evlatlariniza ailenizi mi ikna ediyorsunuz,bir is bulup mu ayriliyorsunuz,kadin siginmaya mi basvuruyorsunuz bilemem ama o yasadiginiz yerden derhal gidin.Cocuklara kiyamadim.

Tam on hastalıktı on hafta artı bir oldumu alınmıyor

Ben bu hikayede hicbir yerde "sonra işe girdim, ayaklarımın üstünde durmayi öğrendim" diye bir part görmüyorum. Adamin "himayesinde" mi olacaksınız dedi? Neymiş bu? Sultan kendine harem mi kuruyor. Bir cok sey söylenir ama 4 cocugunuzun hatırına bacakları kapatın ve iş aramaya başlayın. O adamdanda ayrılın!

Gerçekten daha kendi başınızın çaresine bakamazken neden korunmuyorsunuz ya? Ciddi soruyorum 4 çocuk yetmedi mi bir de bebeğe hamile kalıp ona kıydınız? Cesaretinize de hayranım ben nasıl bakarım bu çocuklara diye hiç düşünmüyorsunuz sanırım. Yazık ya onlara acıdım. İkinci kadın olmanızdan bahsetmiyorum bile.

Kimliğinde bekar yazıyordu ve ailesi kompile geldi siz olsanız inanmazmiydiniz üzülerek soruyorum
ne yani ilk karisi da mi nikahsiz? O zaman bu adamin en az sizle 4 karisi vardir ne malum? Bu durumda yuva yikan kadin olmak yazinca basliga nikahli karisi var sandim gerci obur karisinin ustune gelmek de bir nevi ayni gibi

Ve bundan dolayida fake oldugunu düsünüyorum.

Ben yaptığım şeyi savunmuyorum ve üzerine başa başa yanlış yaptığım şeyi anlatıyorum ve akıl almak istiyorum ne yapabilirim diyorum O kadının hiç bir sucu günahı yok diyorum ama ben kandirildim ve daha fazla izin vermek istemiyorum buyuzden nasıl. Bir izlenim alabilirim bunu öğrenmek istiyorum evet suç bendeyse suçluyum asalik biriyim ama bunları söylemek başa dondurmuyir beni benim için önemli olan şimdi ne yapıcağım çocukları yurda vericegim birşey yapmıyorum verecek olsam babaları var ona veririm ve şunu iyi anlayın lütfen kandirildim evli değilim dedi ailesi geldi anne babası abileri vs

Ne yapip ne edin o adamdan da ailesinden de uzak durun uzuldum o 4 yavruya ve alinan o minicik bebege imkaniniz varsa baska eve tasinin biseyler yapin o adam kim ki sizi tutuyor bir mesleginiz varmi

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm ve kızamadım size.
Burda ahkam kesenlerin anası babası sahip çıkan ailesi vardır. Kolay değil aile desteği olmadan bir kadın ve 4 çocuk annesi olarak dimdik ayakta durabilmek.

Özellikle çocuklarınız için apayrı üzüldüm. Onlar bu hayatı yaşamak zorunda bırakılmış masumlar.
Yukarda biri yazmış sığınma evi diye düşünün derim. Anladığım kadarı ile başka bir şehirdesiniz ailenizden.
Okullatın kapanmasını beklemeden biran önce ailenizin olduğu yere gidin. İş bulamıyorum demeyin lütfen ayıp değil bılaşık yıkayın ev temizliğine gidin ,böyle bir erkeğin sizin geçiminizi sağlaması daha ayıp.
O kadınla konuşun durumu anlatın haberiniz yokmuş zaten evli olduğundan. Aldırdığınız bebeğe gelince tabiki sizin cinsel hayatınız hiç kimseyi ilgilendirmez. Ama keşke korunsaydınız.

Hiç masum degilsiniz.
11 yil çekmişsiniz bidr ustune netten birileriyle tanişma vakti bulmuşsunuz.
Nikahsiz 4 cocuklu bir kadin bide evli adamla birliktelik yaşamiş cocuklarinizin yuzune baka baka devam etmişsiniz.

3 aylik bebegide bir cirpida canina kiyip aldirmişsiniz.
ne diyim helal olsun.

sizin kadar adam da suclu.
inşallah akillanip yolunuza bakarsiniz.
kendinizi cocuklariniza adarsiniz bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…