- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi Zumraserhan11
-
Siz gitmek için niye adamdan izin bekliyorsunuz ?bedava yemek mi sebep yalandan sevgimi ne sizi tutuyor gerçekten merak ediyorumMalesef ve hala benim burada ısrarla kalmamı istiyorlar
Öğretmen misiniz orayı anlamadım?Kimliğinde bekar yazıyordu ve ailesi kompile geldi siz olsanız inanmazmiydiniz üzülerek soruyorum
Yarında gider bu konu sahibinin ustune kadın ararlarAdamin ailesi de ayri garip. Kendi gelinleri var yıllardır emek vermiş torun vermiş başkasının 4 çocuğuna bakacak kabul edecek kadar da kabulkarlar..
Hangi bekar adam 4 çocukla sizi alsın hanımefendi yahu bu nasıl akıl tutulması çocukları yurda verin böyle savrulmasınlar yazıkKimliğinde bekar yazıyordu ve ailesi kompile geldi siz olsanız inanmazmiydiniz üzülerek soruyorum
Tam on hastalıktı on hafta artı bir oldumu alınmıyorKonuyu neresinden tutacağımı bilemedim. İnternetten tanıştığınız, size dört çocuğunuzla kucak açan adamın altından böyle bir şey çıkacağını siz söylemeden tahmin ettim ben, siz nasıl tahmin etmediniz?
Korunma denen şeyden haberiniz var mı?
Üç aylık bebeği hangi doktor aldı?
ne yani ilk karisi da mi nikahsiz? O zaman bu adamin en az sizle 4 karisi vardir ne malum? Bu durumda yuva yikan kadin olmak yazinca basliga nikahli karisi var sandim gerci obur karisinin ustune gelmek de bir nevi ayni gibiKimliğinde bekar yazıyordu ve ailesi kompile geldi siz olsanız inanmazmiydiniz üzülerek soruyorum
Konuyu neresinden tutacağımı bilemedim. İnternetten tanıştığınız, size dört çocuğunuzla kucak açan adamın altından böyle bir şey çıkacağını siz söylemeden tahmin ettim ben, siz nasıl tahmin etmediniz?
Korunma denen şeyden haberiniz var mı?
Üç aylık bebeği hangi doktor aldı?
Tamam bu konu da haklısınız ama 4 çocuğu yanınıza alıp başka bir erkekle beraber olmak ne kadar doğru?Evlenip te gidebilirdiniz.Bence çocuklarınızı koruyun herşeyden yazık onlara.Kimliğinde bekar yazıyordu ve ailesi kompile geldi siz olsanız inanmazmiydiniz üzülerek soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?