Yuvam dağılacak ,çok üzülüyorum.

Canım Biraz bekle Bakalım ne olacak görüşmelerinin içeriği önemli, Sen kadını falanda arama bence, O seviyesiz terbiyesiz kadınla ne konuşacaksın, pislik kaşarlık yapacaksa dışarısı erkek kaynıyor, Böyle kadınları boğasım öldüresim geliyor, hiç ahlak vicdan kalmamış yazıklar olsun o kadını ailenizden eşin uzaklaştıracak yuvasını kurtarmak için.. Ay çok üzüldüm küçücük bebek yavrum yaa onun günahı ne..Herşey yoluna girer bakarsın eşin hatasını anlar, Aldattığı fln kesin değil şimdi sadece msjlaşmış konuşmuş Ama tabi aldatmaya kadar gitmeden eşinin aklını başına toplaması lazım, Sizi kaybetmeden, geç olmadan..

canım şimdi bilgisayarına girdim facebookuna msj yazmış okudum ,seni seviyorum sensiz yaşayamıyorum falan demiş biraz görüşelim benimkide olmaz demiş karım duyarsa çok üzülür ,lütfen falan yazmış resmen yalvarmış kmse duymaz kimseye söylemem demiş inanmıyorum ya bir sürü şey yazmış şuan şoktayım bu kadar bir kadın düşemez ya inanamıyorum .

kadınla konuşma aralarında bağ oluşturursun.arar kocanı işte karın beni aradı vss.vss.valla ben taraf tutucam bu durumda.öle kadınlar varki erkk bir hayır der iki der.saçma sebeplerden arar bağ kurmaya çalışır heleki kocanı tanıosa bu daha kolay ilgi alanını biliyordur.burda öteki kadın suçlu hani bilmeyerek bişi başlasa erkek kandırdı diiicem ama kadın bilio.dediği gibi yıllardır süregelen bişi var ortada.çevremizde kaç erkek var yıllarca teklif gelen kadına hayır diicek.erkekler kandırılması kolay varlıklar aslında bana göre.yoklamak için arıolar yine arıolar.ben bukadar acı bişi yaşamadım ama eski sevgililerinden yoklama çekeni oldu.eşim cevabını verdi.vermeseydi ben büyütürdüm.kocanı bırakma.seni istemiyorum demiyor.erkeklerin bazı anları vardır zayıf.o anı yakala ve konuş ama ciddi ol.kararlı ol.sakın boşanamıııcanı eşine belli etme.aile büyüğünüz varsa onada başvurabilirsin.ama olayın seyrine bağlı.belkide gerçekten bişi yoktur.kocandan desteği alıncada kadına çemkir.ama kocanın arkanda olduğundan emin ol.

canım şimdi bilgisayarına girdim facebookuna msj yazmış okudum ,seni seviyorum sensiz yaşayamıyorum falan demiş biraz görüşelim benimkide olmaz demiş karım duyarsa çok üzülür ,lütfen falan yazmış resmen yalvarmış kmse duymaz kimseye söylemem demiş inanmıyorum ya bir sürü şey yazmış şuan şoktayım bu kadar bir kadın düşemez ya inanamıyorum .

Kadın azıtmış gerizekalı ahlaksız terbiyesiz.. Canım eşinle konuşmalısın bir şekilde, baksana kimse duymaz söylemem falan resmen şey teklif ediyor, Bu kadar da olmaz, Eşinle konuş ortada deliller.. Bebeğiniz var sizin seni kaybetmek istemiyorsa o kadına dersini vermeli, Allah belasını versin senden daha fena hırslandım...

kadınla konuşma aralarında bağ oluşturursun.arar kocanı işte karın beni aradı vss.vss.valla ben taraf tutucam bu durumda.öle kadınlar varki erkk bir hayır der iki der.saçma sebeplerden arar bağ kurmaya çalışır heleki kocanı tanıosa bu daha kolay ilgi alanını biliyordur.burda öteki kadın suçlu hani bilmeyerek bişi başlasa erkek kandırdı diiicem ama kadın bilio.dediği gibi yıllardır süregelen bişi var ortada.çevremizde kaç erkek var yıllarca teklif gelen kadına hayır diicek.erkekler kandırılması kolay varlıklar aslında bana göre.yoklamak için arıolar yine arıolar.ben bukadar acı bişi yaşamadım ama eski sevgililerinden yoklama çekeni oldu.eşim cevabını verdi.vermeseydi ben büyütürdüm.kocanı bırakma.seni istemiyorum demiyor.erkeklerin bazı anları vardır zayıf.o anı yakala ve konuş ama ciddi ol.kararlı ol.sakın boşanamıııcanı eşine belli etme.aile büyüğünüz varsa onada başvurabilirsin.ama olayın seyrine bağlı.belkide gerçekten bişi yoktur.kocandan desteği alıncada kadına çemkir.ama kocanın arkanda olduğundan emin ol.

evet bende biliyorum bu kadın hep öyle yapıyor bir şekilde hayatmıza giriyor bir arkadaş burdan seni hiç sevmemiş onu sevmiş falan dedi ama bence kandırıyor eşimi ,kendini acındırıyor sürekli ben yalnızım sen beni bıraktın şimdi mutlusun vs şarkı sözleri falan yollamış şaka gibi şimdi gördüm faceden ,evli olduğumuzu bebeğimizi herşeyi biliyor ama gitmiyor almaya çalşıyor hala bide şey demiş msjda beklentim yok sadece görüşelim lütfen dayanamıyorum vs korkunç bir kadın nasıl musallat oldu bu kadın bize.

Kadın azıtmış gerizekalı ahlaksız terbiyesiz.. Canım eşinle konuşmalısın bir şekilde, baksana kimse duymaz söylemem falan resmen şey teklif ediyor, Bu kadar da olmaz, Eşinle konuş ortada deliller.. Bebeğiniz var sizin seni kaybetmek istemiyorsa o kadına dersini vermeli, Allah belasını versin senden daha fena hırslandım...

evet baştan çıkarmaya çalışmış msjlarda burdan yazamıyorum daha neler neler böyle bir kadın zaten,her yolu dener hiç acıma yok bu kadınlarda beni bebeğmle mağdur edicek sonra onla mutlu mu olacağını sanıyor ?hay allahım ya şun çok kötüyüm kadın takmış ,böyle dizilerde olur ya kadınlar aynen onlar gibi resmen dizi film oldu hayatım .

kadın çok zavallı bir duruma düşürmüş kendini iğrenç...
evet yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. kadınla konuşma aralarında bir bağ oluşturursun.

eşin kadını alenen reddetmiş mesajlarda.
eşine o zavallı kadını reddettiği mesajı gördüğünü söyle, ve onun sadakatine sevindiğini filan ifade et.
(eşinin kadına attığı mavi boncuk dağıtan bir mesajı varsa da (sen yok diyorsun) o mesajı görmemiş gibi davran. sadece kadını reddettiği mesajı gördüğünü söyle. ikiniz arasında bir bağ oluşsun, o kadınla eşinin arasında değil.

baştan beri varmış keşke evlenmeden şart koşsaydın diicem ama bu durumu engellermiydi bilemem.ben neden kadını suçladım.kendimden yola çıktım kocamın başkasına aşık olduğunu bilerek ben evlenmezdim bile.hayatında biri olduğunu bilcem allahım yaşatmasın.böyle kadınlar eğitimli erkek peşinde.sen yıllarca çabalarsın eğitmek için onlar eğitilmişini alır.duygu sömürüsü her erkekte işe yarar.onlar daha güçlü oldukları için acırlar.ben sevgiliyken buna benzer mesaj görmüştüm.sensiz yaşayamam vsss.dedim eşime ben sensiz yaşarım yazık kıza ilerde sorunumuz olcaksa şimdiden güle güle.baştan kesin tavırlar koymalı insan.sensiz öleceğimi bilsem tek haberim gelmez sana dedim.ki öyle.ama böyle basit insanlar kafa karıştırır.eşin aslında güzel cvp vermiş.bence eşinle konuş bi ne diicek.de ben ölüyorum bu kuşkuyla dört duvar arasında boğuluyorum de.vsss. konuş bakim ne diicek.

evet baştan çıkarmaya çalışmış msjlarda burdan yazamıyorum daha neler neler böyle bir kadın zaten,her yolu dener hiç acıma yok bu kadınlarda beni bebeğmle mağdur edicek sonra onla mutlu mu olacağını sanıyor ?hay allahım ya şun çok kötüyüm kadın takmış ,böyle dizilerde olur ya kadınlar aynen onlar gibi resmen dizi film oldu hayatım .

Yuva yıkanın yuvası olmaz, Eşinle konuş canım Üzme kendini, Yuvanızı bi ahlaksız için yıkmaz herhalde kocan... Sakin ol eşinle konuş..

kadın çok zavallı bir duruma düşürmüş kendini iğrenç...
evet yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. kadınla konuşma aralarında bir bağ oluşturursun.

eşin kadını alenen reddetmiş mesajlarda.
eşine o zavallı kadını reddettiği mesajı gördüğünü söyle, ve onun sadakatine sevindiğini filan ifade et.
(eşinin kadına attığı mavi boncuk dağıtan bir mesajı varsa da (sen yok diyorsun) o mesajı görmemiş gibi davran. sadece kadını reddettiği mesajı gördüğünü söyle. ikiniz arasında bir bağ oluşsun, o kadınla eşinin arasında değil.

canım eşim normal normal konuşmuş ama yinede neden ona cevap yazıyor buna sinir oluyorum istemem yan cebime koy tavrı nefret ettirdi kendinden beni ,gelince yüzüne bile bakmak istemiyorum .

Ben olsam kocamı takip ederdim bu kadınla buluşuyor mu diye eğer buluşuyorsa bu kızın adresini tesbit edip babasını durumu anlatır eşimden uzak durmasını sağlardım olmadı başka türlü denerdim fesetmezdim

kızlar 3 yıllık evliliğim var birde bebeğim oldu ,eşim bebek olduktan sonra sanki bana daha soğuk davranıyordu bende birşeylerden şüphelendim aldım telefonunu karıştırken eski sevgilisiyle msjlaşmalrını gördüm bu kadınlada 4 yıllık bir birlikteliği vardı benden önce ondan ayrılıp benle evlenmişti onuda çok sevdiğini düşünüyorum belki hala seviyor,ilk zamanlarda çok güzeldi ilişkimiz kısa bir sürede evlendik zaten ama şimdi sanki mesafali davranıyor,soruyorum memnun olmadığın birşey mi var diyorum yok falan diyor geçiştiriyor ben çok mutsuzum eşimi mutlu edemiyorum gibime geliyor,geçende msjları gördüm kadın arıyor bunu bırakmıyor eşimde onla konuşuyor görüşüyor belkide her zaman bu kadının gölgesi var ilişkimizde kadın daha öncede birileriyle birlikte olmuş ve şu an bekar hala eşimi benden almaya çalşıyor küçük bir bebeğim var,annem babam yaşlı insanlar boşanırsam mahvolurlar ne yapıcağım bilmiyorum kadınlar neden böyle yapıyor?adam evlenmiş gitmiş hala peşinde kafasını karıştırıyor kocamın,bakımlı güzel bir kadınım eşim beğenmez diye hamileliğimde bile çok dikkat ettim hiçbirşey yemedim kilo almamak için sürekli kuafördeyim saçım başım tırnağım yani dışarda görünce herkes bakar kendimi methetmek için söylemiyorum ama güvenim çok azaldı onu tercih ediyor kadın benden yaşça büyük yuvamı dağıtacak bu kadın çok kötüyüm ,depresyona girdim ,sürekli ağlıyorum ne yapıcağım?

Bu nasıl bi bakış açısıdır ben anlayamadım kusura bakmayın?

Son düzenleme:
sakın konuşma kadınla seni kötüler bana sunu dedi bunu dedi diye kocanın face sını dondur yenı hat al ver kocasını arkadaslarından uzak tut onlar sayesınde kadınla gorusuyor olabilir

canım eşim normal normal konuşmuş ama yinede neden ona cevap yazıyor buna sinir oluyorum istemem yan cebime koy tavrı nefret ettirdi kendinden beni ,gelince yüzüne bile bakmak istemiyorum .

yanlış düşünüyorsun bence gelip hemen sana söyleyemezdi ki "karıcım eski sevgilim bana asılıyo" demesini mi bekliyorsun. benim dediğimi yap bence. kadını reddettiği mesajı gördüğünü söyle ve teşekkür eder içerikli bi şeyler söyle aranız bal-şeker olsun. eşine çok kızgınsan bile duygularını bastır, mantık bunu gerektiriyor. eğer bu meseleyi biraz daha içinde saklarsan iletişimleri devam edecek ve eşin kadına acımaya başlayacak haberin olsun.

baştan beri varmış keşke evlenmeden şart koşsaydın diicem ama bu durumu engellermiydi bilemem.ben neden kadını suçladım.kendimden yola çıktım kocamın başkasına aşık olduğunu bilerek ben evlenmezdim bile.hayatında biri olduğunu bilcem allahım yaşatmasın.böyle kadınlar eğitimli erkek peşinde.sen yıllarca çabalarsın eğitmek için onlar eğitilmişini alır.duygu sömürüsü her erkekte işe yarar.onlar daha güçlü oldukları için acırlar.ben sevgiliyken buna benzer mesaj görmüştüm.sensiz yaşayamam vsss.dedim eşime ben sensiz yaşarım yazık kıza ilerde sorunumuz olcaksa şimdiden güle güle.baştan kesin tavırlar koymalı insan.sensiz öleceğimi bilsem tek haberim gelmez sana dedim.ki öyle.ama böyle basit insanlar kafa karıştırır.eşin aslında güzel cvp vermiş.bence eşinle konuş bi ne diicek.de ben ölüyorum bu kuşkuyla dört duvar arasında boğuluyorum de.vsss. konuş bakim ne diicek.

canım ayrılmıştılar o zaman eşim kesnlikle evlenmeyi düşünmedğini onla ama kadının onu çok sevdiğini falan söylemişti o zamanlar ama bitti demişti ben sevmedim hiçbir zaman yani ona aşığım deseydi ben evlenirmiyim hiç ,bazı sorunlar olduğunu söylemişti onla aralarında yapıma uygun değildi demişti ben irdelemiştim bu konuyu ama dedğim gibi arada böyle ortaya çıkıyor baştan çıkarmaya çalşıyor,kaybetmeyi yediremiyor kendine eşim eğitimli iyi durumuda yani onun için bulunmaz hint kumaşı o yüzden tekrar tekrar deniyor işte bıkmadan .

canım bende öyle düşünüyorum,eşimde suçlu biliyorum ama erkekleri kadınlar ayartıyor ,yoldan çıkarıyor baktı bualamadı koca yine elde etmeye çalşıyor evli çocuklu adamı ,hayatımdan bıktım valla intiharı düşünüyorum o haldeyim.

bak simdi esinde az deil ama
biz esimizden daha yakisikli gorsek atliyomusyuz esinde agir olacak evde bi karisi oldugunu vicdanina elini koyup onu boslamicak....
topla kendini kimse icin intihar cozum deil...

ya zaten kadını engelleyince kavga edecekse daha başka söze gerek yok.kavga felan edemez.ne diicek.sen eski sevgilimi nie engelledinmi diicek.ben eşimin msn inde ne kadar kız var sildim bişi demedi:)) ki ozaman daha sevgiliydik.

Son düzenleme:
Back
X