Evli ama fark etmez diyen kadında hiç suç yok yani?Yetti ama şu söylemler. Neden yuvayı yıkan kadın oluyormuş? Kimse kimsenin evde saf masum oturan kocasını zorla ayartıp karısından boşamıyor. Söz konusu yuvaya sahip çıkması gereken biri varsa o da adamdır. Hayatında bir şeylerin ters gitmesi gereken biri varsa pek masum kocadır o, neden kadının yuvası olmayacakmış.
Hatayı üçüncü kişilere yükleyip sorumluluğu yığmak kolay tabii. Yuvasını yıkan yalancı, düzenbaz ve korkak kocadır. Karı kocadan başka hiç kimsenin o evliliğe karşı bir sorumluluğu yok. He bile bile yapıyorsa vicdanen rahatsız olması gerekir mi, evet. Ama bundan fazlası olmak zorunda değil. Nedense tüm bu beddualar kadına yönelik oluyor ve bu son derece rahatsız edici.
Canım bir yuva bir kadın veya bir erkek yüzünden yıkılmaz ya evlilik mutsuzdur taraflar ayrılmadan ayrı gibi yaşıyordur ya da eşler karaktersizdir, benim çevremde de var zaten boşanmaları beklenen çiftler hayatlarına biri girince boşandı çünkü insan o durumdan cesaret alıyor, ben Mutlu olup 3. Kişi tarafından yuvası yıkılan görmedimYuva yıkanın yuvası olmazmış derler hep. Ama etrafımda en az 4 5 kişi var yuvası bir kadın yüzünden yıkılan.
Sonra o kadınlar o boşanan kocalarla evlendi. Gayet güzel yaşıyorlar. Bana çok adaletsiz geliyor.
Sizin çevrenizde de var mı?
Bile bile yaklaştıysa var elbette. Ama nedense insanlarda tek sorunlu o kadınlarmış gibi bir algı var. O kadının sorumluluğu bir yere kadar. Asıl suçlu her zaman kocadır. Kadının vicdani yükümlülükten öte hiç bir sorumluluğu yok.Evli ama fark etmez diyen kadında hiç suç yok yani?
Benim amcamın oğluna evli bir kadin kacti kadinin iki de çocuğu var. Aşik olduk dediler. Kadin çocukları bile birakti umursamadi. Kocasiyla boşanma davası sürüyordu 6 ay sonra Kocasina geri döndü. Kocasi da kabul etti. Amcaoğlu da kaldi öyle sap gibi.
Genelde bu aralar çevremde kadinlar kocasinin terk edip başka adamla yaşayip sonra Kocasina geri dönüyor.
Yuva yıkanın yuvası olmazmış derler hep. Ama etrafımda en az 4 5 kişi var yuvası bir kadın yüzünden yıkılan.
Sonra o kadınlar o boşanan kocalarla evlendi. Gayet güzel yaşıyorlar. Bana çok adaletsiz geliyor.
Sizin çevrenizde de var mı?
Pardon bilmeyerek yaklaşandamı var ? Ha evliyim demez gizler kız öğrenir bak bu olabilir ama tekmeyi basacak. Suçu tek tarafa yıkmakla olmaz evet koca adam olsa yuvasına sahip çıkar ama kadında kadın olsa evli adamla işi olmaz. Suç ortaktır tek tarafın değil.Bile bile yaklaştıysa var elbette. Ama nedense insanlarda tek sorunlu o kadınlarmış gibi bir algı var. O kadının sorumluluğu bir yere kadar. Asıl suçlu her zaman kocadır. Kadının vicdani yükümlülükten öte hiç bir sorumluluğu yok.
Evini çocuğunu düşünmeyen koca.
Yeni moda bu mu şimdi vay arkadaşBenim amcamın oğluna evli bir kadin kacti kadinin iki de çocuğu var. Aşik olduk dediler. Kadin çocukları bile birakti umursamadi. Kocasiyla boşanma davası sürüyordu 6 ay sonra Kocasina geri döndü. Kocasi da kabul etti. Amcaoğlu da kaldi öyle sap gibi.
Genelde bu aralar çevremde kadinlar kocasinin terk edip başka adamla yaşayip sonra Kocasina geri dönüyor.
zuhal olcay-aşkın nur yengi-haluk bilginer üçlüsü hatirlatiyor
başka bir örnek ise mutlu olanlarin da demek akalın-ibrahim kutluay-demet şener.. (ibrahim kutluay demet şenerle evlenmeden akalınla beraberdi.. şenere aşık olunca akalını terketti sonra çok güzel ilişki yaşayip evlendiler 2 tanede aslan gibi çocuklari var:) ) demet akalın ise 3, evliliği okan kurtla yapıyo hira adinda çocuklari var.
ikisi de ayri bir mutlular....
başka çift varmi bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?