Yuvam yıkılmak üzere...

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Beni bilenler bilir.eşimle ilgili sorunlar hat Safada. Hamilelik boyunca çok eziyet etti. Erken doğum yaptım ölümden döndüm bi ay hastanede kaldım. Eşim psikolojik olarak çok yıprattı. Kendim çalışıyorum . Eşim çalışmamı hiç yerine saydı. Hep benim sözüm geçsin istedi. Maaş kartımı istedi. Sen bi adım geri de olacaksın eski kafalıyım dedi. Kapı kırdı hamile ilken . Arabayı hızla sürmeler . Arabadan in dedi. Bunları hamile iken yaşadım özel hastanede doğurmak istiyorum dedim diye burnumdan getirdi. Yani evlilikte hiç söz hakkım olmadı. Hep geri de kalmamı istedi eşim. Zaten iki lafından biri ben bu çocuğu istemiyorumdu. Kendin yaptın dedi bana. Şimdi ailesi geldi evimize kalmaya dün de misafirlerimiz gelecekti bunlar da babası ile maç izleyemeye başlamış . Ben de misafirin yanında mı izleyeceksiniz dedim. Ayıp olur dedim. Sen nasıl benim babama bunu dersin dedi. Babası eşime ağzımdan kötü bi cümle çıkacak demiş. Biz geldik diye mi böyle yapıyor demiş. Eşim ailesinin yanında sürekli bana ahkam kesiyor azarlıyor ben de kendimi ezdirmiyorum . Sana kim veriyor bu akılları böyle devam et dedi bana .boşanınca onlar olmayacak yanında dedi. Bugüne kadar boşanma lafını hiç kullanmadım. Ama eşim iki lafında biri buydu. Şimdi aynı evin için de beni yok sayıyor annesine sarılmalar falan. Ailesinin yanında .bizden bi durum olmaz diyor. Kaç kere ayağına gittim. Beni kovuyor tiksiniyor gibi. Yani eşime karşı öfkeliyim hamilelikte yaşattığı günler yüzünde insanlar yanında bana bir şey demesine tahammülüm kalmamış. Evet evlilik için acele ettim . Cezamı çekiyorum . Eşimin ailesi iyi insanlar onların hatrı için hep devam dedim dayan dayanabildiğin kadar .

Eşinizin ailesi gerçekten iyi insanlar olsa sizce de eşinezi uyarıp böyle yapma etme diye uyarmazlarmı?
Sizi sevmiyor. Seven insan böyle yapmaz. Mesleğiniz de varmış çekmek zorunda değilsiniz.

Yuvam yıkılmak üzere mi? Valla önemsiz birşeydir hallolur belki diye okudum konuyu ama ortada yuva falan yok ki.adamin size yapmadığı kalmamış sizi ve evladını istemiyor niye çekiyorsunuz bu adamı.evet kolay değildir boşanıp çocukla tek başına hayat kurmak ama böyle de yasanmaz ki.cocugunuz böyle sevgisiz, saygısız bir ortamda büyümemeli madem o adam bunu düşünemeyecek kadar odun bari siz yavrunuzu düşünün de boşanın.yazik çocuğa.

Ama senin bir evin yok ki...yok.Sen kendine aşağılık insan muamelesi yaparsan tabiki kocan da yapar ailesi de.Haa bu arada ailesi iyi onun için dayanıyorum demişsiniz de bu mu iyi aile anlamadım.Siz kendinize saygı duymadıkça eşiniz de duymaz ailesi de.hem işiniz varmış niye sizi istemeyen biriyle birliktesiniz?Bir de neden mutsuz bir yuvada çocuk büyütmek için diretiyorsunuz?

Ailesi iyi diye bu kadar aşağılanmsya katlanılmaz. Ailesi bugün var, yarın yok. Kapını kapattığın zaman senin neler çektiğini kimse bilmez. Madem çalışıyorsun, bu adam da sanki boşanman için elinden geleni yapıyor gibi o zaman boşan. Bu eziyeti çektiğine değer mi. Bir de madem çocuk istemiyormuş, şeyine sahip olsaymış!!!

Eşimin ailesi iyi insanlar onların hatrı için hep devam dedim dayan dayanabildiğin kadar .

Evet dayanın, hep başkaları için yaşayın hayatı. Sizin konuşmanızın ardından "Ağzımdan kötü bir şey çıkacak" diyen anlayışlı(!) kpiniz, oğlunun eziyetini görüp "Napıyorsun, kadına böyle mi davranılır?!" diyemeyen kvniz için, sıkın dişinizi. Analar çocuklarını tanır. Sizin armut dibine düşmüş, dibine düşerken de kafanızdan sekmiş sanki.

bu kadar tepenize çıkarken aklınız neredeydi?hala yanına gidiyorum diyorsunuz.gitmeyin,hizmet etmeyin,yüzüne bile bakmayın.anne-babasının yanında kendini iyice birşey sanan karaktersiz bir adam.üstüne düştükçe kendini birşey sanmış.benim anlamadığım evlenip çocuk yapana kadar geri kafalı değil miydi bu adam?sonradan mı değişti?tek diyebileceğim bu şekilde ne yuvanız olur ne huzurunuz.boşanmayı göze alıp rest çekin gerekirse özel eşyalarınız ve çocuğu da alarak evi terk edin.mesajı sağlam verirseniz niyeti varsa düzelir yoksa zaten o evlilik bitmiş.ama bunu blöf olarak yapmayın boşanmayı göze aldıysanız yapın ve asla geri adım atmayın.

Seni ve çocuğunu istemeyen, bunu söylemekten imtina etmeyen bir adam mı senin yuvan?

Size kızamıyorım.. bilakis çok üzüldüm çünkü kör olmuşsunuz.
Gerçek sevgiyi öylesiye tatmamışsınız ki “ağzımdan kötü bir şey çıkacak” diyerek söylenen eş ailesine çok iyi insanlar diyorsunuz. Çünkü eşinizin yanında size melek gibi geliyorlar.
Körleşmiş olan gözlerinizin açılmaya ihtiyacı var. Psikolojik destek alın ve aile, eş, yuva kavramlarının ne anlama geldiğini öğrenin. Sonrasında aslında sizin hiç bir zaman bir yuvanızın olmadığını zaten göreceksiniz.

Yuvanın ne demek olduğunu bilememişsiniz, çok üzücü gerçekten. Ortada eş vasfında bir adam, evlilik denebilecek bir ilişki zaten yok ki. Boşanırsanız ne kaybedeceksiniz? Size saygısı, sevgisi olmayan kazmanın tekiyle aynı çatı altında yaşamamak bir kayıp olmaz herhalde. Çocuğunuz için böyle bir aile ortamında büyümek de oldukça yıkıcı olur. Bir de o açıdan düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…