Yuva yıkanın yuvası olmazmış.Bal gibi de oluyor.

sonanda arkadaşımızın mesajlarını bir okurmusunuz, ikinci kadın evli olduğunu biliyor kocasının yanında çalışan kadın, bu kadının hiç suçu yok öyle mi , bütün suç sadece koca da yani.

İlahi adalet işte

sonanda umarım oğlunuzla çok mutlu olursunuz, sizin ve oglunuzun kıymetini bilen hayırlı biri çıkar karşınıza

3 dostum vaz az öz tercihimdir her konuda
3 de şükür aldatılmadı, evli ve mutlular
Boşanan çok kişi duydum yakınım değil, sormam didiklemem aldatmadan mı bilemem, eski kocaları mutlu mu onu hiç bilemem bu yüzden

Ya siz nerede yaşıyorsunuz onu anlayamadım. Aklınız sıra bana didikliyorsun falan demeye çaılışıyorsunuz da bir boşanma

varsa ortada yakın çevreden herkes bilir sebebini başına gelen paylaşır zaten. Ama sizin 3 dostunuz varsa başka

görüştüğünüz kimse yoksa onların başına gelmediği için duymamışsınız. Gelse duyardınız.Duymuyorsanız zaten insanlar

sizi dertleşmeye değer bulmuyordur size güvenmiyordur. Böyle şeyler herkese anlatılmaz anlatılanlardansanız

aklınıza ve fikrinize arkadaşlığınıza güvenildiği içindir.

aaaa berabersınız yani....bi haltını gordunmu pekı....bazı erkekler boyle ohanet gırısımlerınden sonra eslerıne tapıyo vs vs...sizdekı durum nasıl oldu?

masalllah cnm...allah bozmasın.beter olsun pıs kopek..... :)

aaaa berabersınız yani....bi haltını gordunmu pekı....bazı erkekler boyle ohanet gırısımlerınden sonra eslerıne tapıyo vs vs...sizdekı durum nasıl oldu?
Bi yanlisinda kapinin onune konacagini biliyor,cok sukur kararimdan pismanlik duymami saglayacak bisi yapmadi cok cabaladi cunku hicbisey eskisi gibi olmuyor ben bu kadar vazgecmisken kendisinden o cok ugrasti.simdi kizinin da benim de gozumuzun icine bakiyor

Evlenebilirler mutlularmı kim bilebilir ? hadi mutlu olsunlar ne oldum demeyeceksin ne olucam diyceksin Allahu Teala çok büyük ve hiçkimsenin yaptığı yanına kalmaz..

Evliliklerinin iyi gittiği ne malum. Bunu ancak Allah bilir ve zaman gosterir

hemde coook yakınımda var adam ılk karısını mumla arıyor

evet oyle bır ayet yok ama oyle ayetler varkı cok guzel anlatıyor bır ınsana yasatılan acının sancının karsılıksız kalmayacagını ıster erkek olsun ıster bayan evlılık demek sadakat demek guven demek evet burda asıl suc bu ıse mahal veren karsı koyamayan este ama bu esı bu gunaha bu yanlısa cekmek ıcın elınden gelenı yapan yada adama karsılık verıp sen evlısın haddını bıl ve bu yanlısa gırme uyarabılecek nıtelıkte ahlakı otorıteye buyukluge sahıp olamayan kadınları yada erkeklerın sutten cıkma ak kasık olmadıgı da asıkar allah kımseyı boyle bır yanlısa dusurmesın

Olur olurda o yuvadan hayir gelmez anaya gelmez babaya gelmez cocuga gelmez ama mutlaka birinden birine gelmez. Buda böyle biline.

Benim tanıdığım 1 kişi var
O da ayrılmak istiyor...kesinlikle ölmeden çekecek. ..yuva yıkanın aslaaaaaaaa yuvası olmazzzzzz

ünlüler dünyasını düşünürüm hep orası bayağı bir ayyuka yaşadığı için örn hülya avşar kayayı eski eşinden ayrımış... sonuç???

nazan öncel çok mutlu mu acep?

demet kutluay ın durumuna Allah kimseyi düşürmesin...

aşkın nur yengi... adamı bir güzel bağlamış kendine o evlilik ne oldu sonra?

deniz seki şu anda nerede?

bilmiyorum yani kimseye iftira etmek istemiyorum ama bu insanların durumlarını da biz magazinden öğrendik... bayağı da adamları gözümüzün önünde tavladılar, bayağı da totolara tekmeleri yediler...

ben mi yanlış biliyorum düzeltin ya da örnekleri çoğaltın

o kadın kocanızın açlık durumundan faydalanmış.o kadınla olmak istememiş.zayıf davranmış.o kadın bunun farkındaki sizi doldurmaya çalışıyor mesajlarla.

bu normal insan mantığı.genelleme yapmayı hiç bir konuda sevmem.yalnız onlar üstün varlıklar olarak görüyorlar kendilerini.vazgeçilmez olarak görüyorlar.onu ve diğer her şeyi bıraktı.yalnız beni bırakamaz.şeyleri pırlantadan çünkü.(bu son yazdığım küfür falan sayılmıyor di mi?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…