Yuva yıkanın yuvası olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yuva yıkanın yuvası olmaz, olmuyor, olsa da huzuru olmuyor.
Olmasında zaten.
Sürüm sürüm sürünsün, iki cihanda felaha ermesinler.
Yaşadıkları müddetçe hep "acabalarla, ihanete uğrama şüpheleriyle" yaşasınlar.

Katılıyorum

Ömrün kısa bu forumda. Ya insan gibi diyalog kurmayı öğrenip kurallara uyacaksın, ya gideceksin.
Kendin dedin ya insan gibi diyolog kurucaksin ya da gidiceksin :) hangisini seçersen bu arada soruya karşı adam gibi cevabın yok ise salakça konuşup işte çıkmaya çalışma anladın ben bu soruya yanıt istedim diğer actigim konulara bakıp salakça bu soruya yazı yazmanı değil hadi bb

Olur tabiki neden olmasın ama

Nasıl olur onu açıklayayım
Saygısız, güvensiz , huzursuz bir yuva olur.
Belki dışarıdan göstermelik güzel olur

ama içeriden b*k gibi olur

Önceki konularınız da birilerinden hoşlandığınızı, olur mu olmaz mı yazmışsınız? Evli değilseniz hangi yuva?
Belki bu soruyu baskasi icin sordum abi bakın bu kdr kasmayın hanı burda her soru soran kendisi için sormuyo yakınım için sormuş olabilirim ya da herhangi biri soruya yanıt ver GEREKSİZ YORUM YAPMA ANLADIN ?

Belki bu soruyu baskasi icin sordum abi bakın bu kdr kasmayın hanı burda her soru soran kendisi için sormuyo yakınım için sormuş olabilirim ya da herhangi biri soruya yanıt ver GEREKSİZ YORUM YAPMA ANLADIN ?
Sen kimsin insanlarla emir verir tarzda konuşuyorsun?
Bu haddi sana kim verdi?
Sen had bil biraz, şu başkası için açtım lafını anlamıyorum buradan üyelik almak parayla değil ki yorum isteyen açar kendi konusunu sorar. Sende insanlara atarlanamazsın ergen. Yürü git seni kullananlardan hıncını bizden değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…