Yuvam yıkılmak üzere...

Aileme boşanmak istiyorum dedim. Onun gibi iyi birisini zor bulursun sen de ters huylu birisin dedi babam bana ikinci evlendiğin çok mu iyi olacak dedi
Babane annene ne ya türkiyede neden boşanacakları zaman önce ailelere söylüyor insan git boşan direkt...

iyi oldugunu dusunuyorlarsa evlensin babanız eşinizle.....
paranızı da kazanıyormussunuz parasını kazanan bir kadın şu durumda yuvam yıkılmak üzere yazıyorsa kusura bakmayın anlamıyorum....

keşke yıkıldıktan sonra yazsaydınız...
Kaldı ki 2. Kez de 3. Kez de evlenebılırsınız kime ne?
Şu anne babayı bazı durumlar da çok da önemsememek gerekiyor

kendi akıl ve fikrinizle hareket edin

İşte ailesine dedim çok sinirli biri oğlunuz dedim bunun farkında Msınız dedim sen ona destek ol dediler ben de o bana oldu mu ki dedi. Ben olayım iki de bu çocuğu istemiyorum diyen birine çok. Bile katlandım dedim
Bence herkes eşinizin nasıl birisi olduğunu biliyor. Ailesi de geçiştiriyor belli. Bazı şeyleri kabullenmek en iyisi. Mesleğinde var çekme bu adamı.

Eşinin ailesiyle evlendin ya güya onlar “iyi” diye dayan dayanabildiğin kadar.
Ağzımdan kötü söz çıkacak al şu karını gibi diyen insanların da neresi iyiyse.
Bu adam seni zerre sevmiyor hiç sevmemiş ki, psikolojiside bozuk, onun ağız kokusunu kimse çekmez.
Boşan.

Paşa senin ailene karşı iyi göz boyamış anlaşılan. Sende ters huylu biri olabilirsin bende oyleyimdir ama hamileyken eziyet edilecegi ve esinin ailesinin önünde sana boyle davranmasi gerektigi anlami çıkmıyor
Bir de ailesi iyi demissin.
Nesi iyi? Biz geldik diyemi böyle yapiyor falan diye fitnelik yapmis kayinbaba.
Sen iyi görmemişsin canım. Maasin da varmis ne bekliyorsun. Ailene biseyini dökme anlatma. Belliki anlamiyorlar seni
Birikimin varsa hemen kurtar kendini o adamdan
Oyle adamdan baba da olmaz. Terbiyesiz.

Sene olmus 2020 yok oyle kadina eziyet cektirmek falam o eskidenmis kendinizi hic ezdirmeyin hakli oldugunuza inaniyorsaniz.ayrica boyle bi adamdan neden cocuk yapiyorsunuz o cocuga yazik degil mi lutfen esinizle surtusmeniz yuzune cocuklara yazik etmeyin

Ağzımdan kötü bir şey çıkacak şimdi (!) Salın ipini gitsin anasının eteğine. Nasıl evleniyorsunuz böyle kaba saba orman ayılarıyla yahu? Hadi başta öyle değildi sonradan böyle oldu deseniz yine anlayacağım. Herif hep aynıymış. Çocuk da yapmışsınız. Gerçekten biri bana bu şekilde davransa ciğerini sökerim çocuk yapmak şöyle dursun. Boşanın, tazminat isteyin. Sizin boşanamayacağınızı düşündüğü için istediği gibi davranıyor. Kertoloz.

Yazdıklarınızı okudum. Şimdi siz onları benim veya kızınızın yazdığını düşünün ve bana akıl verir gibi okuyun ve siz söyleyin. Bu sizce iyi aile mi? Oğlunu böyle yetiştiren, karısını ezdiren, kendini bir b.k zanneden, erkek olmakla karısına eziyet etme hakkı gören, döven, söven... Bir saniye orada durduğunuz yazık. Onlar da oğullarının ne mal olduğunu bilip aman saf bu kadın, uyanana kadar diye sizi idare etmişler. Uyanın artık. Kimsesiz değilsiniz. Çocuğunuz size yeter. Hiç açıklama yapmadan para vs biriktirin, koyun bir kenara, banka kasasına kendi adınıza kasa alıp atın altınları vs ve kaçın oradan. Siz sevilmeyi hak ediyorsunuz. Daha iyi olacak her şey merak etmeyin. Muhtaç değilsiniz.

Eğer maddi imkanınız olmasaydı ve kimseniz olmasaydı sizin için üzülebilirdik. Bu durumda sadece hakkettiğinizi yaşadığınızı düşünüyorum. Kendi seçimlerinizi yaşıyorsunuz, böyle alttan almaya devam edin de ağzınızın tadı bozulup yuvanız yıkılmasın. Çünkü bu dünyaya geliş amacınız koca bulmak, ona itaat etmek, mutsuz evliliğe çocuk dünyaya getirmek ve ezilmek! Süper böyle devam edin

Kendinize sayginiz olsun hamileyken bunladi yapan size ve çocuğunuza daha neler yapmaz yuva demek bu degil yuva demek merhamet saygi ve sevgi demek sizde hic biri yok o cocugu sen yaptin ne demek aklim almiyor farkindamisiniz sizi kadin olarak kullanmis durumuna düşürmüş ailenin yanina donebilirsen dön ve yeni bir başlangic yap evladına da kendine de cile çektirme...

Reactions: 000
Evet öyle demiş babası . Koca denilen de kusura bakma biz hep böyle kavgalıyız alınma dedi babasına

Reactions: 000
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…