Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

canım eşim bana biraz mesafeli yada ben koydum bu mesafeyi msjları görünce kendimi çok çektim aşk msjı değil tam olarak seni görmem lazım gibi şeyler yazmış eşimde neden falan demiş ne haber nasılsın diye msjlarda var ,kadın canım görsel üstünlüğü yok bence benden büyük eşimle aynı yaştalar gerçi orası önemli değil ama bilmiyorum kafam karışık.

güzellik ve gençlik konusunda sana üstünlüğünün olmaması seni koruyacaktır önemli ölçüde.
yazdığın kadarıyla eşinden kadına gitmiş bir aşk mesajı da yok, daha çok kadın yapışmış. sen yine de mesajlara bakmaya devam et.
senin mesajları bildiğinden eşinin haberi var mı?

güzellik ve gençlik konusunda sana üstünlüğünün olmaması seni koruyacaktır önemli ölçüde.
yazdığın kadarıyla eşinden kadına gitmiş bir aşk mesajı da yok, daha çok kadın yapışmış. sen yine de mesajlara bakmaya devam et.
senin mesajları bildiğinden eşinin haberi var mı?

yok canım haberi söyleyemiyorum ,korkuyorum konuşmaaya.

Merhaba,
yazılanları okudum kötü birşey yasıyorsun bende 3 yıllı evliyim ve 2. yılımda aldatıdım. ben kocamla konusmayı co denedim ama hep yalanlar söyledi bana tabı bı yanın ınanmak ısterken dıger yanın yalan soylediği biliyor. ya kadında akrabamızda bu daha acı oluyor. sana tavsiyem elinde delil olmadan cıkma karşısına eger bu haltı yıyorsa mutlaka bı acık verecek eline. Ayrıca kadınla konusmanda hıcbırseyı değiştirmez o senı tınlamıcak bile eger sana saygı duysa zaten evli bi adamla işi olmazdı. boşanmayı şimdilik düşünme nekadar zor yuva kurulduğunu biliyorsun ve cocugun var evinde durup çocuugun için savaş vermen lazım tek değilsin çünkü. Allah yardımcın olsun

Merhaba,
yazılanları okudum kötü birşey yasıyorsun bende 3 yıllı evliyim ve 2. yılımda aldatıdım. ben kocamla konusmayı co denedim ama hep yalanlar söyledi bana tabı bı yanın ınanmak ısterken dıger yanın yalan soylediği biliyor. ya kadında akrabamızda bu daha acı oluyor. sana tavsiyem elinde delil olmadan cıkma karşısına eger bu haltı yıyorsa mutlaka bı acık verecek eline. Ayrıca kadınla konusmanda hıcbırseyı değiştirmez o senı tınlamıcak bile eger sana saygı duysa zaten evli bi adamla işi olmazdı. boşanmayı şimdilik düşünme nekadar zor yuva kurulduğunu biliyorsun ve cocugun var evinde durup çocuugun için savaş vermen lazım tek değilsin çünkü. Allah yardımcın olsun

canım evet çok zor günler geçiriyorum bebeğim olmasa gidecem yani ama çok küçük daha ,ne yapıcağımı bilemez haldeyim .

canıme evet bekar olduğun belli bu yazından dolayı, onu sevdiği için benle evlendi evet ,evlilik ciddi bir iş yaşamadığın için bilemezsin onu sever sevmes bilemem ,vardır tabi duygusu ama benle evlendi onu çok sevseydi onu alırdı bebeğim var benim küçük bu kadar vicdansız yorum yapma ben ona herşeyimi verdim seni sevmemiş onu sevmiş seven aldatmaz falan bunlar krişe sözler ayrıca sevmese bile küçücük bir bebeği olan bir kadına bu kadar vicdansız yorumlar yapma lütfen ,allah korusun seninde başına gelebilir çok zor durumdayım ,duygusal bir boşluktan evlenilmez okadar basit değil bu işler dedenler dönemi farklı canım şimdi devir değişti allah senin başına vermesin yiende ilerde böyle birşey yaşarsan anlarsın beni sende.

bu vicdansız bir yorum değil tamamen gerçekçi bir yaklaşımdır.Siz sadece duygusal çöküntünüzden dolayı kendinizi avutma yoluna gidiyorsunuz ancak olayı her açıdan ele almalısınız.ben çok aldatıldım ileride yaşarsan demişsiniz ben yaşadım zaten evet insanlar ilk zamanlarda gerçekleri kabullenemiyor ama acı soğuduktan sonra anlayabiliyorsunuz.Ben nikahıma 10 gün kala davetiyelerimi dağıttıktan hemen sonra nikahımı iptal ettim.nişanlım beni arkadaşımla aldattı.Bir an tereddüt etmedim ayrılmakta.İnsanlar duygusal boşlukla evlenmez demişsin o duygusal boşlukla intihar edip ölen insanlar,annesini babasını doğrayan insanlar gördüm ben.Sen beddua tarzı çemkirmişsin bana ama sorun değil yaşadığın bunalıma bağlıyorum.Küçük bebeğin olması herhangi bir şey değiştirmez.Yine kendi çevremden örnek vereyim benim öz abim kendi çocuğunun 3.yaş gününde eşinden boşandı.Yaşın kaç bilmiyorum ama derdini burda açıyorsan her tür yoruma açık olmalısın ki ben dürüstçe düşündüğümü söyledim.İşine gelmeyen yorumlara kızıp suçlama yapmamalısın.Ben sana diyorum ki ben bunları çok yaşadım çok aldatıldım sen ona rağmen başına gelirse demişsin,benim başıma bir daha gelirse yine ayrılırım 10 tane çocuğum olsa yine ayrılırım.ben böyle yaparım anlatabiliyor muyum?sen ayrılamam diyorsun o da senin tercihin,ben yaşadığın olay konusunda fikrimi söyledim bu kadar.

canım evet çok zor günler geçiriyorum bebeğim olmasa gidecem yani ama çok küçük daha ,ne yapıcağımı bilemez haldeyim .

öncelikle sakın olamyı düşün ve gitmeyi düşünme. ve bol bol dua et ben öyle yaptım ve yalvararak geldi kapıma.eger biri gidiceksede bırak o gitsin sen düzenini bozma elinde kesin kanıtlar olamdan da eşinle konusma dinlemicektir seni. ve eger gideceksede ne güzellik ne cinsellik nede cocuk tutar elinde bunuda sakın unutma allah yardımcın olsun

Ahh canım kıyamam sana üzme kendini, durumuna bende çok üzüldüm, Bence Eşin suçlu evet ama o kadın daha da suçlu, Ahlaksız olduğu belli evli bir adamı arayan kadın kesinlikle ahlaksızdır, Eşinin suçu da Kestirip atamaması, "Beni arama, evliyim, Küçük bebeğim var ve karımı seviyorum, bizi huzursuz etme" diyebilir, Bunu neden yapmıyor ki? Seni seviyordur, Sonuçta evlisiniz, eşisin, bebeğinin annesisin, ama düşüncesiz davranıyor işte, Sen üzülme, Belli de etme biraz izle bakalım ne oluyor ne bitiyor?? Bi sonuca ulaşacak elbet, Ama baktın sürekli görüşüyor konuşuyor, al karşına eşini bildiklerini söyle ama elinde sağlam olsun deliller, kıvıramasın... Eğer bu yuvayı kurtaracak kadar erkeklik gururu babalık duygusu varsa zaten vazgeçer hatasını anlar, Ama yapmazsa yazıklar olsun ona, ama bana kalırsa senin gibi genç güzel bir eşi kaybetmek istemez, Üzülme, kendine güven her şey olacağına varıyor, Sen bebeğini düşün..

bu vicdansız bir yorum değil tamamen gerçekçi bir yaklaşımdır.Siz sadece duygusal çöküntünüzden dolayı kendinizi avutma yoluna gidiyorsunuz ancak olayı her açıdan ele almalısınız.ben çok aldatıldım ileride yaşarsan demişsiniz ben yaşadım zaten evet insanlar ilk zamanlarda gerçekleri kabullenemiyor ama acı soğuduktan sonra anlayabiliyorsunuz.Ben nikahıma 10 gün kala davetiyelerimi dağıttıktan hemen sonra nikahımı iptal ettim.nişanlım beni arkadaşımla aldattı.Bir an tereddüt etmedim ayrılmakta.İnsanlar duygusal boşlukla evlenmez demişsin o duygusal boşlukla intihar edip ölen insanlar,annesini babasını doğrayan insanlar gördüm ben.Sen beddua tarzı çemkirmişsin bana ama sorun değil yaşadığın bunalıma bağlıyorum.Küçük bebeğin olması herhangi bir şey değiştirmez.Yine kendi çevremden örnek vereyim benim öz abim kendi çocuğunun 3.yaş gününde eşinden boşandı.Yaşın kaç bilmiyorum ama derdini burda açıyorsan her tür yoruma açık olmalısın ki ben dürüstçe düşündüğümü söyledim.İşine gelmeyen yorumlara kızıp suçlama yapmamalısın.Ben sana diyorum ki ben bunları çok yaşadım çok aldatıldım sen ona rağmen başına gelirse demişsin,benim başıma bir daha gelirse yine ayrılırım 10 tane çocuğum olsa yine ayrılırım.ben böyle yaparım anlatabiliyor muyum?sen ayrılamam diyorsun o da senin tercihin,ben yaşadığın olay konusunda fikrimi söyledim bu kadar.

canım benim sen evli değilmişsin ama evlilik başka sürekli örnekler veriyorsun ailenden anladım tamam oluyor tabi bu şekilde olaylar bende biliyorum abinde öyle yapmış hoş birşey mi sana soruyorum peki?bir sürü insan ayrılıyor biliyorum ben de tabikide beddua etmedim ben sadece birşeyi yaşamadan bilemezsin dedim ilişkide aldatılmak başka evlilikte başka ilşkim olsaydı bu adamla bende çeker giderdim ne var bunda hatta on gün kalsa bile nikahıma giderdim yinede ama evlilik başka bu doğru bir yaklaşım değil kusura bakma bebeğim olması sana göre değiştirmes birşey bana göre değiştiyor ,ben bebeğimin babasız yaşamasını istemiyorum ,yaşım 25 bu arada çemkirmedim ayrıca ben ,yuvalar kolay kurulmuyor kolay değil emek veriyorsun karşılıklı bir insana ona çocuk veriyorsun ,evlilik çok başka birşey yaşamayan bilemez ayrıca onu çok sevmiş demişsin neden peki onu almamış o zaman o dönemde beni seçmiş evlenmek için ?demek bazı şeyler kriterlerine uymamış adamın evlenmeye layık bulmamış ,o kadının hiç suçu yok değil mi?evli bir erkekle gizli kapaklı birşeyler yaşamaya çalşıyor,saplantısı yüzünden hem kendini hem beni hemde eşimi üzüyor ,insanların yuvasını bozup boşanması hiçde güzel bir davranış değil bunu asla haklı bulmuyorum ,neden ne olursa olsun bir insanın bebeği varsa o kadını bırakması ne ahlaka nede vicdana sığar .

belki ekonomik gücü yoktur bir işi hayata başlayamıyacağını düşünüyordur
ki örnekleri var sennas arkadaşım kac yasındasın neyden mevzunsun

Ahh canım kıyamam sana üzme kendini, durumuna bende çok üzüldüm, Bence Eşin suçlu evet ama o kadın daha da suçlu, Ahlaksız olduğu belli evli bir adamı arayan kadın kesinlikle ahlaksızdır, Eşinin suçu da Kestirip atamaması, "Beni arama, evliyim, Küçük bebeğim var ve karımı seviyorum, bizi huzursuz etme" diyebilir, Bunu neden yapmıyor ki? Seni seviyordur, Sonuçta evlisiniz, eşisin, bebeğinin annesisin, ama düşüncesiz davranıyor işte, Sen üzülme, Belli de etme biraz izle bakalım ne oluyor ne bitiyor?? Bi sonuca ulaşacak elbet, Ama baktın sürekli görüşüyor konuşuyor, al karşına eşini bildiklerini söyle ama elinde sağlam olsun deliller, kıvıramasın... Eğer bu yuvayı kurtaracak kadar erkeklik gururu babalık duygusu varsa zaten vazgeçer hatasını anlar, Ama yapmazsa yazıklar olsun ona, ama bana kalırsa senin gibi genç güzel bir eşi kaybetmek istemez, Üzülme, kendine güven her şey olacağına varıyor, Sen bebeğini düşün..

canım evet suçlu işte bende onu yediremiyorum gizli kapaklı işler çeviriyor peşimden şimdi desem kıvrıcak biliyorum arkadaşım diyecek falan ama off çok zor durumlar ,zavallı bebeğim hiçbirşeyden habersiz gülüyor babasını görünce ,artık tanımaya başladı sesinden falan onun için çok üzülüyorum o olmasa o kadına bırakıp giderdim bu adamı.

ozaman kendine bir iş bul ekonomik gücün eline olsun dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın cocugu sorun etme anneannesi babaannesi bakar hatta gerekirse bakıcı tutarsın çalışman lazım kıskanması lazım kendini evin içine kapatma sosyalleş biraz spor yap resim dersleri alabilirsin yap sadece kuafore gitmekle olmaz bu işler böyle ben böyle diyorum böylede yapmalısın
kendine onem ver cevrendekilerede değil yükselmeye bak

kızlar 3 yıllık evliliğim var birde bebeğim oldu ,eşim bebek olduktan sonra sanki bana daha soğuk davranıyordu bende birşeylerden şüphelendim aldım telefonunu karıştırken eski sevgilisiyle msjlaşmalrını gördüm bu kadınlada 4 yıllık bir birlikteliği vardı benden önce ondan ayrılıp benle evlenmişti onuda çok sevdiğini düşünüyorum belki hala seviyor,ilk zamanlarda çok güzeldi ilişkimiz kısa bir sürede evlendik zaten ama şimdi sanki mesafali davranıyor,soruyorum memnun olmadığın birşey mi var diyorum yok falan diyor geçiştiriyor ben çok mutsuzum eşimi mutlu edemiyorum gibime geliyor,geçende msjları gördüm kadın arıyor bunu bırakmıyor eşimde onla konuşuyor görüşüyor belkide her zaman bu kadının gölgesi var ilişkimizde kadın daha öncede birileriyle birlikte olmuş ve şu an bekar hala eşimi benden almaya çalşıyor küçük bir bebeğim var,annem babam yaşlı insanlar boşanırsam mahvolurlar ne yapıcağım bilmiyorum kadınlar neden böyle yapıyor?adam evlenmiş gitmiş hala peşinde kafasını karıştırıyor kocamın,bakımlı güzel bir kadınım eşim beğenmez diye hamileliğimde bile çok dikkat ettim hiçbirşey yemedim kilo almamak için sürekli kuafördeyim saçım başım tırnağım yani dışarda görünce herkes bakar kendimi methetmek için söylemiyorum ama güvenim çok azaldı onu tercih ediyor kadın benden yaşça büyük yuvamı dağıtacak bu kadın çok kötüyüm ,depresyona girdim ,sürekli ağlıyorum ne yapıcağım?

cok uzuldum ben ya lanet olsun boyle kadinlara ki seni ve cocugunu bildigi halde esinin pesine dusmus..yaziklar olsun. canim sakin esini birakmak gibi bi dusuncen olmasin cocugun var senin. sakin dusunme esin hevesini aldiktan sonra doner sana. senle onu bir tutamaz . sonucta kadin acmis afedersin seyini bekliyo erkek yani sonucta gider bence esinin gozunde o kadinin hic bir degeri yok. sakin yuvani bozmayi dusunme yazik yani basta o kadini sewindirmis olursun. boyle yuva bozmaya calisanlari allaha havale ediyorum VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler...

canım üniversite mezunuyum ama evlenince çalışmadım ,25 yaşındayım .

Keşke bu durumu değerlendirseydin canım keşke, inan o üniversiteler için insanlar ne kadar çalışıyor hem ekonomik özgürlüğün elinde olucaktı hem de eşinin gözünde kendi ayakları üstünde durabilen bi bayan olucaktın erkekler çok kıskanıyo bu durumu ama geç değil hangi bölüm mezunusun iş bulman lazım yoksa bu hayat karşısında durulmuyo bunu yapman lazım... Her şey gönlünce olsun inş eşin bu durumdan döner ve bebeğinizi beraber büyütürsünüz.

ozaman kendine bir iş bul ekonomik gücün eline olsun dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın cocugu sorun etme anneannesi babaannesi bakar hatta gerekirse bakıcı tutarsın çalışman lazım kıskanması lazım kendini evin içine kapatma sosyalleş biraz spor yap resim dersleri alabilirsin yap sadece kuafore gitmekle olmaz bu işler böyle ben böyle diyorum böylede yapmalısın
kendine onem ver cevrendekilerede değil yükselmeye bak

evet canım çalışcam buna karar verdim kendisine söyleyeceğim lisans bitirdim daha önce kısa dönem bir yerde çalışmıştım zaten tekrar çalışma hayatına dönmem gerek .

canım evet suçlu işte bende onu yediremiyorum gizli kapaklı işler çeviriyor peşimden şimdi desem kıvrıcak biliyorum arkadaşım diyecek falan ama off çok zor durumlar ,zavallı bebeğim hiçbirşeyden habersiz gülüyor babasını görünce ,artık tanımaya başladı sesinden falan onun için çok üzülüyorum o olmasa o kadına bırakıp giderdim bu adamı.

Canım Biraz bekle Bakalım ne olacak görüşmelerinin içeriği önemli, Sen kadını falanda arama bence, O seviyesiz terbiyesiz kadınla ne konuşacaksın, pislik kaşarlık yapacaksa dışarısı erkek kaynıyor, Böyle kadınları boğasım öldüresim geliyor, hiç ahlak vicdan kalmamış yazıklar olsun o kadını ailenizden eşin uzaklaştıracak yuvasını kurtarmak için.. Ay çok üzüldüm küçücük bebek yavrum yaa onun günahı ne..Herşey yoluna girer bakarsın eşin hatasını anlar, Aldattığı fln kesin değil şimdi sadece msjlaşmış konuşmuş Ama tabi aldatmaya kadar gitmeden eşinin aklını başına toplaması lazım, Sizi kaybetmeden, geç olmadan..

cok uzuldum ben ya lanet olsun boyle kadinlara ki seni ve cocugunu bildigi halde esinin pesine dusmus..yaziklar olsun. canim sakin esini birakmak gibi bi dusuncen olmasin cocugun var senin. sakin dusunme esin hevesini aldiktan sonra doner sana. senle onu bir tutamaz . sonucta kadin acmis afedersin seyini bekliyo erkek yani sonucta gider bence esinin gozunde o kadinin hic bir degeri yok. sakin yuvani bozmayi dusunme yazik yani basta o kadini sewindirmis olursun. boyle yuva bozmaya calisanlari allaha havale ediyorum VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsler...

canım kıskanıyor mutluluğumu bebeğimide kıskanmıştır kesin bizi hep takip ediyor netten falan bende bebeğimle resmimi koymuştum görmüştür iyice hırslanıyor herşeyi yapabilir benden ayırmak için o tip bir kadın adam evlendi gitti hala peşini bırakmıyor inanılır gibi değil ,bu aşk değil resmen saplantı ,herkesi mutsuz etme ,yoksa daha öncede ilşkileri olmuş onları nasıl unutmuş benim kocamı unutamıyor anlamıyorum ben.

canım bak ben 18 yaşında ün. bitirdim türkiyeye döndüm başarabilirsin şuan 21 yaşındayım sen düşün yaparsın başarmak zorundasın ben suan tek basıma basardım sende basaracaksın

evet canım çalışcam buna karar verdim kendisine söyleyeceğim lisans bitirdim daha önce kısa dönem bir yerde çalışmıştım zaten tekrar çalışma hayatına dönmem gerek .

bak helal olsun bu fikrine bayıldım.gecen sayfalarda okudum demişsin ki ben kocam için çok emek verdim,onu yaptım şunu yaptım falan filan.neden? neden kocan için yapıyorsun canım sen bunları?kendin için yapacaksın,önce kendini sev sonra kocanı seversin,biz kadınlar olarak hatamız karşımızdakini çok yüceltmek.sen hayatını kocana adayacağına kendine adasan inan bana hayatın boyunca üzülmezsin seni hiç bir şey yıpratamaz.Elbette ki bu zor ama çok fazla acı çekmemiş olursun anlatabiliyor muyum?bir defa geldiğin bu hayatı kendine zehir etme.ben bir kadınım ve bir kadının acı çekmesini istemiyorum bu en kötü kadın olsa bile.biraz değerimizi bilsek ya biz? bak ne güzel eğitimin var şükür,ee güzelim diyorsun maşallah,mis gibi evladın da var,şu psikolojiyi bi at üstünden evladına sarıl,hayatını kendi başına yaşayabileceğin kıvama getir.sana boşan demiyorum asla demem de.herkesin hayatı farklı,hayata bakışı farklı ama gücün olsun elinde,yarın öbür gün yalnız başına bir hamle yapmaya kalkacağında ne olur diye düşünmezsin,güçlü ol zamanı gelirse kullanırsın.

Back
X