- 21 Nisan 2016
- 624
- 356
- 18
Bile bile yaklaştıysa var elbette. Ama nedense insanlarda tek sorunlu o kadınlarmış gibi bir algı var. O kadının sorumluluğu bir yere kadar. Asıl suçlu her zaman kocadır. Kadının vicdani yükümlülükten öte hiç bir sorumluluğu yok.
Evini çocuğunu düşünmeyen koca.
Bu konuda haklısın. Ilk eşine neydi ki bana da ne olsun diye düşünülebilir. Asla güven vermiyor bu durum. Başkasını bulunca ikinci kişiyi de aldatmayacağının garantisi yok.o kadının en büyük suçu ne biliyor musun, ya da aptallığı mı demeliyim.
kendi karısını hatta çocuklarının anasını yarı yolda bırakan adamdan kendine fayda sağlamaya çalışmak.
ben şaşırıyorum, bir de akıllı sanıyorlar kendilerini haspalarım, yahu bu adam ilk sorunda seni de atacak başında, adam ne köy olur ne kasaba durumunda zaten.
he aldatılan ya da yuvası yıkılan kadını hiç ilgilendirmez elbette, herkes kendinden sorumlu.
O tipler parasına bakıyor canım başka bişey değilo kadının en büyük suçu ne biliyor musun, ya da aptallığı mı demeliyim.
kendi karısını hatta çocuklarının anasını yarı yolda bırakan adamdan kendine fayda sağlamaya çalışmak.
ben şaşırıyorum, bir de akıllı sanıyorlar kendilerini haspalarım, yahu bu adam ilk sorunda seni de atacak başında, adam ne köy olur ne kasaba durumunda zaten.
he aldatılan ya da yuvası yıkılan kadını hiç ilgilendirmez elbette, herkes kendinden sorumlu.
Tüm yorumları okuyup aldatılmış bi kadın olarak yazma gereği duydum; öncelikle bi arkadaşın dediğin gibi aldatılan her kadın dırdırcı ve sorunlu bi tip değildir ki eşim bana biz kavga bile etmiyoruz demişti.ben 2 yıllık beraberlikten sonra evliliğimin 2.yılında hamileyken aldatıldım.bitmiş bi evlilik değildi bizimki ikimizde bebeğimizi çok istedik sorunlu bi hamilelik yaşadım ve 7.aya kadar eşim tarafından el üstünde tutuldum,sabah skşam portakal suları sıkan,yemeğimi elleriyle yediren,ayakkabılarımı ayağıma giydiren bi insandı.bunları yazıyorum çünkü herkes adamın evdeki ortam yüzünden başka birine yöneldiğini düşünüyor genelde.gün içinde ofisinden sesini duymak için defalarca arardı ve yanında yeni çalışmaya başlayan bizim konuşmalarımıZa defalarca şahit olan evime gelip benim karnı burnumda halimi gören bi kadınla aldatıldım.eşime göre cinsellikti sebep ve karşı koyamamıştı,yeni doğum yapmıştım öğrendiğimde ve evden gitmesini istedim dava açtım ve hiçbir talebim olmadan sessizce çekildim aradan.ailem ve arkadaşlarım hep yanımdaydı destek oldular hiçbir rezalet çıkarmadan anormal bi davranışım olmadan kimle olmak istiyorsa ona gönderdim onu.karşıma geçip başkasına aşık oldum dese 10 tane çocuğum bile olsa böyle davranacağımı çok iyi biliyordu eşim.dava süresince birkez bile aramadım istediği an gelip çocuğunu gördü herşey bu kadar kolaydı onlar için ama eşim ayrılmak istemedi,günlerce kapımızdan ayrılmadı,ağladı yalvardı.o kadın tarafından defalarca mesaj aldım lohusa olmam umrunda bile olmadı yaptığı herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazıyordu bana.oysaki ben eşim olacak adamdan vazgeçmiş ona göndermiştim...yani biz herzaman sorunlu olduğumuz ya da hakettiğimiz için aldatılmıyoruz karaktersiz zayıf bi kocaya sahipseniz aldatılırsınız bu kadar basit
zuhal olcay-aşkın nur yengi-haluk bilginer üçlüsü hatirlatiyor
başka bir örnek ise mutlu olanlarin da demek akalın-ibrahim kutluay-demet şener.. (ibrahim kutluay demet şenerle evlenmeden akalınla beraberdi.. şenere aşık olunca akalını terketti sonra çok güzel ilişki yaşayip evlendiler 2 tanede aslan gibi çocuklari var:) ) demet akalın ise 3, evliliği okan kurtla yapıyo hira adinda çocuklari var.
ikisi de ayri bir mutlular....
başka çift varmi bilmiyorum..
O tipler parasına bakıyor canım başka bişey değil
Hikaye o laflar bak benim eski kız arkadaşım yeni sevgili buldu çok mutlu vs bizde onun adına tabi. Adamın durumu çok iyi hediyeler vs beraber lüks yerlerde tatiller. Pat ayrıldılar biz üzüldük o o kadar takmıyor. Bi gün beraberken lafı açıldı kendi itiraf etti. Adam evliymiş ee ne işin var ya napim aşk bu beni de anla ıvır zıvır hadi ordan adama mı parasına mı dedim sonrada selamı sabahı kestimay yok aşığım ben diyenleri çok duydum.
sevdim yaptım diyerek kendini savunanları.
bak bu johnny depp de şey demişti "eğer iki aşk arasında kaldıysanız ikinciyi seçin, birinciye gerçekten aşık olsaydınız ikinciyi sevemezdiniz" diye.
ne kadar beylik laflar.
e sen ilki ile 14 yıl yaşadın da bu kadından senesine ayrılıyorsun, ne oldu büyük aşkınıza.
fena sinirliyim de o konuda, 2 de çocukları vardı, üzülmüştüm o dönem.
ölede haberler uyduruyor boşandirmak için..Merak ettim eşiniz peki o kadınla mı evlendi?
dmet şener i kutluay çifti en zorlama evliliklerden mutsuz oldukları herkesçe biliniyor... sürekli aldatma haberleri vsss...
evet boşandi..aşkın ile haluk boşandı bildiğim kadarıyla.
ibrahim ile demet için de düzenli olarak aldatma haberleri dönüyor etrafta. ben ihtimal veriyorum ama günah da almak istemem.
bende merak ettim canim ya neoldu o adamin sonu ?Tüm yorumları okuyup aldatılmış bi kadın olarak yazma gereği duydum; öncelikle bi arkadaşın dediğin gibi aldatılan her kadın dırdırcı ve sorunlu bi tip değildir ki eşim bana biz kavga bile etmiyoruz demişti.ben 2 yıllık beraberlikten sonra evliliğimin 2.yılında hamileyken aldatıldım.bitmiş bi evlilik değildi bizimki ikimizde bebeğimizi çok istedik sorunlu bi hamilelik yaşadım ve 7.aya kadar eşim tarafından el üstünde tutuldum,sabah skşam portakal suları sıkan,yemeğimi elleriyle yediren,ayakkabılarımı ayağıma giydiren bi insandı.bunları yazıyorum çünkü herkes adamın evdeki ortam yüzünden başka birine yöneldiğini düşünüyor genelde.gün içinde ofisinden sesini duymak için defalarca arardı ve yanında yeni çalışmaya başlayan bizim konuşmalarımıZa defalarca şahit olan evime gelip benim karnı burnumda halimi gören bi kadınla aldatıldım.eşime göre cinsellikti sebep ve karşı koyamamıştı,yeni doğum yapmıştım öğrendiğimde ve evden gitmesini istedim dava açtım ve hiçbir talebim olmadan sessizce çekildim aradan.ailem ve arkadaşlarım hep yanımdaydı destek oldular hiçbir rezalet çıkarmadan anormal bi davranışım olmadan kimle olmak istiyorsa ona gönderdim onu.karşıma geçip başkasına aşık oldum dese 10 tane çocuğum bile olsa böyle davranacağımı çok iyi biliyordu eşim.dava süresince birkez bile aramadım istediği an gelip çocuğunu gördü herşey bu kadar kolaydı onlar için ama eşim ayrılmak istemedi,günlerce kapımızdan ayrılmadı,ağladı yalvardı.o kadın tarafından defalarca mesaj aldım lohusa olmam umrunda bile olmadı yaptığı herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazıyordu bana.oysaki ben eşim olacak adamdan vazgeçmiş ona göndermiştim...yani biz herzaman sorunlu olduğumuz ya da hakettiğimiz için aldatılmıyoruz karaktersiz zayıf bi kocaya sahipseniz aldatılırsınız bu kadar basit
ölede haberler uyduruyor boşandirmak için..
aslinda bakarsan çok mutlular onlar...ilerde ne olur hiç bilemiyorum.
Babam ve eşi var. Süper yaşıyorlarYuva yıkanın yuvası olmazmış derler hep. Ama etrafımda en az 4 5 kişi var yuvası bir kadın yüzünden yıkılan.
Sonra o kadınlar o boşanan kocalarla evlendi. Gayet güzel yaşıyorlar. Bana çok adaletsiz geliyor.
Sizin çevrenizde de var mı?
küçük bir şehirde yaşıyorum valla bu dediğim insanlarda 20 yaşına kadar bu şehrin köyünde yaşamış kişilerNerede yaşıyorsun çok merak ettim,
aynen eşimin kuzeninin karısı da 5 çocuğunu bırakıp 55 yaşındaki adama kaçtı sonra kocasına geri döndü. Adamla 2 ay falan yaşadı yani resmen rezillik.Yeni moda bu mu şimdi vay arkadaş
Tüm yorumları okuyup aldatılmış bi kadın olarak yazma gereği duydum; öncelikle bi arkadaşın dediğin gibi aldatılan her kadın dırdırcı ve sorunlu bi tip değildir ki eşim bana biz kavga bile etmiyoruz demişti.ben 2 yıllık beraberlikten sonra evliliğimin 2.yılında hamileyken aldatıldım.bitmiş bi evlilik değildi bizimki ikimizde bebeğimizi çok istedik sorunlu bi hamilelik yaşadım ve 7.aya kadar eşim tarafından el üstünde tutuldum,sabah skşam portakal suları sıkan,yemeğimi elleriyle yediren,ayakkabılarımı ayağıma giydiren bi insandı.bunları yazıyorum çünkü herkes adamın evdeki ortam yüzünden başka birine yöneldiğini düşünüyor genelde.gün içinde ofisinden sesini duymak için defalarca arardı ve yanında yeni çalışmaya başlayan bizim konuşmalarımıZa defalarca şahit olan evime gelip benim karnı burnumda halimi gören bi kadınla aldatıldım.eşime göre cinsellikti sebep ve karşı koyamamıştı,yeni doğum yapmıştım öğrendiğimde ve evden gitmesini istedim dava açtım ve hiçbir talebim olmadan sessizce çekildim aradan.ailem ve arkadaşlarım hep yanımdaydı destek oldular hiçbir rezalet çıkarmadan anormal bi davranışım olmadan kimle olmak istiyorsa ona gönderdim onu.karşıma geçip başkasına aşık oldum dese 10 tane çocuğum bile olsa böyle davranacağımı çok iyi biliyordu eşim.dava süresince birkez bile aramadım istediği an gelip çocuğunu gördü herşey bu kadar kolaydı onlar için ama eşim ayrılmak istemedi,günlerce kapımızdan ayrılmadı,ağladı yalvardı.o kadın tarafından defalarca mesaj aldım lohusa olmam umrunda bile olmadı yaptığı herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazıyordu bana.oysaki ben eşim olacak adamdan vazgeçmiş ona göndermiştim...yani biz herzaman sorunlu olduğumuz ya da hakettiğimiz için aldatılmıyoruz karaktersiz zayıf bi kocaya sahipseniz aldatılırsınız bu kadar basit
hangi koca geri dönen kadini kabul eder...küçük bir şehirde yaşıyorum valla bu dediğim insanlarda 20 yaşına kadar bu şehrin köyünde yaşamış kişiler
aynen eşimin kuzeninin karısı da 5 çocuğunu bırakıp 55 yaşındaki adama kaçtı sonra kocasına geri döndü. Adamla 2 ay falan yaşadı yani resmen rezillik.
5 çocuklu dediysem kadın yaşlı değil 34 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?