Yuva yıkanın yuvası olur mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki bu soruyu baskasi icin sordum abi bakın bu kdr kasmayın hanı burda her soru soran kendisi için sormuyo yakınım için sormuş olabilirim ya da herhangi biri soruya yanıt ver GEREKSİZ YORUM YAPMA ANLADIN ?
Abi mi? Burası kadınlar kulübü yanlış geldiniz!
Muhtemelen Üslubunuzdan dolayı banlanacaksınız, üzgün de değilim bizimle değilsin C Ciceklerilemutluym

Kes be sesini ilk adam gibi soruya yanıt ver sonra gel burda konuş hadi şimdi defol git

Kes be sesini ilk adam gibi soruya yanıt ver sonra gel burda konuş hadi şimdi defol git
Gitmesi gereken sensin, insan gibi yanıt verenlere insan olmayan bir tarzda cevap verirsen böyle bir geri dönüt alırsın. Terbiyesiz ergen.

Sizi istemeyen adamlarla ne gibi bir yuvanız vardı da yıkıldı? Uzun zamandır doğru düzgün ilişkiniz bile olmamış.

"Erkekler beni neden kullanıyor" diye konu açmışsınız; ortada sizinle iletişim kuran erkek yok.
"Yuva yıkanın yuvası olur mu" diye soruyorsunuz; ortada yuva yok.
Canınız sıkılıyor herhalde.

Gitmesi gereken sensin, insan gibi yanıt verenlere insan olmayan bir tarzda cevap verirsen böyle bir geri dönüt alırsın. Terbiyesiz ergen.
Bak bakalım insan gibi cevap verenlerin cevabını beğenmişim salak salak konuşma beni sinirlendirme

Polemiğe girme uçuracaklar zaten birazdan. Allahın ergeni burayı ona buna sallayacağı bir platform sandı.

Polemiğe girme uçuracaklar zaten birazdan. Allahın ergeni burayı ona buna sallayacağı bir platform sandı.
Ters birine çarpsa da bir hakaret davası yese,açan çiçekleri de solsa.
Ne gülerim ama jajdjsjdjd.

Abi lafı bi ironi aw hangi yüzyıldan kaldın?
İroninin de bir kalitesi olur, sizin yüzyılınızda ironi anlayışı buysa kaldığım yüzyılda olduğum için şanslı ve mutluyum ama siz sizin yüzyılınızda bu zihniyetle ; berbat bir ironi ve basit bir üslupla kaybetmeye devam edeceksiniz.

Bak bakalım insan gibi cevap verenlerin cevabını beğenmişim salak salak konuşma beni sinirlendirme
Ablacım max - 5 ıqya sahipsin ettiğin laflardan belli, hala salak salak konuşan benim. Yav he.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…