- 3 Temmuz 2021
- 83
- -224
- 1
- Konu Sahibi Ciceklerilemutluym
-
Anlamayan sensin kardeş napim .dİroninin de bir kalitesi olur, sizinle yüzyılınızda ironi anlayışı buysa kaldığım yüzyılda olduğum için şanslı ve mutluyum ama siz sizin yüzyılınızda bu zihniyetle ; berbat bir ironi ve basit bir üslupla kaybetmeye devam edeceksiniz.
Ooo vahşet team, işini biliyorsun senO ters biri ben mi olsam
Doğru dedin salak salak konuşan sensin 5 IQ var sana göre ama iyi bir şekilde lafın altında kalanda sensin hahahaAblacım max - 5 IQya sahipsin, seni havaya 3 kere atıp 2 kere tutmuşlar, hala salak salak konuşan benim. Yav he.
Benimle tartışan sizsiniz soruya yanıt veriyosunuz ama bosSizi direkt savcılığa falan şikayet etsek ifade vermeye gitseniz daha iyi olur sizin için normal yolla yanlış yaptığınızı anlamanızın imkanı yok
Hiç üşenmem. Hakaret ettiği diğer arkadaşlar da katılırsa topluca şahane bir dava açarız.Ooo vahşet team, işini biliyorsun sen
-5 dedim, okuduğunu da anlamıyorsun herhalde.Doğru dedin salak salak konuşan sensin 5 IQ var sana göre ama iyi bir şekilde lafın altında kalanda sensin hahaha
Siz yazın ekran görüntüsü alırızBenimle tartışan sizsiniz soruya yanıt veriyosunuz ama bos
Off Tm abla gidiyorum soruyudasormadım sayın özür dilerimSiz yazın ekran görüntüsü alırız
Hep doğru yorumlar yapıyorsun ama sana çok kızıyorlarO ters biri ben mi olsam
Tm gidiyorum özür dilerim bie daha yapmicamHiç üşenmem. Hakaret ettiği diğer arkadaşlar da katılırsa topluca şahane bir dava açarız.
Artık çok geç. Postacı kapıyı iki kere çalacak tebligat içinOff Tm abla gidiyorum soruyudasormadım sayın özür dilerim
Oluyo valla hatta cocuk bile yapiyolar ustune.Ya illa ki evlilik için demiyorum nişanlı olur sevgili olur flört olur bu alanlarda yuva yıkanın yuvası olur mu ?
Özür dilerim bakin yaşımın küçük olduğunu anladiniz Tm sormiycam soru özür dilerimArtık çok geç. Postacı kapıyı iki kere çalacak tebligat için
Ben aldım ama ya diğer konuarın da ekran görüntüsü anneniz babanızın falan haberi olur artık durumlardan size bir şans diğer konuda vermiştik ama akıllanmamşsınızOff Tm abla gidiyorum soruyudasormadım sayın özür dilerim
Özrün kabul edilmediÖzür dilerim bakin yaşımın küçük olduğunu anladiniz Tm sormiycam soru özür dilerim
Tm abla cidden özür dilerim söz kapatılan hesabı nolur yapmayinBen aldım ama ya diğer konuarın da ekran görüntüsü anneniz babanızın falan haberi olur artık durumlardan size bir şans diğer konuda vermiştik ama akıllanmamşsınız
Ya abi Tm Allah çarpsın bir daha yapmicam söz nolur hesabı kapaticamsözÖzrün kabul edilmedikaç kez uyardık ders olur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?