Yuva yıkanın yuvası olmazmış.Bal gibi de oluyor.

benim esimde baska biriyle beraberdi evliligimiz boyunca.eski kiz arkadasiyla.tabi cok sonra ogrendim ben bunu.ben bana yaptiklari yuzunden ayrildim.yalanci biriydi.
ayrilmak istemedi ama ayrildim.hem de kadinla beraberken ayrilmak iatemedi.ayrilma asamasinda anladim tabi bisiler oldugunu cunku ariyorum davayi anlasmali acalim yarin adliyede bulusalim diye kendi ara diyor.kadin yaninda ya ben arayinca sen neden ariyorsun bu saatte amacin huzursuzluk vermek vs vs..bi saat sonra kendi arayip su saatte bulusalim mi diyor.boyle bi adamdi iste.mutlular midir kadin safcaysa mutlulardir.mutlu ya da mutsuz olmalari da acikcasi bisiy ifade ermiyor.mutsuz olsalar sevinmem.ne hallaeri varsa gorsunler.hatta kadin buradan okuyorsa tesekkur ederim:) beni oyle bi adamdan kurtardigi icin.yoksa yapisir bosanmazdi o.

o kadının en büyük suçu ne biliyor musun, ya da aptallığı mı demeliyim.
kendi karısını hatta çocuklarının anasını yarı yolda bırakan adamdan kendine fayda sağlamaya çalışmak.
ben şaşırıyorum, bir de akıllı sanıyorlar kendilerini haspalarım, yahu bu adam ilk sorunda seni de atacak başında, adam ne köy olur ne kasaba durumunda zaten.

he aldatılan ya da yuvası yıkılan kadını hiç ilgilendirmez elbette, herkes kendinden sorumlu.

Bu konuda haklısın. Ilk eşine neydi ki bana da ne olsun diye düşünülebilir. Asla güven vermiyor bu durum. Başkasını bulunca ikinci kişiyi de aldatmayacağının garantisi yok.

Benim sorunum sürekli ama sürekli lanet ikinci kadın güzellemeleri yapılmasıyla. Kocanın hiç mi suçu yok ya sanki pamuk hepsi.

O tipler parasına bakıyor canım başka bişey değil

Merak ettim eşiniz peki o kadınla mı evlendi?

dmet şener i kutluay çifti en zorlama evliliklerden mutsuz oldukları herkesçe biliniyor... sürekli aldatma haberleri vsss...

O tipler parasına bakıyor canım başka bişey değil

ay yok aşığım ben diyenleri çok duydum.
sevdim yaptım diyerek kendini savunanları.

bak bu johnny depp de şey demişti "eğer iki aşk arasında kaldıysanız ikinciyi seçin, birinciye gerçekten aşık olsaydınız ikinciyi sevemezdiniz" diye.
ne kadar beylik laflar.
e sen ilki ile 14 yıl yaşadın da bu kadından senesine ayrılıyorsun, ne oldu büyük aşkınıza.

fena sinirliyim de o konuda, 2 de çocukları vardı, üzülmüştüm o dönem.

Hikaye o laflar bak benim eski kız arkadaşım yeni sevgili buldu çok mutlu vs bizde onun adına tabi. Adamın durumu çok iyi hediyeler vs beraber lüks yerlerde tatiller. Pat ayrıldılar biz üzüldük o o kadar takmıyor. Bi gün beraberken lafı açıldı kendi itiraf etti. Adam evliymiş ee ne işin var ya napim aşk bu beni de anla ıvır zıvır hadi ordan adama mı parasına mı dedim sonrada selamı sabahı kestim

Merak ettim eşiniz peki o kadınla mı evlendi?

dmet şener i kutluay çifti en zorlama evliliklerden mutsuz oldukları herkesçe biliniyor... sürekli aldatma haberleri vsss...
ölede haberler uyduruyor boşandirmak için..
aslinda bakarsan çok mutlular onlar...ilerde ne olur hiç bilemiyorum.

aşkın ile haluk boşandı bildiğim kadarıyla.

ibrahim ile demet için de düzenli olarak aldatma haberleri dönüyor etrafta. ben ihtimal veriyorum ama günah da almak istemem.
evet boşandi..
halukla aşkın boşandiktan sora zuhal olcay haber başlığına yuva yıkanin yuvasi olmaz demiş...
gül gibi yaşaniyor diyosun ilk 5-10 yıl gül gibi geçinir sonra hadi eyvallah..
ilahi adaleti yerinde bulunur...

bende merak ettim canim ya neoldu o adamin sonu ?
Ayni seyleri bende yasadim daha fazlasiyla
Ama ben senin kadar sakin olamadim kirdim gecirdim ,belki yasattiklari cok fazlaydi tasiycak gibi degildi
sanki evde kadin huzur vermiyor ya hic adamlarin sucu yok
Bnunu yazanlarin kadin olduguna inanasim gelmiyor
Bir adam ahlaksizsa aldatmaya meyilliyse zaten her sey bahane oluyor
Sebebsiz kavga cikariyor
O zaman kocasi sorunlu olan kadinlar da aldatsin
Yani bazan kkda yazilanlar benim sigortalarimi attiriyor
Ne kafalar var ya ne curuk beyinler var

Babam ve eşi var. Süper yaşıyorlar

ha burda johnny depp geçti.
ben tam johnny jepp hayraniyim kızlar bilmiyorum filmlerine full bayılıyorum... küçükken hayalim johnny jepple evlenmekti. posterlerim vardi hep...
ne bilim çok hastayim o adamla.. izlemediğim filmi iki kere izlerim..
sonrasi ne.. evlendiğim adam da johnny jepp hayrani çiktii.. beraber film izleriz.. en çok karayip korsanlari
gül gibi sevgilisi vardi 14 yıllık aşkı vanesaa paradis.. şarkılari mükemmelin ötesi.. aslinda bakarsan kadin çirkin ama kalbi güzeldi.. hak ediyordu johnny jeppe..:)
ne olduysa johnny depp vanessayi amber heardla aldatti.. (amberi gicik oldum sinir küpü kadin )
iki çocuklari vardi.. lily rose babasi gibi ünlü olma yolunda.. .
ee amber heardla boşanma haberleri çikti.. dayak haberler vs..
ayy kadini hiç sevmiyorum johnnyimi üzmüşler yaa..
boşansin bakim vanessaya dönerse heçç sasirmamm..

Nerede yaşıyorsun çok merak ettim,
küçük bir şehirde yaşıyorum valla bu dediğim insanlarda 20 yaşına kadar bu şehrin köyünde yaşamış kişiler

Yeni moda bu mu şimdi vay arkadaş
aynen eşimin kuzeninin karısı da 5 çocuğunu bırakıp 55 yaşındaki adama kaçtı sonra kocasına geri döndü. Adamla 2 ay falan yaşadı yani resmen rezillik.
5 çocuklu dediysem kadın yaşlı değil 34 yaşında.

Boşanabildiniz mi ?

neye göre yuvası yıkılmış bazı şeylerden emin misiniz, herkes dışarıdan göründüğü gibi değil bazı kadınlar gerçekten hak ediyor. bazısi ise gerçekten yuvası yıkılıyor er ya da geç hak yerini bulur

hangi koca geri dönen kadini kabul eder...
eski kocasi çocuklari var diye kabul etmiş..
bizdede böle durum vahim vardi..
boş yere kavga etmiş sonra boşanmiş kadin başka biriyle evlenmiş evlendiği adam alkolik çikmiş dayanamamiş boşandi sora eski kocasina döndü.. millet bunu konuşuyordu hangi erkek geri dönen kadini kabul eder dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…