okuduğum kadar vermiş diyor.
Allah hiç bi kadına yaşatmasın böyle bu olayı.
tamam canım niye üstüne gidiyorsunuzki konu sahibi arkadaş boşanmak istemiyor bu yüzdende objektif bakmayıp eşini masum görüyor, çünkü bu gerçeği kabul edip o adamla aynı eski hayatını yaşaması imkansız o yüzdende inkar yolunu seçiyor. anlamadığım şey ise alan memnun veren memnunken konu neden açılmış???
arkadaşım ben kocam iyi yapmış süper harika devam etsin cevap versin o kadına mı dedim?ayrıca ona aşıksa onla yaşamak ister ve onla evlenir adam beni bırakır ortada bu durumda yok sen onu seviyor demişsin belki duyguları var ben bunu kabul ediyorum olabilme ihtmali var ama ben ihtimaller üzerine yaşayamam adam benle evlendi sonuçta bebeğimiz var saygı duyduğuna sevindim .
canım kocam masum demedim ben oda suçlu biliyorum ama ben seviyorum yapılcak birşey yok.O zaman zaten herşet net ve açık.
İşte benim de takıldığım o. Herkes eşi tarafından aldatıldığında boşanmak zorunda değil elbette. Kimisi önemsemez, kimisi erkeğe hak görür, kimisi koşullarından dolayı harekete geçemez, kimisi cesaret edemez vs vs... Herkesin kendi hayatı ve kendi seçimidir. Bu bir seçimdir. Hatta bırakın aldatmayı aldatılamayı kimileri "açık evlilik" de yaşamayı seçebilir.
Ama bir konu açıp başlığına da "yuvam dağılıyor" yazıp sonra gelen yorumlara sinirli bir şekilde "boşanmıyorum sana ne, kocam masum" şeklinde cevap vermek tutarsızlığın ta kendisi.
Boşanma arkadaşım, biz gelip zorla sana dava dilekçesi mi imzalatacağız?
o zaman bak şöyle yapalım, ben hayatımın empatisini senin için kurayım, yerinde olsam eşime bu durumu bildiğimi ve rahatsızlığı had safhada belli ederdim, gerekirse gider kadınlada görüşürdüm, eşimin ailesinede durumu anlatırdım, velev ki henüz cinsi bişey yok olmadanda yılanın başını baştan ezmek mantığıyla her yerden kapatırdım eşimin yollarını faceden görüşüyosa faceden silcek telefonsa numarasını değiştircek, sende bu süreçte eşinle baş başa kalacağın durumlar yaratacaksın bebişi annene ya da kayınvalidene ya da güvendiğin bi arkadaşına bırakıp bi gece yemeğe çıkabilirsiniz eski günlerden konuşup aşk tazeleyebilirsiniz vs, savaşıcam kocam için diyosan yapılacak listemde başka bişey yok eklemek isteyenler fikir eklesin lütfen
facede kadın ekli değil,ama msj atmış yapıcam artık elimden geleni biraz boşladım ondan böyle oldu bence.
kızlar 3 yıllık evliliğim var birde bebeğim oldu ,eşim bebek olduktan sonra sanki bana daha soğuk davranıyordu bende birşeylerden şüphelendim aldım telefonunu karıştırken eski sevgilisiyle msjlaşmalrını gördüm bu kadınlada 4 yıllık bir birlikteliği vardı benden önce ondan ayrılıp benle evlenmişti onuda çok sevdiğini düşünüyorum belki hala seviyor,ilk zamanlarda çok güzeldi ilişkimiz kısa bir sürede evlendik zaten ama şimdi sanki mesafali davranıyor,soruyorum memnun olmadığın birşey mi var diyorum yok falan diyor geçiştiriyor ben çok mutsuzum eşimi mutlu edemiyorum gibime geliyor,geçende msjları gördüm kadın arıyor bunu bırakmıyor eşimde onla konuşuyor görüşüyor belkide her zaman bu kadının gölgesi var ilişkimizde kadın daha öncede birileriyle birlikte olmuş ve şu an bekar hala eşimi benden almaya çalşıyor küçük bir bebeğim var,annem babam yaşlı insanlar boşanırsam mahvolurlar ne yapıcağım bilmiyorum kadınlar neden böyle yapıyor?adam evlenmiş gitmiş hala peşinde kafasını karıştırıyor kocamın,bakımlı güzel bir kadınım eşim beğenmez diye hamileliğimde bile çok dikkat ettim hiçbirşey yemedim kilo almamak için sürekli kuafördeyim saçım başım tırnağım yani dışarda görünce herkes bakar kendimi methetmek için söylemiyorum ama güvenim çok azaldı onu tercih ediyor kadın benden yaşça büyük yuvamı dağıtacak bu kadın çok kötüyüm ,depresyona girdim ,sürekli ağlıyorum ne yapıcağım?
canım kocam masum demedim ben oda suçlu biliyorum ama ben seviyorum yapılcak birşey yok.
facede kadın ekli değil,ama msj atmış yapıcam artık elimden geleni biraz boşladım ondan böyle oldu bence.
bedduah mı yok artık asla kimseye bedduah etmem beni en kızdıran arkadaşlara bile sen neden bahsediyorsun arkadaşım kime beddauh ettim ben ,biz atıştık biraz okadar arkadaşla bedduah neden edeyim kıza sen komiksin asıl banene senin aile yaşantından kadın kendisinden bahsetmiş ay çok güldüm.
Bayanlar hep kadına yüklenmiş ama evli adamla görüşmeye çalşışan o kadına kimse birşey demiyor ,inanlır gibi değil.Kadınıda kandırmıştır adam evet 35 yaşındaymış kadın tam kandırılcak yaşta aman aman zavvalı kız evli adamlarla görüşüyor yazık ona .Arkadaşım seviyorsan bırakma tabi kime ne ,ufak bri kaçamak belki olmuş belki olmamış olsada salla yani düzenini bozma ufacık bebeğin var .İyi valla kaşarlık resmen kadının yaptığı her erkek kayıtsız kalmaz ,ilgiye ,yani bütün erkekler çok iyimiş burda okduklarıma göre benim gördüklerim erkek değildi ozaman .Boşansın bu kadın dönsün annesinin evine ,okadında alsın kocasını rahat rahat yaşasınlar bu nu mu istiyorsunuz ?Bu mu hak bu mu adalet niye evlenmiş arkadaşım o zaman bu adam bu kızla ,evlenmeseymiş yaşasaymış o kadınla .Bu haksızlık resmen haksızlık sakın boşanma falan sakın sakın düşünme boşanmayacaksın yuvana ailene daha çok özen göstereceksin ,adamın suyuna gideceksin yıktırmayacaksın yuvanı ,yoksa ben daha çok hırslandım burda senden .İyi valla evlen kızla bebek yap sonra ama benim esi sevgilim msj atıyor yok öyle yağma ,bir kez daha erkeklerden nefret ettim ,bu tip kadınlardanda.Ne biliyorsun demiş arkadaşın biri aşk msjı atıyor kadına belki yahu arkadaşım kapısında yatsa kadının o kadın yüz vermemesi gerek ,bize öğretilen bu ,evli adamla muhattab olan kadının ne olduğu bellidir ya,yapmayın alllahaşkına .
İyi de senin yorumuna göre en ballısı erkek değil mi? Hem karısı onu aldattıkça üstüne düşüyor hem sevgilisi.Böyle adam ne karısından vazgeçer ne de sevgilisinden.Yalan mı? Ne güzelmiş öyle aldattıkça evde pişen yemek;aldattıkça yıkanan çamaşırlar bi de aldattıkça peşini bırakmayan sevgili. Bu durumda ne karısından geçer ne sevgilisinden. Karısı da yıllarını böyle bir kocaya vermiş olur. Senin yorumuna göre de sadece kadınlar suçlu biz diyoruz ki ahlakın erkeği kadını olmaz herkes sınırını blicek okadar.
Bayanlar hep kadına yüklenmiş ama evli adamla görüşmeye çalşışan o kadına kimse birşey demiyor ,inanlır gibi değil.Kadınıda kandırmıştır adam evet 35 yaşındaymış kadın tam kandırılcak yaşta aman aman zavvalı kız evli adamlarla görüşüyor yazık ona .Arkadaşım seviyorsan bırakma tabi kime ne ,ufak bri kaçamak belki olmuş belki olmamış olsada salla yani düzenini bozma ufacık bebeğin var .İyi valla kaşarlık resmen kadının yaptığı her erkek kayıtsız kalmaz ,ilgiye ,yani bütün erkekler çok iyimiş burda okduklarıma göre benim gördüklerim erkek değildi ozaman .Boşansın bu kadın dönsün annesinin evine ,okadında alsın kocasını rahat rahat yaşasınlar bu nu mu istiyorsunuz ?Bu mu hak bu mu adalet niye evlenmiş arkadaşım o zaman bu adam bu kızla ,evlenmeseymiş yaşasaymış o kadınla .Bu haksızlık resmen haksızlık sakın boşanma falan sakın sakın düşünme boşanmayacaksın yuvana ailene daha çok özen göstereceksin ,adamın suyuna gideceksin yıktırmayacaksın yuvanı ,yoksa ben daha çok hırslandım burda senden .İyi valla evlen kızla bebek yap sonra ama benim esi sevgilim msj atıyor yok öyle yağma ,bir kez daha erkeklerden nefret ettim ,bu tip kadınlardanda.Ne biliyorsun demiş arkadaşın biri aşk msjı atıyor kadına belki yahu arkadaşım kapısında yatsa kadının o kadın yüz vermemesi gerek ,bize öğretilen bu ,evli adamla muhattab olan kadının ne olduğu bellidir ya,yapmayın alllahaşkına .
e sende kendinden bahsediyosun bu konuyu açmasan kimse durumunu bilemezdi dimi,sen yazdınya evli olmayanlar bana yazmasın diye al hem evli hem anne
ya arkadaşım ben demedim yazmasınlar sadece anlamıyorsunuz durumumu dedim sen git ayrıl ben ayrılmam kocamdan seviyorum allah allah ya aldatsın ne yapayım bırakmayacağım kocamı bu kadar basit .
İyi de konu sahibi arkadaşla evlenen diğer kız değil. Konu sahibi arkadaşla evlenen, ona hem devlet önünde hem dinen hem toplumsal olarak bağlılık yemini eden, evine karşı sorumluluğu olan kişi kocası. Kız masum demiyoruz, ama konu sahibinin muhattabı kız değil kocası. Kız çok afedersin orospu olabilir ama o konu saihibi için bir yabancı. Konu sahibine bağlıklık yemini eden kimse sorumlu odur.
Hehe tabi ben hiç erkeği suçlamıyorum ,yahu arkadaşım ben gerçekçi bir insanım senin gibi hayal dünyasında yaşamıyorum .Nerde çıkardın adamı haklı gördüğümü allahaşkına?
Böyle pembe bakmaya dünyaya üzülürsün sonra çok arkadaş tavsiyesi benden sana ,hayat aşk ,fedakarlık vs olmuyor o işler ,işveli bir kadın takılınca erkeğin peşine o aşkı unutuyor nedense .
İyi de konu sahibi arkadaşla evlenen diğer kız değil. Konu sahibi arkadaşla evlenen, ona hem devlet önünde hem dinen hem toplumsal olarak bağlılık yemini eden, evine karşı sorumluluğu olan kişi kocası. Kız masum demiyoruz, ama konu sahibinin muhattabı kız değil kocası. Kız çok afedersin orospu olabilir ama o konu saihibi için bir yabancı. Konu sahibine bağlıklık yemini eden kimse sorumlu odur.
Siz kim oluyorsunuz da benim hayata nasıl baktığımı biliyorsunuz. O zaman benden size küçük bir dip not bütün erkekler hakkında genelleme yapacak kadar tanımasaydınız erkekleri. Sizin yorumlarınızdan belli erkek mesaj atsa bile kadın suçlu yazmışsın ne anlamamızı bekliyorsun bundan? Sadece kadını suçluyorsun ha üzülürsem üzerim boşanırım sonuna kadar da tazminatımı alırım senin gibi evde durup da beni aldatan adamın ayak işlerini yapmam nokta.
Arkadaşım sende vur deyince öldürmüşsün ahahahhaa,ay çok güldüm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?