sakın kaybetdeceğini düşünme bunu kabullenirsen kaybedersin zaten.onu senden çok sevse onla evlenirdi.elin üzerinde takip et ama çok üstüne gitme.zaten ne yaptığını bilrsen üzerine gideceğin zamanıda bilirsin.kocan seni seviyor biraz kafası karışmış olabilir.hiç bişicik olmaz.hem bakımlıyım diosun.ben hep eşime demişimdi kızı kızken değil gelin olunca gör gelini gelinken değil kucağı çocuklu gör.sizin belli çocuğunuz var ve hala kendinizi salmadıysanız sorun ok bence.daha fazla zaman geçirmeye bak.bebeğinle ilgilenmesine izin ver.sorumluluk ver.belkide bebeğe çok düştün ondan uzaklaştınız.
nasıl kadınlar bunlar demeden önce nasıl kocam var diye sorman gerekmez mi
Kadını suçlayacağınıza önce kocanıza bakın. Adam hiç düşünmüyor evliyim, çocukluyum ama başka biriyle görüşüyorum, yaptığım ne kadar büyük bir terbiyesizlik, saygısızlık demiyor. Siz de takmışsınız kadın peşini bırakmıyor mevzusuna. Oturup bi kocanızla konuşsanıza. Resmen aldatılıyorsunuz. Var mı daha ötesi! Bu ne pasiflik böyle, biraz kendinize gelin lütfen.
kızlar 3 yıllık evliliğim var birde bebeğim oldu ,eşim bebek olduktan sonra sanki bana daha soğuk davranıyordu bende birşeylerden şüphelendim aldım telefonunu karıştırken eski sevgilisiyle msjlaşmalrını gördüm bu kadınlada 4 yıllık bir birlikteliği vardı benden önce ondan ayrılıp benle evlenmişti onuda çok sevdiğini düşünüyorum belki hala seviyor,ilk zamanlarda çok güzeldi ilişkimiz kısa bir sürede evlendik zaten ama şimdi sanki mesafali davranıyor,soruyorum memnun olmadığın birşey mi var diyorum yok falan diyor geçiştiriyor ben çok mutsuzum eşimi mutlu edemiyorum gibime geliyor,geçende msjları gördüm kadın arıyor bunu bırakmıyor eşimde onla konuşuyor görüşüyor belkide her zaman bu kadının gölgesi var ilişkimizde kadın daha öncede birileriyle birlikte olmuş ve şu an bekar hala eşimi benden almaya çalşıyor küçük bir bebeğim var,annem babam yaşlı insanlar boşanırsam mahvolurlar ne yapıcağım bilmiyorum kadınlar neden böyle yapıyor?adam evlenmiş gitmiş hala peşinde kafasını karıştırıyor kocamın,bakımlı güzel bir kadınım eşim beğenmez diye hamileliğimde bile çok dikkat ettim hiçbirşey yemedim kilo almamak için sürekli kuafördeyim saçım başım tırnağım yani dışarda görünce herkes bakar kendimi methetmek için söylemiyorum ama güvenim çok azaldı onu tercih ediyor kadın benden yaşça büyük yuvamı dağıtacak bu kadın çok kötüyüm ,depresyona girdim ,sürekli ağlıyorum ne yapıcağım?
Canım bende çok üzüldüm, Peki eşine sormadın mı ne bunlar diye? msjları gördüğünü biliyor mu? Eşin ne yazmış kadına, Telefonundan silmediğine göre görmen de bir sakınca görmemiş ne düşüncesiz adamlar var yaa, Böyle kadınları da Allah kahretsin ne desem az.. Allah yardımcın olsun kıyamam yaa.
o kadın ne kadar sucluysa eşınız ondan daha fazla suclu
bu erkeklerı anlamam madem eskı sevgılınızı unutmadn neden evlenıyorsun karından cocuk yapıyorsun
evde kaddın dursun ıslerı yapsın cocuk baksın erkek keyfıne keyfıne baksın..
eşinizle bu olayı konustunuz mu ..kırıldıgınızı cok uzuldugunuz soyledınız mı..
eşınız erkek olsa gercekten baba olsa o kadın ne kadar arasa ben evlıyım artık cocugumda var benı rahatsız etme der keser atar
kocanızında hosuna gıdyor
o kadın ne kadar sucluysa eşınız ondan daha fazla suclu
bu erkeklerı anlamam madem eskı sevgılınızı unutmadn neden evlenıyorsun karından cocuk yapıyorsun
evde kaddın dursun ıslerı yapsın cocuk baksın erkek keyfıne keyfıne baksın..
eşinizle bu olayı konustunuz mu ..kırıldıgınızı cok uzuldugunuz soyledınız mı..
eşınız erkek olsa gercekten baba olsa o kadın ne kadar arasa ben evlıyım artık cocugumda var benı rahatsız etme der keser atar
kocanızında hosuna gıdyor
bırakırsada canını yakarsın ben oyle yapmıstım kı zaten bızım okadar sağlam bir bağımız yoktu ben işimle ilgileniyordum o yuzen sadece 4 ay evlı kaldık onda ben sucluyum hala gorusuyorum cocuk ıstedı ben ıstemedım sen cok sanslısın bence
haklisin keisnlikle ne midesiz kadinlar var yaa
insnda biraz gurur olur ne bilimmm
sen devam et topla kendini sen acik ve netsin o adamin nikahli karisi bebeginin anasisin
yilmak yok savasa devam oynasi olan o..
hem durustce soyle esine suphelerinden onu suclamadan bahsettt..
ne anlamda canım şanlısyım? anlamadım .
evet canım gitmese konuşmaz zaten ,bende anlamadım madem aklı onda neden benle evlendi bide bebek yaptı günah değil mi bana ,genç bir kızı al evlen sonra eski sevgilinle konuşmaya devam et,bu zaten ilişkimizin başından beri böyle ,arada arar hep hortlamıştır bir ara kesilmişti şimdi yeniden başladı yuvamı yıkcak bu kadın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?