yuva yıkmaya çalışanlara karşı strateji

ne uğraşacaksın. kocanda sende görüşmezsin olur biter

beni benim kocamla kıskandıracak uzaktan bir akraba,hemde kendi evliliği kötü diye,e zaten bildiğin o....u sıfatında olduğundan gözümde tüm sülaleye de içlerinden çıkan çamuru gösterirdim bir şekilde..ama kadın napıyo,kuzeniyse samimiyse kocanla ya senin yersiz kıskançlığınsa mevzu,bence sen anlat doğru düzgün bizde strateji bol korkma.

öncelikle uzak tutarım kendimden de ailemden de . evime bile sokmam kocamla biraya getirecek bir ortama asla müsade etmem. kocamla aramı çok iyi tutarım asla dışarıya gözünü çevirmesine fırsat vermem . sonra onu çok sevdiğimi kıskandığımı annesinin kızı bile olsa bir kadınla konuşmasına dayanamadığımı söylerim onu çok sevdiğimi söylerim sürekli bir şekilde kendime o kadar bağlarım ki istese bile kimsenin ona yaklaşmasına fırsat vermeyecek kıvama getiririm ki bunları yaptım zaten

Ne stratejisi yahu eğer gerçekten kocama birşeyler hissettiğinden eminsem direk dalarım!

biraz araya mesafe koymakta fayda var baktın olmuyo onun sana yaklaşımlarıyla sende ona yaklaşırın öle bi yerden bi şekilde bişeleri belli ederim ki o mesafe ister istemez olur.

Strateji hikaye eşinizde biter olay o adam olduğu sürece hiç bir kadın yanaşamaz

Eşinizle açık olun ama dikkatli şekilde zira size inat daha yakın olabilir

O kadınla da mesafe koyun aranıza

valla eşimi uyarırım bir daha onunla asla görüşmek yok diye ha beni dinlemeyip görüşmeye konuşmaya devam ederse demekki onunda gönlü ona kaymış diye düşünürüm

Isi bozmussun azicik oturcaktin kadinla ben hic kiskanmam esimi o zamanlar hic bisey olmadi aranizda amann herkesde var böyle seyler sevmedin mi kiz falan diye gule oynaya konuya girer konusturmaya calisirdim tabi o arada telefon ses kayit acik olacak bizzat denenmiştir ama fazla ikna edici olmak gerek

yolarım bide beni esimle kıskandırmaya calısacak

Kan gözümü bürür, önce saçını başını yolar sonra kafasını gözünü patlatırım. kirpiklerini tek tek cımbızla çeker retinasını yemek kaşığıyla deşerim. Saçlarını vantilatör pervanelerine dolarım, beni psikopata bağlatmasınlar. Bu ne yaaaaa, düşman başına. Düşünmesi bile cani güdülerimi harekete geçiriyo. Allah yardımcınız olsun, booolca sabır diliyom.

Eşin kabullenmiyorsa strateji falan vız gelir arkadaşım.
Kadın eşin hakkında konuşurken kıskanmadığını aksine eşine çok güvendiğini belli et. Onun yanında eşine daha yakın ol. Çok mutlu imajı çiz yani.

Ben anormalim galiba. Birisi beni eşimle kıskandıracak ona kin gütmek kendi kendimi yemek yerine yarasına daha çok tuz basardım.
Kıskansam bile dışarı belli etmez evliliğimi huzurumu gözüne gözüne sokardım.

Bu da bir çeşit işkence hanımlar. Hatta saç baş yolmaktan daha zevkli. Fiziksel değil psikolojik şiddet. Sen kimsin ki dış kapının mandalı imajı.

Saçını yol yenisi çıksın hatta daha çok hırslansın. Ama o psikoloji bilinçaltında kodlandı mı hiç çıkmaz.

Konusmalarinizi gizlice dinlet tele falan kaydet ama mutlaka duysun sonrada git.yol.ne demek ya millette utanma kalmamis

Kocanızda bir garip kusura bakmayın.
Dış kapının mandalı için oturup sizinle kavga edip, bosanma aşamasına geliyor.
Annesi, kardeşi olsa anlarımda, bunu anlayamıyorum.

Kadın evli mi? Kocası ne diyor bu duruma?
Bir de siz evlenmeden önce aralarında bir şey ler olmuş olabilir mi?

Valla ben anliyamiyorum , sirf ucuncu sahislar yuzunden , nasil insan Bosanma asamasina gelebilir ??
Esinizde is yok desenize , kendi evimin huzuru bozulacagina araya mesafe koyarim oldu bitti ..
Ne demek baskasi icin seni uzmek ..

Madem esin yapamiyor bunu .
Sen yap ozaman , kadin nasil seni kiskandiriyorsa ve bunu kimsenin haberi olmadan yapiyorsa ..
Sende oyle bir yapmi seni aramaya bile cesaret edemezsin ..

O kocanı anlattıkca sende kocamın gözü benden başkasını gormuyor falan gıbı sözler et o esin bana yakın gibi imalarda bulununca inanma ve kocam öyle bo insan değil ben ona güveniyorum de kocana da senden hoşlanıyor deme başka bir bahane bu erkek bu hoşuna gider sevilmek kadın bana laf sokuyor beni sevmiyor ikili oynuyor falan gibisinden kocana kötüle ayrıca ona yakın davranma de çünkü kadın senle ilgili de dedi kodu yapıyor ve sana bağlı olsa kadınlarla samimi olmaz diyor sende ona yakın olma de hatta biraz sinirli bi şekilde anlat ki esin ciddiye alsin ve mesafe koysun

Kadın evli mi? Kocası ne diyor bu duruma?
Bir de siz evlenmeden önce aralarında bir şey ler olmuş olabilir mi?
bilmem.. ben hayatta herkesin herseyi yapabilecegine inanirim. ama oyle olsa yani esimi seviyor tamamda aralarinda bisiy olsa dugunumde sagdicim olmazdi herhalde. bilemiyorum bunu yapacak kadar midesiz de olunmaz

Kocanızda bir garip kusura bakmayın.
Dış kapının mandalı için oturup sizinle kavga edip, bosanma aşamasına geliyor.
Annesi, kardeşi olsa anlarımda, bunu anlayamıyorum.
zaten bende bu yuzden bosanmaya karar vermistim dis kapinin mandali yuzunden bu kadar ezilmez insan. kadini devreden cikardik sonuc olarak ama ben yasadiklarimi unutmadim. o kadinin foyasini ortaya cikarmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…