- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
19 yasinda ama bi 19 da kafada varmisKadın gurur yaptı kızını aldı boşandı şekerim. Boşanır boşanmaz bunlar düğün planladı evledi maalesef... 2 yıla yakındır evliler o zamandan beri çocuk yapmaya çalışıyor fesatlığından.. Kocasından yani.
Eşimin bir arkadaşı var, yeni evlendi, açıkcası çocuğa pek kanım ısınmamıştı ama yeni tanımış olmama rağmen kızı çok sevdim..
O kadar severek evlendiler, birbirlerine çok bağlı görünüyorlar..
Yani kız çok seviyor belli..
Ama eşimden öğrendim ve o kadar üzüldüm ki, çocuk evde ayrı dışarda ayrı telefon kullanıyormuş, çünkü kızı aldatıyormuş..
İş değişikliği nedeniyle geçen eşimle helalleşmeye gelmiş, eşim De 'yaptığını doğru bulmuyorum, o yüzden ne benimle görüş ne de helalleş' demiş.
İyi yapmış da ben kıza çok üzüldüm, bunu söyleme taraftarı değilim, kimin ne tepki vereceğini bilemeyiz çünkü..
Eğer çocuk karaktersiz ve zayıf ise elbette kendini ele verir..
Haksız mıyım sizce?
Yok canim o nasil olsa hevesini alinca geri donucekti demekki kafasinda oyle planlamis
Ama gorduki onu tinlamiyorum,artik aglamiyorum,karsisinda guclu bir kadin var
Bunu kaldiramiyor iste
EVET BANA GÖRE DE YUVA YIKANIN YUVASI OLMUYOR TESPİTLE SABİTTİR.
2003 YILINDA İKİNCİ ÇOCUĞUMA 7 AYLIK HAMİLE İKEN EŞİM BENİ KENDİSİNDEN 10 YAŞ KÜÇÜK BİR KADINLA ALDATTI, O KADAR AHLAKSIZCA BİR ALDATMA İDİKİ, KADIN BANA TELEFON AÇIP AHLAKSIZLA YAŞADIKLARINI ANLATMAYA ÇAILIŞIYOR VE HAKARETLER EDİYORDU.
BENİM ESKİ KOCA O KADAR ADİ BİR İNSANMIŞ Kİ NE BENİ BIRAKTI NEDE ONU BIRAKTI YILLARCA MAHKEMELER DE SÜRÜNDÜRDÜ. DOKTORLAR YAŞADIĞIM STRES VE DARPDAN DOLAYI OĞLUMUN SAKAT DOĞACAĞINI SÖYLEYİNCE BENDE ELİMDE NE KADAR KOZ VARSA KULLANDIM VE ŞÜKÜR OĞLUM SÜPER ZEKA BİR ÇOCUK. BOŞANALI 12 YIL OLDU ONLAR EVLENDİ ÇOCUKLARI OLDU VE HEM BEDEN HEMDE BEYİN ÖZÜRLÜ DOĞDU YAŞINA GELMEDEN VEFAT ETTİ BEN YİNE BİR ANNE OLARAK DUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM. ARADAN YILLAR GEÇTİ KENDİ İŞİMİ KURDUM VE BANA YAPMADIĞINI BIRAKMAYAN VE ÇOCUKLARIMIN BABALARINI GÖRMESİNE ENGEL OLAN VE İLK YILLARDA ORAYA GİDİP GELEN ÇOCUKLARIMI ZEHİRLEMEYE KALKAN O KADIN 2 GÜN ÖNCE SEKRETERLİK İLANIMA İŞ BAŞVURUSUNA GELDİ VE BENİ TANIMADI BANA YAPILAN HERŞEY ONA DA YAPILMIŞ VE ALDATILARAK BOŞANMIŞ İKİ ÇOCUKLA ORTADA KALMIŞ.
ÇOK ZOR BİR DURUM YAŞADIM VE İŞE ALDIM İLAHİ ADALET BANA YAPTIĞI HERŞEYİN ACISINI ALMAK İÇİN BİR GÜN DE OLSA TAHAMMÜL EDİP KENDİME HİZMET ETTİRDİM. SONRA DA İŞTEN ÇIKARDIM
ÇOK ZOR BİR DURUMDU AMA BANA VE ÇOCUKLARIMA YAŞATTIĞI HERŞEYİN ACISINI ONU YERİN DİBİNE SOKARAK ALDIM VE YILLARDIR SÜRE GELEN NEFRETİM KİNİM HEPSİ BİTTİ.
Tesekkur ederim. Dilerim kimse yasamaz bu onur kirici durumu.Ben sizin bir konudaki yorumlarınızı okudum ve salt o bakış açısı ile o kuvvetli duruşunuz hafızamda.
Çok güçlü bir kadınsınız, söylemeden edemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Benim çevremde yok
Varsa da ben bilmiyorumdur
Siz maşallah hem 4-5 hemde ilişkileri ne kıvamda iyi biliyosunuz, her medeni halinde evli yazan mutlu mu sanki
Neden çevreye bu kadar merak sardınız
Kendi içinizde mutsuz musunuz
Tesekkur ederim. Dilerim kimse yasamaz bu onur kirici durumu.
Ben de aldatilip bir cocukla bosananlar kervanindayim. Bu tip konulardaki yorumlari okumak beni uzuyor artik. Evladim ve benim yasadigimiz acilar bir tarafa, goruslerine saygi duydugum buradaki kadinlarin yaptigi yorumlar beni hem uzuyor hem de sasirtiyor. Yuvam mutsuz oldugu icin aldatilmadim. Bakimsiz oldugum icin de. Dirdir eden biri de degildim ama aldatildim iste...[/QUOT
Peki evliliklerinin iyi gittiğini nereden biliyorsunuz ?
canim onuru kirik olan asla sen degilsinTesekkur ederim. Dilerim kimse yasamaz bu onur kirici durumu.
Tesekkurler. O su an icin pek beni kaybetmis havasinda degil. Ikisi de cok mutlu. Biz oglumla yasandi ve bitti deyip yolumuza devam ediyoruz. Duyarliligin icin cok tesekkur ederim. Sozum sana degil ama aldatilmis bu aciyi belki de bir omur icinde yasayacak olanlara burada "zaten evlilik bitmis ki adam aldatmis" diyenler icin sozum: Lutfen boyle genellemelere girmeyin ve lutfen aldatilma yasamadiysaniz bu kadar da kesin hukumlerde bulunmayin. Dort duvar icinde olanlari kimse bilemez. Mutsuz da olsa o yuva, kimse bunu haketmez. Bunun tek cozumu ne halt ediyorsa karsi taraf bunu bosandiktan sonra yapmasidir. Aldatilma varsa zaten o yuvada da sorun vardir ki adam aldatmistir demek aldatmayi normallestirmektir bana gore. Kimse boyle birseyi hak etmez. Sizin deyiminize gore dirdirci da olsa, bakimsiz da olsa...Onurunuzu, onursuz insanların yaptıkları kırmamalı.
Bunun haricinde zordur yaşanılanlar, size daha farklı zordur, bir başkasına daha farklı...
Allah da ona göre kolaylığını verir illaki. Ben sizin cümlelerinizdeki gücü hissettim, belki bire bir sizin yanınızda olup şahit olamadım ama o cümlelerde gördüğüm şey; sizin onu değil, onun sizi kaybettiği.
Umarım çok daha güzel günler sizinle olur.
20 falandi en son. 21 de olabilir. Tam acun ılıcalı şeyma subaşı hikayesi gibi canım sadece kız daha genç ve evlenmeden çocuk yapmadı ama koynuna girdi. Adamın tek çocuğuna kalmasın tüm mirası diye ortak çıkarmaya çalışıyo çocuk yapma amacı o. Bakalım Allah nasip edecek mi..19 yasinda ama bi 19 da kafada varmis
Melis cok tesekkurler... ayni seyleri yasadik seninle. Hemen hemen ayni zamanlarda. Konularini biliyorum. Cok mutlu olmani dilerim.canim onuru kirik olan asla sen degilsin
onursuz ,gurursuz hatta dahada yazicamda kac kez eski kocalara laf saydirdim diye mune banladi beni
Aldatan suclu ve onur haysiyet yoksunudur aldatilan degil
Bu konuda ben gecmiste cok yazdim. O yuzden artik cok da yazmak istemiyordum. Sadece genelleme yaparak konusanlar icin tekrar yaziyim. Kendi durumumdan yazarak anlatiyim.Bu savunmayı anlayamıyorum. Sizin dediğiniz gibi olsun. Evlilik berbat olsun.Bu aldatanı haklı mı yapar?????
Aynı evde yaşanıyorsa aile yemeklerine arkadaş toplantılarına yaz tatillerine yurtdışı gezilerine beraber gidiliyorsa
her akşam aynı sofrada yemek yeniyorsa bu yürüyen bir evliliktir. E hala mutsuzsan konuşur yollarını ayırırsın
karın kabul etmiyorsa bile çıkarsın ayrı eve evlilik kağıt üstünde kalır.
Tamam da 1 ve 2 numara aslında bir sebep değil sebep bir tane o da aldatan kişinin -özür diliyorum- sütü bozuk olması. Daha makbul alternatif (!) olduğunu düşünüyorsa insan gibi gitsin boşansın aldatmak nedir. Nasıl bir kul hakkına girmektir.burada kimse aldatma durumunda 2. kadın masumdur demedi, 2. kadının ne olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor biz evli olan kişiye bakarız yani atıyorum beni eşim aldatıyor, o kadın aldatmıyor ya?( okadın da evli ve eşini aldatıyor ise onu da kocası düşünsün beni ilgilendirmez)
benim dediğim şu : aldatma varsa ya o evlilikte sorun vardır, ya 1. kadından bir şekilde daha makbul bir 2. kadın vardır ya da sadece erkeğin karaktersizliğidir. Her durumda o yuva zaten artık yuva değildir ki yıkılmış olsun...
Her mesajini dikkatle okuyorum canim ve hepside benim icin degerliBu konuda ben gecmiste cok yazdim. O yuzden artik cok da yazmak istemiyordum. Sadece genelleme yaparak konusanlar icin tekrar yaziyim. Kendi durumumdan yazarak anlatiyim.
12 yillik evliydim. 4 yillik flortten sonra evlendik. Kolay da olmamisti evlenmemiz. Benim ailemi bu evlilik icin ikna etmek epey uzun surdu. Onun calistigi sirkette hem gelene gidene cay veren hem de telefonlara bakan biriyle aldatildim ben. O kiz hic kandirilmadi yani. Evli oldugumuzu biliyordu. Oglumla ben bazen giderdik oraya. Oglumu kucagina alir severdi kiz. Biz de hep eleleydik eski esimle. Eski esim ve ben gulerek bakardik birbirimize hep. Ayrilmadan birkac gun once demisti oysa " dunyaya yeniden gelsem seninle evlenirim"diye. Hic anlamadim onunla beraber oldugunu. Birgun bir aksam "mutsuzum dusunecegim"diye gitti. Gidis o gidis. Aylarca bekledik oglumla ve bosanirken durusmaya onunla geldiginde ogrendim ben. O yuzden o kadar da kesin konusmayin lutfen ama lutfen. Insan olanin hersey basina gelebiliyormus. Hayat aci da olsa ogretiyor. Dilerim kimse yasamaz.
sende cok mutlu ol insallah canim inanki bunu yurekten diliyorumMelis cok tesekkurler... ayni seyleri yasadik seninle. Hemen hemen ayni zamanlarda. Konularini biliyorum. Cok mutlu olmani dilerim.
Muhtemelen diger taraf gittigi icindir. Diger tarafi garantileseydi etrafinda donmezdi. Ben kendi kendime "NEDEN"diye cok sordum, cevabini da bulamadim. Cevap onda ama ben bu cevabi olene kadar ogrenemeyecegim galiba. Artik sorularima cevap da aramiyorum. Cunku gecmisi dusunmekten "an" i kaciriyorum. Iki yildan fazla zamanim aglamakla, sorulara cevap aramakla gecti. Artik benim icin boylesi hayirliymis demek ki deyip geciyorum. Ara ara en cok da burada bosanan ya da aldatilan kadinlarin hayat hikayelerini okudugumda yaralarim tekrar kaniyor ama en cok beni acitan da "zaten mutlu bir evlilik olsaydi adam aldatmazdi" yorumlari. Ben bile cevabini bulamamisken nasil bu kadar emin insanlar onu anlamaya calisiyorum. O zaman aklima su soru takiliyor: Kisi mutsuzsa aldatmasi mubah mi? Mutsuz olan aldatmali mi?Her mesajini dikkatle okuyorum canim ve hepside benim icin degerli
Akilli kadinsin ,fikirlerini cok begeniyorum
Nasil olursa olsun aldatilmak cok aci veriyor
Benimkide bastan sona inkar etti durdu en son dun gece geldi ve yine inkar etti yanlis anladin diye
Benimde canimi aldatilmaktan cok inkar yakti
Burda yazan som agizli kizlara bende cok kiziyorum
Cogu evli degil belki,anca cene yapiyorlar
Bende evliligimin tam yerine oturdu hersey sandigim bir doneminde aldatildim
Madem aldatilan hataliysa niye simdi yeniden denemek icin etrafimda donup duruyor bu adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?