- Konu Sahibi gelgitkralicesi
-
ne uğraşacaksın. kocanda sende görüşmezsin olur biterArkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
Aılenıze bır sekılde yakın bir kadın var diyelim. Evlılıgınde mutsuz ve arayışları olan bır kadın. Kocanıza da bolca ıyılık yapmıs zamanında. Ama sorun şu, kocanıza gönlü kaymış. Kadın olarak anlamamanız imkansız. Ama erkekler bazen kör oluyor yada gormek istemiyorlar. Kadın sıze karsı sureklı kocanızla cok yakın olduğundan bahsediyor,bılerek kıskandırıyor ama bunu o kadar akıllıca yapiyor kı elınızde suclayacak bı malzeme de yok. Bu kadının esas amacını ortaya nasıl cıkarırsınız yada gerçek yüzünü kocanıza nasıl gosterırsınız? Yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar, bir konuda desteğinizi yada önerilerinizi bekliyorum.
yolarımbide beni esimle kıskandırmaya calısacak
Kocanızda bir garip kusura bakmayın.Hepsını denedim kızlar. Bosanma asamasına geldık bu kavgalardan ama gorusmeyı kestık. Gel gor kı ben kadının rahat duracağını sanmiyorum. Bı sekılde karın benı yanlıs anladı dıye yıne arayacak. Uzaktan akrabalıkları var çünkü. Cok uzaktan... Esımı ıkna edemiyorum işte sacmalama öyle sey olurmu diyor. Aıleden olmasa gıdıp yolucam zaten ama bu defa herkes duyucak millete de boyle dedikodu lazım böyle seylerde bilirsiniz. Dıceksınız kı kocana guvenmıyosun o zaman. Güveniyorum ama kadının o niyetli oldugunu kafası almadıgı yada ısıne gelmediği ıcın ısı sansa bırakmak istemıyorum. Erkek netıcede.
Hepsını denedim kızlar. Bosanma asamasına geldık bu kavgalardan ama gorusmeyı kestık. Gel gor kı ben kadının rahat duracağını sanmiyorum. Bı sekılde karın benı yanlıs anladı dıye yıne arayacak. Uzaktan akrabalıkları var çünkü. Cok uzaktan... Esımı ıkna edemiyorum işte sacmalama öyle sey olurmu diyor. Aıleden olmasa gıdıp yolucam zaten ama bu defa herkes duyucak millete de boyle dedikodu lazım böyle seylerde bilirsiniz. Dıceksınız kı kocana guvenmıyosun o zaman. Güveniyorum ama kadının o niyetli oldugunu kafası almadıgı yada ısıne gelmediği ıcın ısı sansa bırakmak istemıyorum. Erkek netıcede.
bilmem.. ben hayatta herkesin herseyi yapabilecegine inanirim. ama oyle olsa yani esimi seviyor tamamda aralarinda bisiy olsa dugunumde sagdicim olmazdi herhalde. bilemiyorum bunu yapacak kadar midesiz de olunmazKadın evli mi? Kocası ne diyor bu duruma?
Bir de siz evlenmeden önce aralarında bir şey ler olmuş olabilir mi?
zaten bende bu yuzden bosanmaya karar vermistim dis kapinin mandali yuzunden bu kadar ezilmez insan. kadini devreden cikardik sonuc olarak ama ben yasadiklarimi unutmadim. o kadinin foyasini ortaya cikarmak istiyorumKocanızda bir garip kusura bakmayın.
Dış kapının mandalı için oturup sizinle kavga edip, bosanma aşamasına geliyor.
Annesi, kardeşi olsa anlarımda, bunu anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?