Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

sennas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
134
0
0
İstanbul
kızlar 3 yıllık evliliğim var birde bebeğim oldu ,eşim bebek olduktan sonra sanki bana daha soğuk davranıyordu bende birşeylerden şüphelendim aldım telefonunu karıştırken eski sevgilisiyle msjlaşmalrını gördüm bu kadınlada 4 yıllık bir birlikteliği vardı benden önce ondan ayrılıp benle evlenmişti onuda çok sevdiğini düşünüyorum belki hala seviyor,ilk zamanlarda çok güzeldi ilişkimiz kısa bir sürede evlendik zaten ama şimdi sanki mesafali davranıyor,soruyorum memnun olmadığın birşey mi var diyorum yok falan diyor geçiştiriyor ben çok mutsuzum eşimi mutlu edemiyorum gibime geliyor,geçende msjları gördüm kadın arıyor bunu bırakmıyor eşimde onla konuşuyor görüşüyor belkide her zaman bu kadının gölgesi var ilişkimizde kadın daha öncede birileriyle birlikte olmuş ve şu an bekar hala eşimi benden almaya çalşıyor küçük bir bebeğim var,annem babam yaşlı insanlar boşanırsam mahvolurlar ne yapıcağım bilmiyorum kadınlar neden böyle yapıyor?adam evlenmiş gitmiş hala peşinde kafasını karıştırıyor kocamın,bakımlı güzel bir kadınım eşim beğenmez diye hamileliğimde bile çok dikkat ettim hiçbirşey yemedim kilo almamak için sürekli kuafördeyim saçım başım tırnağım yani dışarda görünce herkes bakar kendimi methetmek için söylemiyorum ama güvenim çok azaldı onu tercih ediyor kadın benden yaşça büyük yuvamı dağıtacak bu kadın çok kötüyüm ,depresyona girdim ,sürekli ağlıyorum ne yapıcağım?

sakın kaybetdeceğini düşünme bunu kabullenirsen kaybedersin zaten.onu senden çok sevse onla evlenirdi.elin üzerinde takip et ama çok üstüne gitme.zaten ne yaptığını bilrsen üzerine gideceğin zamanıda bilirsin.kocan seni seviyor biraz kafası karışmış olabilir.hiç bişicik olmaz.hem bakımlıyım diosun.ben hep eşime demişimdi kızı kızken değil gelin olunca gör gelini gelinken değil kucağı çocuklu gör.sizin belli çocuğunuz var ve hala kendinizi salmadıysanız sorun ok bence.daha fazla zaman geçirmeye bak.bebeğinle ilgilenmesine izin ver.sorumluluk ver.belkide bebeğe çok düştün ondan uzaklaştınız.

off canım bilmiyorum deliye döndüm görünce msjları ilişkimiz süresince de hep arıyordu ,acaba kadınla konuşsam mı bilemedim ,ya ona giderse diye çok üzülüyorum sürekli kafasını karıştırıyor unutmuyor kocamı saplantı yapmış resmen bahaneler yazmış msja gördüm acil birşey var seni görmem gerek vs ne acil olcak yani adam evli nasıl kadınlar bunlar ya ?

nasıl kadınlar bunlar demeden önce nasıl kocam var diye sorman gerekmez mi

Kadını suçlayacağınıza önce kocanıza bakın. Adam hiç düşünmüyor evliyim, çocukluyum ama başka biriyle görüşüyorum, yaptığım ne kadar büyük bir terbiyesizlik, saygısızlık demiyor. Siz de takmışsınız kadın peşini bırakmıyor mevzusuna. Oturup bi kocanızla konuşsanıza. Resmen aldatılıyorsunuz. Var mı daha ötesi! Bu ne pasiflik böyle, biraz kendinize gelin lütfen.

ne yapıyım canım boşanmaya gider diye korkuyorum boşanamam şu an bebeğim çok küçük ailem çok yaşlı babam kalpten ölür boşanırsam kolay değil allah kimsenin başına vermesin ,keşke değin kadar kolay olsa ,kocamada kızıyorum tabiki ne zamandır yanında yatmıyorum bebeğin yanında uyuyorum sürekli gelince bile eve canım görmek istemiyor iki yüzlülüğünü görüyorum karşımda hiç kolay değil inan bana.

Canım bende çok üzüldüm, Peki eşine sormadın mı ne bunlar diye? msjları gördüğünü biliyor mu? Eşin ne yazmış kadına, Telefonundan silmediğine göre görmen de bir sakınca görmemiş ne düşüncesiz adamlar var yaa, Böyle kadınları da Allah kahretsin ne desem az.. Allah yardımcın olsun kıyamam yaa.

haklisin keisnlikle ne midesiz kadinlar var yaa
insnda biraz gurur olur ne bilimmm
sen devam et topla kendini sen acik ve netsin o adamin nikahli karisi bebeginin anasisin
yilmak yok savasa devam oynasi olan o..
hem durustce soyle esine suphelerinden onu suclamadan bahsettt..

Erkekler konusan kadını sevmez fazla yorum yapma benim annem gil de bu yüzden boşanmış zamanında babam sekreteriyle aldatmıs fazla konusma sert cıkma sakın ol en doğru kararı eşin verecektir zaten merak etme çocuk söz konusu bırakıp kolay kolay gidemez seni

bırakırsada canını yakarsın ben oyle yapmıstım kı zaten bızım okadar sağlam bir bağımız yoktu ben işimle ilgileniyordum o yuzen sadece 4 ay evlı kaldık onda ben sucluyum hala gorusuyorum cocuk ıstedı ben ıstemedım sen cok sanslısın bence

o kadın ne kadar sucluysa eşınız ondan daha fazla suclu
bu erkeklerı anlamam madem eskı sevgılınızı unutmadn neden evlenıyorsun karından cocuk yapıyorsun

evde kaddın dursun ıslerı yapsın cocuk baksın erkek keyfıne keyfıne baksın..

eşinizle bu olayı konustunuz mu ..kırıldıgınızı cok uzuldugunuz soyledınız mı..

eşınız erkek olsa gercekten baba olsa o kadın ne kadar arasa ben evlıyım artık cocugumda var benı rahatsız etme der keser atar
kocanızında hosuna gıdyor

canım çok sağol desteğin için ,baktım işte acil gelmen gerek çok önemli demiş en son buda işte ne var ne oldu gibisnden cevap yazmış,şimdi gelemem vs ,daha öncede oluyordu ama hiç cevapladığını görmedim kaç kere telini değiştir dedim değiştirdi,bu seferde faceden buluyor bence yoksa değiştiriyor telini ,beni çok seviyordu bebeği gibi sever beni normalde saçımı okşar dışarda bile çok hassasdır ama anlayamıyorum o kadına cevap yazıyor belkide buluşuyorlar ,dedğim gibi boşanmaya gider diye korkuyorum çok kötü bunalıma girdim canım kimseyle konuşmak istemiyor ,yalnız kaldım kimseye anlatamıyorum bu durumu ,anneme söylesem bırak gel der ama kolay değil bebeğim çok küçük ,bizim ailede de boşanma yok pek ne yapıcağımı şaşrıdım ,çok üzgünüm.

burda söylediğiniz doğru katılıyorum size

evet canım gitmese konuşmaz zaten ,bende anlamadım madem aklı onda neden benle evlendi bide bebek yaptı günah değil mi bana ,genç bir kızı al evlen sonra eski sevgilinle konuşmaya devam et,bu zaten ilişkimizin başından beri böyle ,arada arar hep hortlamıştır bir ara kesilmişti şimdi yeniden başladı yuvamı yıkcak bu kadın .

ne anlamda canım şanlısyım? anlamadım .

canım bende öyle düşünüyorum,eşimde suçlu biliyorum ama erkekleri kadınlar ayartıyor ,yoldan çıkarıyor baktı bualamadı koca yine elde etmeye çalşıyor evli çocuklu adamı ,hayatımdan bıktım valla intiharı düşünüyorum o haldeyim.

kadının nıyetı kocanızla evlenmek mı ara ara gonul eglendırmek mı..

boyle nereye kadar dvam edeceksınız ne kadar katlanacaksın sen

cnm durumuna coook üzüldüm.....dur bakalim heemen bosanmayi düsünme...sen zaten dedigine göre bütün kadinlik görevlerini yerine getiren bi kadinsin..bakimlisin vs...kendinde asla vede asla suc bulma vede özgüvenini sarsma....erkeklerin huyudur bu bilmez misin??evde ki gül dururken,disardakilere bakarlar....
disardan bi seyret olayi...hic bildigini belli etme..msjlarini gizli gizli oku bi süre....bakalim bu is nereye varicak..yani belkide bu kadin esine asiliyordur,esin pas vvermiyordur...eger öyleyse ben senin yerinde olsam o kadinin numarasini gizliden alir, vede gerekeni yapardim...ona dünyanin kac bucak oldugunu gösterirdim...esin de bi zahmet numarasini degistirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…