yuva yıkan kişi yuva sahibidir. dışarıdan gelen bir kadın değil.
önce aldatılanlar bunu kabul etsin.
çünkü kocalarınız kendini bekar olarak tanıtıp o kızları kandırıyor.
kimisi takılıp kısa sürede vazgeçerken bir başkası kandırdığı kıza aşık oluyor ve duygular karşılıklı ise onunla bir hayat kurabiliyor. kimisi karısına aşık olmadığı halde boşanmayıp başkasıyla ilişkisini uzun yıllar devam ettiriyor.
yuva diye tuttururken karşınızdaki adamın niyetine bi bakın. aldatan,aklında kalbinde başkasını taşıyan bir adamla yuva mı olur? illa boşanınca mı yıkılıyor o yuva? hayır. dört duvar arasında kalınca da yıkılıyor içten içe.
lütfen biraz güçlü olun. objektif olun. kocalarınızı suçlamayı bilin. eğer ki koca eşine bağlı ise zaten başka bir kadınla ilgilenmez. bunu kabul edin artık. sorun sizin eşlerinizde. başka bir kadın sırnaşsa, yakasına yapışsa da aldatmayan adam aldatmıyor. bakış açısını değiştirmek lazım artık.
ve yıllar içinde sevgi, ilgi, aşk, heyecan bitebilir. isteyen ayrılır, isteyen ayrılmaz öyle yaşar.
yani başkasını hayatına alıp da evlenen adam zaten sizden çoktan vazgeçmiştir. vazgeçmiş olmasa aldatma mevzusuna bulaşmaz.
İlahi adalet işteBen de yuva yıkanın yuvası olacağına inanmıyorum.
Benim amcam yengemi aldattı.
Hem de kendinden çok küçük biriyle. Liseye giden bir kız amcamın parfümeri dükkanına gide gele baştan çıkarmış kendisini. Amcam 2 çocuğunu bıraktı o kadına gitti.
Yengem inat etti nikahını vermedi, zaten evlenmiycem bir daha ama onları da güldürmycem diyerek.
Sonra ne mi oldu?
Amcam diğer kadından bir çocuk yaptı.
Sonra kanser oldu.
O yakışıklı adam her gün bir organını kaybederek veda etti hayata.
O kadının kollarında öldü.
Amcamın emeklisi yengeme kaldı.
Diğer kadına ise giden gençliği ve bir çocuğu..
İşte böyledir hayat.
Başkasının gözyaşları üzerine ömürlük mutluluk kuramazsın..
3 dostum vaz az öz tercihimdir her konudaÇevreye merak sarmak ???? Merak sarmaya gerek yok. Dostlarının arkadaşlarının yaşadıklarını insanlar bilir
Siz arkadaşlarınız evlenince haberdar olmuyormusunuz nasıl tanıştılar nasıl evlenme teklifi aldı konuşmuyormusunuz?
Boşanmanın da bundan farkı yok. Sizin pek arkadaşınız çevreniz yok herhalde beraber sevindiğiniz beraber
üzüldüğünüz telaşesi olduğunda yardım ettiğiniz derdi olduğunda teselli ettiğiniz. Yakın arkadaş dost böyle bir
şeydir. Umarım bir gün sizin de böyle arkadaşlarınız olur ? İyidir sevinç paylaştıkça artar sıkıntı azalır?
Paylaşacağınız arkadaşlarınızın dostlarınızın olması büyük hazinedir.
O ne demek ilk kez duydumŞark kurnazı
O ne demek ilk kez duydumÇok aptal aslında adamdan güç alıp yapıyo..
3 dostum vaz az öz tercihimdir her konuda
3 de şükür aldatılmadı, evli ve mutlular
Boşanan çok kişi duydum yakınım değil, sormam didiklemem aldatmadan mı bilemem, eski kocaları mutlu mu onu hiç bilemem bu yüzden
Hayir canim yukarida cevaplamistim esim mahkemeye kadar cok yalvardi ayrilmak istemedi mahkemede de ben bosanmak istemiyorum diye aglayinca hakim dusunmem icin durusmayi erteledi hatta yanima gelip bi sans daha vermelisin bence esine iyice dusun dedi.uzunbi sure ayri ksldik ve tekrar denedim 6 yil oldu.o kadin da hirs yapti tabi bi sure rahatsiz etti beni.
aynen oyle yapiyorum hemde moralim duzeliyor
makyajim,fonum ,ve kiyafetlerim hep ozenlidir
ama bu onu delirtiyoristiyorki evden disari cikmiycam ,ah vah edip oturucam
hayatimda biri var zaten ama daha kimseye soylemiyorum
onuda duysa krizden gider insallah obur tarafa
Merci canim cok tatlisin vallamasalllah cnm...allah bozmasın.beter olsun pıs kopek..... :)
Bi yanlisinda kapinin onune konacagini biliyor,cok sukur kararimdan pismanlik duymami saglayacak bisi yapmadi cok cabaladi cunku hicbisey eskisi gibi olmuyor ben bu kadar vazgecmisken kendisinden o cok ugrasti.simdi kizinin da benim de gozumuzun icine bakiyoraaaa berabersınız yani....bi haltını gordunmu pekı....bazı erkekler boyle ohanet gırısımlerınden sonra eslerıne tapıyo vs vs...sizdekı durum nasıl oldu?
Evlenebilirler mutlularmı kim bilebilir ? hadi mutlu olsunlar ne oldum demeyeceksin ne olucam diyceksin Allahu Teala çok büyük ve hiçkimsenin yaptığı yanına kalmaz..Yuva yıkanın yuvası olmazmış derler hep. Ama etrafımda en az 4 5 kişi var yuvası bir kadın yüzünden yıkılan.
Sonra o kadınlar o boşanan kocalarla evlendi. Gayet güzel yaşıyorlar. Bana çok adaletsiz geliyor.
Sizin çevrenizde de var mı?
Evliliklerinin iyi gittiği ne malum. Bunu ancak Allah bilir ve zaman gosterirYuva yıkanın yuvası olmazmış derler hep. Ama etrafımda en az 4 5 kişi var yuvası bir kadın yüzünden yıkılan.
Sonra o kadınlar o boşanan kocalarla evlendi. Gayet güzel yaşıyorlar. Bana çok adaletsiz geliyor.
Sizin çevrenizde de var mı?
Tüm yorumları okuyup aldatılmış bi kadın olarak yazma gereği duydum; öncelikle bi arkadaşın dediğin gibi aldatılan her kadın dırdırcı ve sorunlu bi tip değildir ki eşim bana biz kavga bile etmiyoruz demişti.ben 2 yıllık beraberlikten sonra evliliğimin 2.yılında hamileyken aldatıldım.bitmiş bi evlilik değildi bizimki ikimizde bebeğimizi çok istedik sorunlu bi hamilelik yaşadım ve 7.aya kadar eşim tarafından el üstünde tutuldum,sabah skşam portakal suları sıkan,yemeğimi elleriyle yediren,ayakkabılarımı ayağıma giydiren bi insandı.bunları yazıyorum çünkü herkes adamın evdeki ortam yüzünden başka birine yöneldiğini düşünüyor genelde.gün içinde ofisinden sesini duymak için defalarca arardı ve yanında yeni çalışmaya başlayan bizim konuşmalarımıZa defalarca şahit olan evime gelip benim karnı burnumda halimi gören bi kadınla aldatıldım.eşime göre cinsellikti sebep ve karşı koyamamıştı,yeni doğum yapmıştım öğrendiğimde ve evden gitmesini istedim dava açtım ve hiçbir talebim olmadan sessizce çekildim aradan.ailem ve arkadaşlarım hep yanımdaydı destek oldular hiçbir rezalet çıkarmadan anormal bi davranışım olmadan kimle olmak istiyorsa ona gönderdim onu.karşıma geçip başkasına aşık oldum dese 10 tane çocuğum bile olsa böyle davranacağımı çok iyi biliyordu eşim.dava süresince birkez bile aramadım istediği an gelip çocuğunu gördü herşey bu kadar kolaydı onlar için ama eşim ayrılmak istemedi,günlerce kapımızdan ayrılmadı,ağladı yalvardı.o kadın tarafından defalarca mesaj aldım lohusa olmam umrunda bile olmadı yaptığı herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazıyordu bana.oysaki ben eşim olacak adamdan vazgeçmiş ona göndermiştim...yani biz herzaman sorunlu olduğumuz ya da hakettiğimiz için aldatılmıyoruz karaktersiz zayıf bi kocaya sahipseniz aldatılırsınız bu kadar basit
o kadının en büyük suçu ne biliyor musun, ya da aptallığı mı demeliyim.
kendi karısını hatta çocuklarının anasını yarı yolda bırakan adamdan kendine fayda sağlamaya çalışmak.
ben şaşırıyorum, bir de akıllı sanıyorlar kendilerini haspalarım, yahu bu adam ilk sorunda seni de atacak başında, adam ne köy olur ne kasaba durumunda zaten.
he aldatılan ya da yuvası yıkılan kadını hiç ilgilendirmez elbette, herkes kendinden sorumlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?