- 16 Nisan 2008
- 5.329
- 14.363
- 773
- Konu Sahibi Ciceklerilemutluym
-
Abi mi? Burası kadınlar kulübü yanlış geldiniz!Belki bu soruyu baskasi icin sordum abi bakın bu kdr kasmayın hanı burda her soru soran kendisi için sormuyo yakınım için sormuş olabilirim ya da herhangi biri soruya yanıt ver GEREKSİZ YORUM YAPMA ANLADIN ?
Kes be sesini ilk adam gibi soruya yanıt ver sonra gel burda konuş hadi şimdi defol gitSen kimsin insanlarla emir verir tarzda konuşuyorsun?
Bu haddi sana kim verdi?
Sen had bil biraz, şu başkası için açtım lafını anlamıyorum buradan üyelik almak parayla değil ki yorum isteyen açar kendi konusunu sorar. Sende insanlara atarlanamazsın ergen. Yürü git seni kullananlardan hıncını bizden değil.
Abi lafı bi ironi aw hangi yüzyıldan kaldın?Abi mi? Burası kadınlar kulübü yanlış geldiniz!
Muhtemelen Üslubunuzdan dolayı banlanacaksınız, üzgün de değilim bizimle değilsin C Ciceklerilemutluym
Bak sen ya Allah Allah kes sesiniSizin yuva yıkılıyorsa hakkıdır, üzerinize yeniden mutlu mutlu yuvalar kurulur.
ay maşallah hakaretler küfürler havada kapışıyor. siz burada kalmazsınız o belli de, umarım özel hayatınızda uzun kalırsınız.Abi lafı bi ironi aw hangi yüzyıldan kaldın?
Gitmesi gereken sensin, insan gibi yanıt verenlere insan olmayan bir tarzda cevap verirsen böyle bir geri dönüt alırsın. Terbiyesiz ergen.Kes be sesini ilk adam gibi soruya yanıt ver sonra gel burda konuş hadi şimdi defol git
Bak bakalım insan gibi cevap verenlerin cevabını beğenmişim salak salak konuşma beni sinirlendirmeGitmesi gereken sensin, insan gibi yanıt verenlere insan olmayan bir tarzda cevap verirsen böyle bir geri dönüt alırsın. Terbiyesiz ergen.
Polemiğe girme uçuracaklar zaten birazdan. Allahın ergeni burayı ona buna sallayacağı bir platform sandı.Sen kimsin insanlarla emir verir tarzda konuşuyorsun?
Bu haddi sana kim verdi?
Sen had bil biraz, şu başkası için açtım lafını anlamıyorum buradan üyelik almak parayla değil ki yorum isteyen açar kendi konusunu sorar. Sende insanlara atarlanamazsın ergen. Yürü git seni kullananlardan hıncını bizden değil.
Birazdan ses kesmeye gelecekler ama senin sesini.Bak sen ya Allah Allah kes sesini
Evet beğenemedn miMune bu arkadaş sürekli küfür edecek sonra banı açılacak sonra tekrar mı üslupsuz konuşmaya devam edecek
Direkt atılsın yani diğer konu ne gibi küfürler ettiği aşikar
Ben laflarimi söyledim icim rahatPolemiğe girme uçuracaklar zaten birazdan. Allahın ergeni burayı ona buna sallayacağı bir platform sandı.
Sonra sıra sendeBirazdan ses kesmeye gelecekler ama senin sesini
Ters birine çarpsa da bir hakaret davası yese,açan çiçekleri de solsa.Polemiğe girme uçuracaklar zaten birazdan. Allahın ergeni burayı ona buna sallayacağı bir platform sandı.
İroninin de bir kalitesi olur, sizin yüzyılınızda ironi anlayışı buysa kaldığım yüzyılda olduğum için şanslı ve mutluyum ama siz sizin yüzyılınızda bu zihniyetle ; berbat bir ironi ve basit bir üslupla kaybetmeye devam edeceksiniz.Abi lafı bi ironi aw hangi yüzyıldan kaldın?
Ablacım max - 5 ıqya sahipsin ettiğin laflardan belli, hala salak salak konuşan benim. Yav he.Bak bakalım insan gibi cevap verenlerin cevabını beğenmişim salak salak konuşma beni sinirlendirme
O ters biri ben mi olsamTers birine çarpsa da bir hakaret davası yese,açan çiçekleri de solsa.
Ne gülerim ama jajdjsjdjd.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?