- 4 Aralık 2014
- 313
- 125
- 48
- Konu Sahibi gelgitkralicesi
-
tesekkurler:) frna gaz verdin yanliz :)Kan gözümü bürür, önce saçını başını yolar sonra kafasını gözünü patlatırım. kirpiklerini tek tek cımbızla çeker retinasını yemek kaşığıyla deşerim. Saçlarını vantilatör pervanelerine dolarım, beni psikopata bağlatmasınlar. Bu ne yaaaaa, düşman başına. Düşünmesi bile cani güdülerimi harekete geçiriyo. Allah yardımcınız olsun, booolca sabır diliyom.
esiyle arasindaki sorunlari kocama gece yarilari mesaj atarak anlatirsa camur atarim kusura bakmayin. ben esime sucsuz demiyorum. en az kadin kadar kabahati var. kendi aile ici sorunlarini cocuklarinin ihtiyaclarini benim esime haber verip yardim ister gibi davranir duygu somurusu yaparsa bana da senin kocan yokmu deme hakki dogar. kaldi ki acik secik onu bu konuda uyarmama ragmen beni cocuk gibi senin karin geldi bana laf soktu diye sikayet eder arami bozmaya kalkarsa is daha da cigrindan cikar. tum detaylari tek tek anlatmaya kalksam siz de okumazsiniz diye yazmadim. ama boyle yapmamis olmam kadini hakli gostermezSiz neden hoslanmadigniz kisiyle israrla gorusup yok kiskandirdi yok kadinin ozel hayati sorunlu diye camur atar gibi konusuyorsunuz ki ?
Mutlu da olabilir mutsuz da, bu sizin aileici sorunlariniza dahil edilmemeli.
Tavrindan hoslanmiyorsaniz gorusmezsiniz olur biter.
Esinize de gereksiz aciklamalar yerine istemiyorum dersiniz, siz gorusmeyince ve net bir tavir aldikca o da mesafe koymak durumunda kalir zaten.
Bir iki ornek verir misiniz? Belki kuruntu yapiyorsunuz bilemeyiz ki. Cok yuzeysel anlatmissiniz bu sekilde size yardimci olamayiz. Cok merak ettim kadin ne yapti sizi rahatsiz edecek?Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum
gece saat 2de mesaj atmadigimi yoktu diyim yoksa biz balayindayken gece yarilari aramadigi mi yoktu.. kocasi buna bagirsa benim esimi arayip bana bagirdi diye agliyodu falan filan..Bir iki örnek verir misin kadının yaptıklarından?
kuzeni falan degil hatta kan baglari bile yok. yersiz kiskanclikla 10 sene birlikte olup sonra evlendigim adamdan bosanicak kadar kiskanc da degilim. benim delirdigim esimin gorusmek istemedigimi soylememe ragmen gorusmesiydi buda bende acaba aralarinda bisey mi gecti sorusunu dogurdu. kadin balayimizda bile gece mesaj atiyodu. normaldede gece mesajlar atiyodu. ben esime kizdikca o mesajlarina cevap vermeyi kesti kadinda gece mesaj atmayi kesti. kendinin olmadigi ortamlarda baskalarina o gun ne giydigimi merak ettigi icin gizlice fotografimi cektirmis. esimi arayip ben magazadayim karina hediye alcam sutyen begendim bedeni kac diye sormus falan filan..beni benim kocamla kıskandıracak uzaktan bir akraba,hemde kendi evliliği kötü diye,e zaten bildiğin o....u sıfatında olduğundan gözümde tüm sülaleye de içlerinden çıkan çamuru gösterirdim bir şekilde..ama kadın napıyo,kuzeniyse samimiyse kocanla ya senin yersiz kıskançlığınsa mevzu,bence sen anlat doğru düzgün bizde strateji bol korkma.
kadin evli ama kocasiyla ayri yatiyolarmis gorucu usulu evlenmisler 10 senelik evliler. yani o bana ayri yattiklarini soylemisti.Kadın evli mi? Kocası ne diyor bu duruma?
Bir de siz evlenmeden önce aralarında bir şey ler olmuş olabilir mi?
kuzeni falan degil hatta kan baglari bile yok. yersiz kiskanclikla 10 sene birlikte olup sonra evlendigim adamdan bosanicak kadar kiskanc da degilim. benim delirdigim esimin gorusmek istemedigimi soylememe ragmen gorusmesiydi buda bende acaba aralarinda bisey mi gecti sorusunu dogurdu. kadin balayimizda bile gece mesaj atiyodu. normaldede gece mesajlar atiyodu. ben esime kizdikca o mesajlarina cevap vermeyi kesti kadinda gece mesaj atmayi kesti. kendinin olmadigi ortamlarda baskalarina o gun ne giydigimi merak ettigi icin gizlice fotografimi cektirmis. esimi arayip ben magazadayim karina hediye alcam sutyen begendim bedeni kac diye sormus falan filan..
kadin kocasindan korkmuyor ki. adam da karisinin yuzune bile bakmiyor. daha once baska erkeklerle telefonda gorusurken facebookta yazisirken yakalamis. hala evliler. ona sesini cikarmayan adam buna mi bisiy diyecek bide ben soyledikten sonra adam ne var bunda derse ben rezil oldugumla kalirim diye sesimi cikarmiyorum :)Yuh, kocana senin sütyen bedenini mi sormus? Cüşünüz diyorum yani.
Kadinin ne oldugu belli ama kocaniz bunu görmüyor, bence kadinin kocasina soyleyin olsun bitsin..
kadin kocasindan korkmuyor ki. adam da karisinin yuzune bile bakmiyor. daha once baska erkeklerle telefonda gorusurken facebookta yazisirken yakalamis. hala evliler. ona sesini cikarmayan adam buna mi bisiy diyecek bide ben soyledikten sonra adam ne var bunda derse ben rezil oldugumla kalirim diye sesimi cikarmiyorum :)
Kan gözümü bürür, önce saçını başını yolar sonra kafasını gözünü patlatırım. kirpiklerini tek tek cımbızla çeker retinasını yemek kaşığıyla deşerim. Saçlarını vantilatör pervanelerine dolarım, beni psikopata bağlatmasınlar. Bu ne yaaaaa, düşman başına. Düşünmesi bile cani güdülerimi harekete geçiriyo. Allah yardımcınız olsun, booolca sabır diliyom.
Bu aılenın ıcınde Bosanma dıye bırsey yok. Mutsuz da olsalar evlı kalıyorlar. Eger bosansaydık bız ılk olacaktık.Peki bunlar neden bosanmiyor? Ne biçim evlilik bu böyle?
Saçlarını elime doladığım gibi duvara yapıştırır bir güzel döverim..Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?