Yuva yıkanın yuvası olmazmış.Bal gibi de oluyor.

Esim mahkemede agladi esimi seviyorum bosanmak istemiyorum dedi hakimde bebegimiz cok kucuk oldugu icin bosamadi dava ileri bi tarihe ertelendi bana biraz daha dusun dedi biz uzunca bi sure ayri kaldik ailem de bi sans vermemi isteyince tekrar biraraya geldik.cok zor donemlerdi kabullenmem ona tahammul etmem zor oldu ama o bana kendini affettirmek icin cok cabaladi.nerdeyse 6 yil oldu tabi ki unutmadim unutmayacagim da biliyorum ama kizimin babasina olan duskunlugu birbirlerine olan sevgileri herseyin onune geciyor.bu surecte cabasi olmasaydi yada ters biseyini gorseydim tabi ki biterdi ama en azindan kizim icin bi kez denedim derdim.o kadin hirs yapti araya giren benmisim gibi hersekilde ulasti mesajlar gonderdi bana ve bende bazen nasil bu kadar sakin olabildigime sasiriyorum

Yuva yıkanin yuvasi tabiki olmaz ya 1 sene sonra ya da 10 sene sonra elbet ki bir yerden patlak verir, Kisi başina ne geleceğini tahmin edebilir mi ? Ayrica bu olaylar Kul hakkina giriyor , burasi olmazsa ee buranin birde öbür tarafi var illaki hak yerini bulur

İçlerinde mi yaşıyorsunuz ?
Dıştan görünen o olmasın..

İşte benim kastım bu tarz evlilikler. Bitmiş tükenmiş bir evlilik olsaydı eşiniz bu kadar kendisini paralarmıydı. Hadi

çocuğu için paraladı ama 6 yıl devam edemezdi. 1 2 yıl sonra gene bir yerden sorun çıkardı. Metres bir de eşi

araya giren pozisyonuna sokuyor. Bir tanıdığımın kapısına dayandı metres :))metres eşi dövmelere kalktı . Bütün bina ayağa

kalktı. Bunu yapan metres de Bğaziçi mezunu .Bir sitede oluyor bu güvenlikler zorla çıkardı dışarı. Bu kadar da yuzsuzler

Arada da yazmıştım. Bu adamların gelir seviyesi yüksek. Dışarıdan görünen altlarında arabaları yurtdışı seyahatlaeri

yaz tatilleri akşam yemekleri bayağı sefa içindeler E mutlular mı bilemem. Ama mutluluk için mi yoksa bunlar için mi yapıldı bunlar bilemem.Bunlar için yapıldıysa zaten hedefe ulaşıldı.

valla oluyo hemde mis gibi oluyo bide üstüne bebek oluyo valla bende bekliyorum ilahi adaleti insallah

Tamam da eğer adam seviyorsa karısını, zaten başkasıyla işi olmazdı, yan gözle bile bakmazdı. Demek adam da karaktersiz ki evliyken başkasıyla olabildi. Neden hep 2. kadın sorgulanır anlamam... O erkek sonuçta demek ne kadar mantıklı? Erkek neden hep iradesiz görülür, masum görülür, hiç bilmem...

Benim yuvamida boyle bir metres yikmisti rezil o..
Hem suclu hem gucluydu
Tabi benim ex parali ve aptaldi o kadina onca para yedirdi
Bana bosanmaktan baska care kalmadi aglaya aglaya gozyasim kurudu,dunyam yikildi ama sanki suclu bendim onlarin arasina girmis gibi
Boyle kadinlara metres degil f.. denir
Allah onlarin da hayatini yiksin insallah tipki yiktiklari yuva gibi
Erkekler cogu zaman aptal oluyor ,degisiklik istiyor yuvalarini kolayca yikiyorlar
Tabi sonunda ne kadar mutlular bilmiyorum
Dun aksam benim ex geldi ve bana israrla soruyor niye mutlusun diye
Tabi adam beni enkaz olarak gormek istiyormus hep aradan yillar gecti (4yil)toparlandim cok sukur
bana niye boyle kendine bakiyorsun ,niye makyaj yapiyorsun derdin ne diye soruyor ya
Hayatinda birimi var diyor sanki omrumun sonuna dek onu bekliycektim
Iste boyle adamlar bir anlik zevki ugruna yuvalarini dagitiyorlar sonrada hevesi gectimi donebilecegini saniyorlar

onlar analarindan erkek olarak dogmuslar tabiki
Ya bu erkek denen mahlukati biz kadinlar yetistiriyoruz ya
Ben bunlari hep duyarim erkektir yapar diye
Ama nedense bu lafi hep kadinlardan duyarim

Tam da bu konu uzerine ibretlik bir komsumuzu taniyorum. Bekarim annemin komsusu kiziylada yakindan arkadastik. Meger kadin esini evli iken ayartmis adamin 2 cocugu var iken sonra kacmislar evlenmisler bu kadindan da 3 cocuk olmus. Yullarca mutlulardi cocuklar babalatini severdi esiyle cok mutluydu. Sonra kadinn 15 yil mutlu messut iken. Kafin gunlerce erimeye disariya cikmamaya baslamis meger adam genc ve guzel hatta kadinin eski tanidiklarini kizini ayartmis hatta 1 de o genc kizdan cocugu olmus dogumda anlamislat kocasinin baska kadindan cocugu ve iliskisi oldugunu. Mahalle bayagi bir sarsilmisti sok olmustuk bu adam nasil yapar diye neyse annemle konusurken hic unutmam kadin dedi yaa komsum yuva yikanin yuvasi olmazmis basa gelmeden Rabbim oldurmezmis ne zormus simdi o zavalli ilk esine o kadar cok uzuluyorum ki gidip boynuna sarilip ayaklarina kapabmak istiyorum demisti yaaaaaa Allah buyuk yadattigini yadamadan olmezsin.....

bal gibi de oldu işte.
biz evliyken beni ve kızımızı aldattığı kadınla evlendiler, öğrendiğim anda ayrıldım sonrasında boşandık. gayet de mutlular. arada öyle iğrenç detaylar var ki hala hatırladıkça tiksiniyorum.
artık bu dünyanın adaletine inanmıyorum, rabbimin adaletine sığındım kızımla beraber bekliyoruz.

Ona neymiş boşanmış bitmiş biri varsa da vardır? Hem suçlu hem güçlü

Bir tanesi çok yakın arkadaşım. Gayet iyi anlaşırlardı.
Konu hakkında yorum yapmıcam aklıma bişey takıldı onu sormak için yorum yapıyorum.
Bu tarz insanlar hakkındaki fikirlerini en yakın arkadaşın olan kişinin yüzüne de söyledin mi?

sana bunu yapan o kadına bin beterini yapacak. huylu huyundan vazgeçmez. kaybettiğiniz bişey yok.

Konu hakkında yorum yapmıcam aklıma bişey takıldı onu sormak için yorum yapıyorum.
Bu tarz insanlar hakkındaki fikirlerini en yakın arkadaşın olan kişinin yüzüne de söyledin mi?

Niye söylemeyeyim benim arkadaşım aldatılan. Günlerce aylarca konuşuldu bu aramızda. Araya giren benim

arkadaşım dahi olsa ona da söylerdim.

Eşimin bir arkadaşı var, yeni evlendi, açıkcası çocuğa pek kanım ısınmamıştı ama yeni tanımış olmama rağmen kızı çok sevdim..
O kadar severek evlendiler, birbirlerine çok bağlı görünüyorlar..
Yani kız çok seviyor belli..

Ama eşimden öğrendim ve o kadar üzüldüm ki, çocuk evde ayrı dışarda ayrı telefon kullanıyormuş, çünkü kızı aldatıyormuş..
İş değişikliği nedeniyle geçen eşimle helalleşmeye gelmiş, eşim De 'yaptığını doğru bulmuyorum, o yüzden ne benimle görüş ne de helalleş' demiş.

İyi yapmış da ben kıza çok üzüldüm, bunu söyleme taraftarı değilim, kimin ne tepki vereceğini bilemeyiz çünkü..
Eğer çocuk karaktersiz ve zayıf ise elbette kendini ele verir..
Haksız mıyım sizce?

Ona neymiş boşanmış bitmiş biri varsa da vardır? Hem suçlu hem güçlü
Yok canim o nasil olsa hevesini alinca geri donucekti demekki kafasinda oyle planlamis
Ama gorduki onu tinlamiyorum,artik aglamiyorum,karsisinda guclu bir kadin var
Bunu kaldiramiyor iste

ohh olmus oylesine
Ama bu durumda hayatini yasayan ,diledigini yapan gene erkekler oluyor ya
Ssanki Allah bile erkeklerden yana ya tevbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…