Yuva yıkanın yuvası olmazmış.Bal gibi de oluyor.

yakın çevremde bir tane oldu, daha doğrusu olduramadılar, yürütemediler yuva yıkan ablayla da.

Yuvayı yıkan derken kımden bahsedıyoruz bırde o onemlı
Ben ve Ex evliydik
Ex Beni aldattıgı ve aşık oldugu için ayrıldık

Ben Evlendim
Metresim Başka biriyle evlendi
Ex nişanlandı

Sanırım herkez yuvasını kurmuş gibi duruyor

Çevremde o kadar çok duyuyorum ki en yakın iki örnek de eşimle benim kuzenlerimiz.
Amcaoğluma kaçan kadın da kim biliyor musun ablasının görümcesi. (ablası da kuzenim yani amcamın kızı)
Yani ablasının evli barklı iki çocuklu görümcesi ile yaşadılar ve kocasına geri döndü.
Ama amcaoğlu serseridir işe gitmemiş para getirmemiş. Eee kadın da kocasını aramış adam tamam gel demiş evine geri döndü.
Diğer eşimin kuzeni de beş çocuğa ben nasıl bakıcam diye karısını geri aldı. Ama ikisi de boşanma aşamasındaydı yani boşanmamışlardı. Ama düşününce kadın olarak kocam benle nikahlıyken başka kadınla yaşasa beni çocuğumla terk edip ben o adamı eş diye nasıl kabul ederdim ya insanın içi almaz. (Büyük konuşmak istemiyorum ama.)
Bir de erkekler bunu kabul ediyor. Şu dünyada duymadığım görmediğim şey kalmadı artık şaşırmıyorum.

5 çocuklari anasiz kalmasin diye kabul etmiş ne diyim.. büyük konuşmayalim...
bunu yaşayan çok
rabbim böle şeylerden sakinsin ..

Yuva yıkanın yuvası da olur, kötülük yapan iyilik de bulur. Sadece tam tersine inanmak isteriz

Yuva yıkan deniyor da eğer başka bir kadın yüzünden o yuva yıkılmışsa zaten o evliliğin biteceği,yuvanın yıkılacağı varmış.
İhaleyi bir kişiye bırakmak bana çok ta adil gelmiyor.

İkisi de eşit suçlu. Evli olduğunu bilen kadın da, yuvayı yıkan erkek de.

Ben daha sonrasında da bir yorumda yazdım. Bu sizin söylediğiniz başka bir şey. Evler ayrılmış evlilik kağıt üzerinde kalmış.

Benim kastım bu değil zaten. Geriye doğru yorumlara bakarsanız örnekleri var benim kastım yürüyen evlilikler.

Yuva yıkan deniyor da eğer başka bir kadın yüzünden o yuva yıkılmışsa zaten o evliliğin biteceği,yuvanın yıkılacağı varmış.
İhaleyi bir kişiye bırakmak bana çok ta adil gelmiyor.

İhale bir kişinin değil iki kişinin zaten

Çocukları için kabul etmistir evde kadına nasıl davranıyor acaba insan yerine koyacağını sanmıyorum

Maşallah sizin hikayede herkes çok başarılı

Allah katindaki hallerine bakmak lazim o yuva yikip yuva kuranların.. Her seyin cezasi bu dunyada verilmez..

Son düzenleme:
İhale bir kişinin değil iki kişinin zaten

O zaman yuva yikanin yuvasi olmaz atasozunden yola cikip ibretlik birsey gelmesini beklemek baslarina anlamsiz.Amiyane tabirle ne halleri varsa gorsunler demek en dogrusu.

Yok ya erkek istemezse hicbisey olmaz adam ayartmazsa hiçbir kadın dışardan yuva falan yıkamaz adamın gönlü vardırda
mecara diye başlar sonra kapılır
hemcinslerimiz dayanışma yapalım birbirimizi kıskanmayalım
universiteden cok sevdigim bir arkadasim mekan acmis ısrar kıyamet çağırdı beni hem hayrim dokunsun hemde streesimi atayim diye gittim bi kiz arkadasi vardi kiz kiskandi cocugu yanimiza bile gelemedi arkadasim ben oyle birimiyim bazıları arkadaşlığı bile anlamıyor annemle oturup gezip geri döndüm
ama çocuğun yerinde olsam kızı terkederdim bu sevgi değilki neyse bana ne ben 6 yıl sonra görmüştüm bir daha da asla gitmem de çocuk bir ömür öyle birini çekmez bence resmen rezil etti çocuğu birde beni nsl ısrarla çağırmıştı gel kal nolur diye pansiyonumda bende müşteri gibi geldim müşteri gibi döndüm

"yuva yyıkanın yuvası olmaz" lafını okundugu gibi algılamışsınız.
tam manası yuvayı yıktın sen asla evlenenmezsin, aksilik cıkar nişan atarsın degil.
evlenirsin belli bir süre gecebilir ama yarın sende aldatılırsın.
kiminde tutmaz gercekten cok yanlış insanların evlilikleri bittiginde 2. evlilikleri cok güzel gidebiliyor.

Ohhh iyi olmuş müstahak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…