Yuva yıkanın yuvası olmazmış.Bal gibi de oluyor.

bu laftan sonra kendıne baktıkca bakasın gelmezmııı..kuaforden cıkma allah askına :) aşırı seksı ol nolur okurken ıcım gıttı herıfı dusunemedım
aynen oyle yapiyorum hemde moralim duzeliyor
makyajim,fonum ,ve kiyafetlerim hep ozenlidir
ama bu onu delirtiyoristiyorki evden disari cikmiycam ,ah vah edip oturucam
hayatimda biri var zaten ama daha kimseye soylemiyorum
onuda duysa krizden gider insallah obur tarafa

Aminnn diyorum

Katılıyorum

Olur mu hiç ikinci kadının hiç suçu sorumluluğu yok suç sadece eşiniz de! Şöyle kadınları masum gösterenler sizin örneğinize ne diyecekler acaba.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.

Eşimin hala kızı, 18 yaşında 40'ını geçmiş evli çocuklu adamı ayarttı dadılık yaptığı evde. Üstelik adamın karısı bu kıza acımıştı üniversiteye yolladı maaşının yanına harçlığını verdi... Ailemizin utanç kaynağı, paragöz annesi dışında kimse görüşmüyo şimdi... Bi de hamile kalmaya çalışıyo ama kalamıyo yani canım bi yerden çıkıyo acısı..

İyi olmuş

Olur mu hiç ikinci kadının hiç suçu sorumluluğu yok suç sadece eşiniz de! Şöyle kadınları masum gösterenler sizin örneğinize ne diyecekler acaba.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi.
Ben de dayanamayip o yuzden yazdimO kadin para icin esimle beraber olmadi cunku esim is adami falan degil kizin ailesinin durumu bayagi iyiydi.ayni ofiste cslisiyorlar esim onun yaninda askim bebegim diye benimle konusuyor ustelik doktor kontrolunegidecegim bigun esim toplantidan cikamiyor kizi bizimeve beni almasi icin gonderiyor.ben de saf saf kiza kahve ikram ediyorum falan.kizin bana sonradan soyledigi ben onu senden daha cok hakediyorum olmustu nasil bir hirs yaptiysa artik.benim de hamilelik agir geciyor cinsellik yok eline koz geciyor ve bunu kullaniyor ama onunki ters tepti iste

Karaktersiz, niye o daha çok hakediyormus koynuna girince kendini bir halt mı sanmış! Ne aşağılık insanlar var şu hayatta , siz zaten bırakmışsınız neyin hırsı bu kadın da ki aymaz arsız!
Çok sinirlendim kusura bakmayın, tebrik ederim sizi hanım hanım bitirmişsiniz.

Ne deseniz haklısınız, yapılan ahlaksızlığın sorumluluğunu da aldatılan kadına yıkan zihniyetler var.

burada kimse aldatma durumunda 2. kadın masumdur demedi, 2. kadının ne olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor biz evli olan kişiye bakarız yani atıyorum beni eşim aldatıyor, o kadın aldatmıyor ya?( okadın da evli ve eşini aldatıyor ise onu da kocası düşünsün beni ilgilendirmez)
benim dediğim şu : aldatma varsa ya o evlilikte sorun vardır, ya 1. kadından bir şekilde daha makbul bir 2. kadın vardır ya da sadece erkeğin karaktersizliğidir. Her durumda o yuva zaten artık yuva değildir ki yıkılmış olsun...

Esleri bilmem hepimizin vardr hatalari ya yavrularmiz hangi cocuk hangi gerekceyle babasiz buyumeyi terk edilmeyi hak eder cocuklarimizin hesabini allah sorsun diger kadinada babalarinada

ben bu goruse asla katilmiyorum
Cogu erkek gecici bir heves ugruna aldatiyor ,bosanmayi dusunmuyor ki gizli yapiyor
Zaten artik yuva kavrami kalmamissa adam gibi alir esini konusur ayrilalaim der
Ama yok ,gizliden yapiyorlar karnim doysun pastam dursun hesabi
aslinda yaptiklari gizli kaldigi muddetce erkekler bosanmaya pek yanasmiyor
Hersey meydana dokulunce kadinlara artik bosanmaya basvurmak kaliyor

gecici bir heves ugruna aldatmak ,bosanmayi dusunmeyip gizli yapmak karaktersizliğin dik alasıdır benim gözümde. bir karaktersizin de yuvası filan olmaz.

Yeni okudum ayrılmamışsınız, bir daha yaşamazsınız inşallah böyle bir sıkıntı.

Kimden hamile kalmaya calisiyor

Varsin bu dunyada yuvasi olsun
Ahirette yuvasiz kalacaklar nasilsa

Kimden hamile kalmaya calisiyor
Kadın gurur yaptı kızını aldı boşandı şekerim. Boşanır boşanmaz bunlar düğün planladı evledi maalesef... 2 yıla yakındır evliler o zamandan beri çocuk yapmaya çalışıyor fesatlığından.. Kocasından yani.

Ben de aldatilip bir cocukla bosananlar kervanindayim. Bu tip konulardaki yorumlari okumak beni uzuyor artik. Evladim ve benim yasadigimiz acilar bir tarafa, goruslerine saygi duydugum buradaki kadinlarin yaptigi yorumlar beni hem uzuyor hem de sasirtiyor. Yuvam mutsuz oldugu icin aldatilmadim. Bakimsiz oldugum icin de. Dirdir eden biri de degildim ama aldatildim iste...

Ben sizin bir konudaki yorumlarınızı okudum ve salt o bakış açısı ile o kuvvetli duruşunuz hafızamda.
Çok güçlü bir kadınsınız, söylemeden edemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…